Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

diumenge, 17 d’abril del 2011

Creixell vs. Santes Creus

Importantíssima victòria aconseguida al difícil camp del Creixell per 3-5.
Primers minuts de control i toc, amb poques ocasions però que en una d'elles en Joan Anaya abança el nostre equip 0-1. A la segona part han marcat l'Alex, novament el Joan Anaya i l'Antonio. Al tercer temps no hem estat encertats de cara a porta i han sigut ells el que han marcat, arribant així a la última part amb el marcador a favor d'1-4. Gràcies a decisions arbitrals "discutibles", han posat emoció al partit primer amb el 2-4 i després amb el 3-4, però en veure que no podien fer res, tot i la falta de criteri i les polèmiques decisions de l'arbitre, i amb el 3-5 marcat per l'Arnau, quan encara no s'havia arribat al minut 10, han xiulat el final del partit.
Felicitar al Raul per la seva, novament, gran actuació, al Joan Anaya pel doblet aconseguit i a l'Alex pel seu primer gol al grup.
Visca els babies Santes Creus !!!

 L'escalfament, sempre important.

 Una mostra de les moltes aturades  d'en raul.

 Gol de l'Alex.
 Com sempre fair play.
I l'afició contentíssima.

7 comentaris:

  1. Molt bé Babys!! Vareu fer un bon partit, encara que al final com no van tenir que patir una mica, sino no serieu vosaltres!! ja ja ja, però la veritat ho vam passar d'allò més bé. Felicitats Alex un gran gol!! i la resta enhorabona per l'esforç que hi poseu !! Ara ja nomès queda una jornada i..... " a por ellosss" !!! Sou genials!!

    ResponElimina
  2. Moltes felicitats per la gran victòria, sou imparables. Esteu fets uns campeons, passi el que passi a l'últim partit ja us mareixeu un gran premi, ens heu demostrat que sou un equipàs i que us ho passeu molt bé jugant amb el que més us agrada, a FUTBOL.
    Ens veiem demà a l'entrenament.
    Felicitats BABYS!!!

    ResponElimina
  3. Ja s'acosta la recta final, això s'està acabant snif, snif... què farem sense els caps de setmana futbolístics? De totes maneres hem xalat molt durant tota la temporada. Felicitats pel vostre treball, el de tots els que vau começar junts el camí i el de tots els que l'esteu a punt d'acabar. I la feina de l'entrenador. Moltes gràcies i enhorabona per la vostra trajectòria. I que les ganes d'anar a entrenar i jugar no les perdeu mai.
    Quin robo aquests del madrid, menys mal que no ens van pitar el penal a favor nostre perquè sinó ja haguéssin quedat arriats. El dimecres guanyarem segur!!! Sònia ara em sembla que la pepa maca és aquest carai de Villa, no veu el gol ni de casualitat el pobre.

    ResponElimina
  4. Natàlia, completament d'acord amb tu, s'acosta el final de temporada i trobarem molt a faltar els partits i el patiment a la banda amb tots vosaltres, però, com diu la Mònica, passi el que passi a l'ùltima jornada, aquests nois/a son uns CAMPIONS.
    Parlant del robo, jo diria "racaneria" i plantejament de "cagat". Si dimecres jugen així, la Copa es nostra i per golejada.
    Força Barça i visca els Babies Santes Creus !!!

    ResponElimina
  5. Per cert, ánimo Juan, no perdísteis el partido, pero la liga se ha complicado más. Y el miércoles más.
    Como siempre de buen rollo.

    ResponElimina
  6. Ei Culés!! Totalment d'acord amb tots vosaltres!! Quin robo!! i el casillas que era l'únic que em queia una mica bé, ara... grrrrr, pedazo penal que va fer el tio i li van perdonar la vida, però bé ja m'afalaga que els merengues estessin contents, un empat amb el Barça es una gran fita!!! ja ja ja
    Loli, por un empate no hace falta que te saltes la clase para venir a verme, el jueves lo volvemos a hablar!! ja ja ja Força Barça i Força "papis" dels Babys Santes Creus!!!

    ResponElimina
  7. Bueno bueno, me toca lo primero el" penalti"fue el mismo el mismo que le hicieron a cristiano en el camp nou, lo segundo para ganar ay q chutar y creo que el que lo hizo fue el Madrid y tercero creo q mouriño esta entrenando con 8 jugadores por q ya sabemos lo q nos toca el miércoles que será ganar aunque sea con3 jugadores jajaja lo siento cules, A una cosa q me explique alguien que cuando ay un penalti no ay tarjeta "solo amarilla" a vergüenza jajaja

    ResponElimina