Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dissabte, 2 d’abril del 2011

Santes Creus vs. Torreforta (jornada 7 2ª fase)

Treballada i importantíssima victòria  la d'avui (5-1) davant el Torreforta. Primer quart de control, domini i ocasions sense fortuna. A partir del segon quart, una vegada l'Adrià ha obert el marcador amb un golàs de fora l'area, tot ha anat més rodat i en pocs minuts, un auto-gol del Torreforta ha sigut determinant per jugar més tranquils i còmodes. Amb el 3-0 de l'Arnau i inmediatament el 4-0 del Pol, pràcticament s'ha tancat el partit. A la represa de l'últim quart ens han fet el gol de l'honor, però els nostres cracks han seguit treballant i lluitant com és costum amb ells i l'Antonio ha tancat definitivament el partit amb el 5-1.
Felicitar al Ricard i als jugadors/a pel partidàs que ens han regalat avui.
Visca l'equip Baby Santes Creus !!!

 L'escalfament, importantíssim.

 Màxima concentració.
I com sempre, fair play.

2 comentaris:

  1. Felicitat Babys!!! sou genials!! Quin partit! la veritat cada setmana xalem una mica més, i el més important es que el joc d'ahir va ser molt bonic, us la vareu passar, i el gols van estar repartits, com ha de ser!! i no només els gols son importants, l'ajuda de la resta d'equip amb els passes, amb la recuperació de pilota, la fantàstica defensa que tenim i les parades del nostre porteràs junt amb els indicacions del míster, tot plegat es la gran VICTORIA d'aquest equip!! VISCA ELS BABYS SANTES CREUS!!!

    ResponElimina
  2. Felicitats baldufes esteu fets uns cracks! Com diu la Sònia vau jugar d'allò més bé. Estem mal acostumats perquè quasi sempre aneu guanyant però, que carai, crec que us ho mereixeu! Ara que tenim els resultats a favor disfrutem-los ja arribaran temps pitjors.
    I dimecres tots junts farem força per aconseguir la victòria tan important. Vinga ànims i cuideu-vos no ens pot fallar ningú. Míster tu tampoc!!!

    ResponElimina