Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dissabte, 9 d’abril del 2011

Torredembarra vs Santes Creus

Jornada la d'avui molt calurosa, però victoriosa (2-7).
El partit ha començat molt trabat, els nostres petits semblava que estiguéssin adormits, cosa que el Torredembarra ha aprofitat per marca. Amb l'1-0 s'ha acabat el primer quart. A la represa, la cosa no ha millorat gaire, però ja han començat a afinar la punteria i hem capgirat el marcador amb els gols del Joan Anaya (1) i l'Adrià (2). Al tercer quart, per fi, hem vist jugar als nostres cracks com saben, i hem sentenciat els gols de l'Arnau (2). A l'última part també han marcat el Pol i el Roc, de penal.
Felicitar al Raul per les seves aturades, no tant sols d'avui, si no també dels darrers partits.
Hem de felicitar també al Roc pel seu primer gol. 
Gràcies a tots/a per aquests moments tant increibles que ens feu passar, FELICITATS CAMPIONS !!!

 Xerrada tàctica abans de començar. En Ricard sempre tant atent dels petits.

 Com de costum, les celebracios dels gols son una pinya.

 Quina colorada...

 El fair play al final del partit no falta mai.

L'equipàs !!!

12 comentaris:

  1. Felicitats a tots!!! Però perdoneu, avui el meu comentari es en especial per aquest porteràs que tenim, que no tot es fer gols, em de contar que si el Raúl no aturès tot el que atura, els resultats serien uns altres!! Felicitat Raúl, cada dia ho fas millor!!Ah i Felicitar al Roc pel seu gol, ja veuràs com ara n'arribaran més campió!
    Joan, un petit incis en el comentari, el gol de pol va ser a la tercera part, la última no la va jugar.

    ResponElimina
  2. Felicitats, campions!!! Ens ho passem molt bé veient com jugueu, entre tots us complementeu a la perfecció. Aquest cop el vestuari del Reus us ha portat sort, la veritat és que us quedava molt bé. Ens veiem aquesta tarda a la festa del Biel.

    ResponElimina
  3. Avui a part de felicitar a tot l'equip i el seu entrenador m'agradaria felicitar als reporters de cada partit sense ells no podriem gaudir d'aquestes fantàstiques fotos que sempre les tindrem i guardarem com un record molt molt però que molt especial! Gràcies. I gràcies per aquest blog em té enganxada i jo que no soc massa tecnològica!!! Felicitats a tots i fins aquesta tarda! Encara ens separen vuit punts dels blancs a veure què passa dissabte vinent!!! Des d'aquí ànims al meu amic Bojan que ahir es va lesionar. Visca el Santes Creus el Barça i vosaltres! I dissabte que tremoli el Santiago Bernabeu...o nosaltres.

    ResponElimina
  4. Va ser un partidàs super emocionant. És increible veure que bé juguen i com s'entenen cada cop més entre ells.Enhorabona a tot l'equip i igual que diu la NATÀLIA donar les gràcies als reporters dels partits per la feina que fan.
    I dissabte que tremolin els culés.

    ResponElimina
  5. felicidades campeones!!! otro partidazo como ya nos teneis acostumbrados ya solo quedan 2 partidos para ser campeones,aunque para nosotros ya lo sois,y a los cules lo siento por vosotros pero sera una pena ganaros la copa y echaros de europa jajaja

    ResponElimina
  6. Avui em passat una tarda genial amb el babys a la festa del Biel, gràcies a tots per ser com sou. Visca els babys Santes Creus!! Cambiant de tema, Tremolar, tremolar.., tremolarem TOTS!!! Però el bo de tot això es que sempre hi haurà una part que estarà de celebració, estar clar que serà la part culé, com no!! Ah y Juan, ya veremos quien echarà a quien!!! no os de tanta pena que nosotros no la tendremos cuando es quedeis nunca mejor dicho EN BLANCO!! ja ja ja

    ResponElimina
  7. Primer que res, felicitar al Biel per la festassa d'avui.
    Respecte al tema de tremolar, ens esperen 4 partidassos molt intensos i apassionants on pot passar de tot, i espero que qui tremoli siguin els "merengues". Força Barça i visca els babies Santes Creus !!!

    ResponElimina
  8. FELICITATS CAMPIONS , tant dins del camp com a fora d´ell, pero aquest cop a part del nens , tambe va per els pares, estem MOLT AGRAITS A TOTS per venir a casa nostra, encara que la majoria no jugui amb el mateix equip, demostra repeteixo ELS CAMPIONS que esteu fets...MOLTES GRACIES PER TOT, i moltes gracies al ricard i al Jaume per venir..moltes gracies de tot cor, EL BIEL JA ESTRENAT LES SUPERBOTES a veure si ens porten sort i fem un golet aquesta setmana,FORCA BARCA I FORCA EL MADRID ,i forca santes creus BABYS.gracies per tot altre cop,

    ResponElimina
  9. Avui han sortit els petits craks al Mundo Deportivo, no ser qui l'ha posat però per la part que em toca MOLTES GRÀCIES. A l'Adri li ha fet molta il.lusió veure's amb els seus companys a un diari.

    ResponElimina
  10. Dentro de 15 años saldrá esa foto pero en primera página,biel lo pasemos muy bien en tu cumple tanto los niños como los papas,estamos esperando ya el próximo jajaja

    ResponElimina
  11. Hola a tots, avui dimarts al Mundo Deportivo a sortit la foto del nostre equipàs. Ha sigut una molt grata sorpresa estar llegint el diari i veure la foto dels nostres nens, un agraïment als pares que ho han fet posible. (Soposo que ha sigut el Joan i l'Anna)

    ResponElimina
  12. Jo no se vosaltres però jo trobo que són els més guapos de tota la plana del diari !!! i no es perque siguin els nostres eh??.. ja ja ja.
    Bé bromes a banda, ha estat molt bé enviar la foto al Diari, al Pol li ha fet molta il.lusió veures i a mi també, es clar. I respecte el que diu el Juan, també ho comparteixo, d'aquí uns anys a la PORTADAAAAA TOTSSS!! Gràcies a Tots

    ResponElimina