Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

divendres, 26 d’octubre del 2012

Esportiu Massos de Reus A - C.E. Santes Creus A



P.D. Lucia, ja tens la teva cançoneta.

6 comentaris:

  1. La cançó és genial!!! El partit ja el vam comentar i de la feina del Gerard i del Joan què us he de dir fantàstica com sempre. Mil Gràcies!

    ResponElimina
  2. OOOOOOOH JOAN MOLTES GRÀCIES !!!
    MOLT BON VIDEO MOLTA BONA MÚSICA I UN GRAN RESULTAT!.
    Se me cau la baba miranlos i dona gust poguer gaudir d´aquestos videos cada vegada que vulguis, la veritat és que és un regalàs, tindran molt bon record ells i nosaltres. Gerard la meva càmara és de cinta encara pero si vols amb la teva ens ho tornem a mí em sap molt de greu que sempre ho facis tú perque no pots gaudir tan del partit, Joan tú també pero la feina teva és més difícil per ferla jo. Lo del video ho podem parlar Gerard!, a vuere la resta que diu.
    Demà penso que serà una mica més difícil obtenir un resultat tan abultat perque entre el fred i l ´hora del partit no se... ja veurem !.Penseu en el Biel demà !!

    Fins demà famílies!

    ResponElimina
  3. Perdoneu lo del Biel ho he dit en el sentit de que pugui tocar la pilota , és que queda com si fos el seu aniversari pero crec que no !

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies per aquest video.M'encanta veure'ls jugar.Mirant el video puc veure coses que durant el partit se m'escapen i no les veig.Que bé toquen la pilota! A veure demà quin partit ens espera.
    Fins demà.
    Per cert, demà l'Anna ja s'estrena, té el seu primer partit de futbol amb l'escola!

    ResponElimina
  5. Molta sort per l'Anna en el seu debut! :)

    ResponElimina
  6. Bona nit Anna C. estas nerviosa?Que t'ho passis molt molt be dema en el teu primer partit de futbol ,disfruta i molta sort guapa!!! Ja ens explicaras...petonets guapa!

    ResponElimina