Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dimecres, 6 d’abril del 2011

Santes Creus vs. Creixell

Partit aplaçat corresponent a la quarta jornada de lliga davant el Creixell.
Important victòria la d'avui (7-3) que ens porta fins al capdamunt de la classificació.
Com és habitual, els nostres petits/a, ho han donat tot per aconseguir aquesta treballada i fins a última hora contundent victòria. El partit ha estat molt igualat en el marcador fins al final de la tercer part (3-1), però el 3-2 a fet reaccionar els nostres cracks per poder aconseguir aquest triomf que ens manté invictes a casa.
Els golejadors d'avui han sigut: Joan Anaya (2), Arnau (2), Pol (1), Antonio (1) i Adrià (1).
Vista l'equip Baby Santes Creus !!!


El mister simpre atent i concentrat.

 Preparant-ne alguna...

8 comentaris:

  1. Xatus la meva més sincera enhorabona, quins partits que feu, cada dia em deixeu més parada i feliç. Tots del primer a l'últim sou genials, fantàstics, lluitadors, en definitiva un gran equip. Moltes gràcies a tots per fer-nos disfrutar junt amb vosaltres d'aquest esport. Un dia rodó,la vostra victòria i després la del Barça, què més podem demanar! Gràcies Ricard per fer dels nostres petits uns futbolistes molt eixerits. Dissabte no em toca venir al vostre partit però us envio molts ànims, força i que us ho passeu molt bé jugant!

    ResponElimina
  2. Estic totalment d'acord amb la Natàlia!! Els nostres petits , com ja va essent habitual ens han deixant boca-badats i com no amb un sabor a futbol fenomenal, i de postre va el Barça i guanya!!! una tarde d'aquestes per saborejar i dissabte Sant Tornemi!! que això encara no s'ha acabat. Força Barça i força Babys Santes Creus!!

    ResponElimina
  3. Sois los mejores y lo aveis demostrado,el sábado a por otra victoria ,ala Madrid jaja , Sonia pobre d ti cuand os ganemos la copa, jajaja,los padres del antonio

    ResponElimina
  4. Ja ja ja, menos mal que estamos de acuerdo en que los babys son los mejores!!! que sino...., ya nos veremos las caras merengue!! ja ja ja

    ResponElimina
  5. M'encanta aquesta rivalitat tant sana, però jo estic amb tu Sònia. No dic que guanyem els 4 clàssics, però que ens endurem el gat a l'aigua, SI. Visca el Barça i més que ningú visca les Babies Santes Creus !!!

    ResponElimina
  6. Hola família! Ara m'ha trucat l'entrenador de la Clàudia i el seu partit finalment és diumenge. Això vol dir que podrem venir a animar-vos i fer-vos costat! Espero no deixar-me les espinilleres aquest cop!!! Pobre Joan porta unes cames plenes de blaus! Mea culpa!!!
    I pels merengues donar-los-hi molts ànims i molta sort, em sembla que la necessitareu ja, ja, ja. És bromaaaa! Ja veurem què passa però recordeu que el nostre Barça és mucho Barçaaaa!
    Fins demà!

    ResponElimina
  7. Per cert sempre us felicito a tots els que formeu l'equip però permeteu-me que li dediqui unes paraules al nostre porter Raúl, bé ja no sé si dir-li porter o porterasso. Estàs en plena forma! Felicitats!
    Petonets a tots!

    ResponElimina
  8. Ei!!! quina gran noticia!! una animadora més això es pinya!! Com més serem, més cridarem, encara que això es difícil al menys pel que fa a mi que sóc una cridanera. Però es el que hi ha! Fins demà companys. Ei Merengue, ja veus que estas en minoria eh???? ja ja ja

    ResponElimina