Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

diumenge, 24 d’abril del 2011

1er Torneig l'Arenal (Hospitalet de l'Infant)

Mini torneig molt emocionant i intens, on els nostres petits han aconseguit una segona posició molt treballada i lluitada.
Hem començat jugant contra el Cambrils, els quals s'han endut una golejadeta, 6-1. Cal destacar el gol aconseguit per l'Anward, que estrena el seu compte golajador.
El següent partit, amb el Miami, ha estat més disputat, però això ha sigut mèrit de l'arbitre, que com a cosa excepcional, ens ha pitat en contra, però tot i així, s'ha guanyat 4-1 i... cap a la final !!!
La final, contra La Pastoreta, ha estat molt disputada i tot i no poder guanyar, s'ha perdut 2-1, els nostres petits cracks han demostrat una vegada més el seu esperit de lluita i sacrifici i han plantat cara a un equip en el que hi jugaven nens més grans.
Per això vull felicitar-los a tots i cadascun d'ells per la seva aportació i també al Ricard per la manera que planteja els partits i com fa que s'ho passin d'allò més bé dins i fora del camp.
Força Babies Santes Creus !!!
P.D. També ha participat l'equip del Jaume, i ha tingut una notable actuació, aconseguint la quarta posició. Felicitar-los també pel gran torneig que han fet.

 Faci el temps que faci, l'afició no falta mai.


 Sempre junts per celebrar els gols.
 Tothom treballa per recuperar pilotes.
 Aquests nens formen una gran pinya.
 Xerrada psicològica de la Tati.
 Gran tandem.

Tot i la derrota, sempre hi ha fair play al finalitzar els partits.

 
Gran foto de germanó de tots els participants.

21 comentaris:

  1. Com ja es un costum, felicitats Babys!! cada dia, en cada partit ens doneu una lliçó d'esforç i de lluita. Cada cop ens emocionem més en veure com disfruteu, com ho viviu i lo esportivament que us preneu tant les victòries com les derrotes, perque no tot es guanyar quasi m'atreviria a dir que es més dificil saber perdre, i vosaltres avui heu tret un EXCEL.LENT, estic molt orgullosa de tot l'equip, i gràcies Ricard per fer d'aquests petits unes personetes tant grans!! Força Babys Santes Creus!!!

    ResponElimina
  2. Vull felicitar-vos pel vostre segon lloc en aquest torneig; sense trampes, amb molta il.lusió, amb moltes ganes, amb molt d'esforç, amb molt de recolzament per part de familiars i entrenadors(moltíssimes gràcies Ricard, Vicky i Jaume per la vostra dedicació i entrega).Sempre feu tot el possible per tirar endavant i amunt i això és el que realment importa, l'esperit de superació, de lluita i l'implicació en un equip en el que tots sou importantíssims.
    A la xerrada psicològica només els hi vaig dir que em va agradar moltíssim la pinya que havien fet abans de jugar i em van dir que ho havien fet 3 vegades ,una al vestidor i dues al camp. També els hi vaig comentar que ho havien fet molt bé i que si perdien l'últim partit no passava res, que juguessin i s'ho passessin bé. Són genials!
    Jaume el teu equip em van fer disfrutar molt!Felicitats!

    ResponElimina
  3. Bé, faré un comentari que sinó el Joan ja senfada jaja Felicitats per el torneig que sou uns crackks i que teniu un gran equip. A per cert unes fotos molt xules.A seguir treballant i visca el SANTES CREUS!
    PD : aquesta nit tothom a veure la champions!!

    ResponElimina
  4. Ens ho vam passar molt bé al torneig, va ser molt divertit poder animar als dos equips dels babys, tots erem un equip.A veure aquesta nit què passa amb la Champions, que guanyi el millor, espero que sigui l'equip de casa nostra, el BARÇA!!!!

    ResponElimina
  5. Eeiiiiiii!!! Merengues on sou????????????
    ole le le o la la ser del barça es el millor que hi ha !!! ja ja ja
    Dulces sueños Juan!!!

    ResponElimina
  6. Quina nit! Pepe vermella, Mou expulsat, la resta arriant llenya pel camp i el barça donant una lliçó de futbol que finalment, avui per fi, no ha estat injust.
    Que què tenim, tenim un gran equip que ens omple d'orgull, felicitat i dignitat.
    Ara ens falta la visita al camp nou però ja tenim bastanta feina feta.Anim cules. Som collonuts!
    Juan no te ha dado mucha suerte ponerte la camiseta, me parece que ya puedes guardarla.
    Ostres com he disfrutat, no us ho podeu imaginar!
    Això no té preu! Això és brutaaaaaaaaal!

    ResponElimina
  7. Bona nit culerada !!!!! Una gran victòria que deixa gairebé sentenciada l'eliminatòria de cara al partit de tornada, molt hem temo que la "décima" haurà d'esperar.
    Lo siento Juan, pero si no pasa nada, el Barça estará en la final.
    Visca el Barça i visca els Babies Santes Creus !!

    ResponElimina
  8. Ei! Encara no he acabat, estic escoltant el ploramiques del Mou i encara estic més contenta de l'equip i l'entrenador que tenim, però de què va aquest home! Nosaltres parlem al camp Mou a veure si n'aprens. Es increïble el que diu, el que fa la impotència noi!
    Que no ha guanayt Pep Guardiola una champions neta, però de què va aquest tio, em sembla que no coneix la història del club on està!
    Aquest personatge és patètic!

    ResponElimina
  9. Perdoneu però em falta dir una cosa en Pep Guardiola si que és el puto amo. Perdoneu per la paraula puto. Visca el Barça!!!

    ResponElimina
  10. Ho sento però algú ho havia de dir. Insisteixo no em tingueu en compte la paraula lletjota. Ok

    ResponElimina
  11. Natalia es pot dir de tot, sempre i quan sigui veritat, i les teves paraules no falten a la veritat, son uns putos craks, un puto amo del futbol i del bon fer, i a qui li piqui....., que es rasqui!!! Força Barça!! Així es guanya!! i si sempre es queden amb 10 que mirin els partits que es molt facil d'entendre!! Mou!! si ets guarro!! al carrer, o es que no sabem les normes del joc?? o això o la intel.ligencia no dona per mes. Apa bona nit i Força Barça!!

    ResponElimina
  12. A mes no se de que es queixen, no canten españa , españa, doncs els hi han tret la bandereta española una groga pel Ramos i per fer joc la vermella pel Pepe, no son aquests els colors de la seva bandera?? ja ja ja, que contenta estic!!!

    ResponElimina
  13. Natàlia, estic amb tu al 100%. Aquest tio és un penques, pocasolta, ploramiques i mal perdedor.
    Bon nit i visca el Barça.

    ResponElimina
  14. BARÇAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!QUE BONIC ÉS SER DEL BARÇA!!!!!!!!!!!!!BARÇA ES UN ORGULL SER SEGUIDOR TEU!!!!!!!!
    JE,JE,JE,JE......I SI LI FA MAL A ALGU.....O SENTO!!!!!!!!!!!!JA,JA,JA,JA.....

    ResponElimina
  15. Lo primero felicitaros por la victoria,no m gusto para nada el juego del Madrid,pero creo que el arbitro rompió el partido,pero aun queda un partido y creo sinceramente que puede pasar el Madrid,pero os recuerdo que aun no aveis ganado nada para que estéis tan eufóricos ,en fin felicitados por el partido,pero creo que es una pena que tengáis que ganar así , por cierto me costo dormir jajaja

    ResponElimina
  16. Juan estamos contentos porque somos del BARÇA!!! un equipo luchador, valiente, humilde... y un sinfin de cosas que todos sabemos y que a muchos equipos les falta!!!! Independientemente de que ganemos o no, como dice la canción SER DEL BARÇA ES EL MILLOR QUE HI HA !!! Ah no se porque te costo dormir, yo de desee dulces sueños!!! ja ja ja

    ResponElimina
  17. Ei hola a tothom ho sento però he anat de colònies amb els meus nens i nenes i no havia pogut llegir la resta de comentaris.
    Juan ja sé que encara no hem guanyat res però.. com juguen aquesta gent! dona gust veure un futbol així, vaja a mi m'encanta! Y quien rompió el partido no es el arbitro sino el PE PE PE PEPEPEPE PE no te parece. En varios partidos ha mostrado su mala intención, creo que se merece el castigo.
    Bé esperem que el proper dimarts juguem igual o millor i amb dotze, que som nosaltres! una afició contenta i agraïda pel joc i el saber estar del nostre equip. Quin orgull!!!
    Aquest cap de setmana descans i a preparar-nos pel dia 8 de maig. Fins dilluns a l'entrenament.

    ResponElimina
  18. Natalia de colonias o esque tenias miedo de que ganara el Madrid otra vez, jajaja, bueno la verdad esque se nota q an jugado los babys verdad, no se q vamos acer cuando terminen verdad, bueno a esperar el día 8 aver si ganan un abrazo y asta el lunes

    ResponElimina
  19. Juan estuve de colonias jueves y viernes y que vi el graaaaaaan partido el viernes y miedo si que tenia, no te voy a enganyar y sufrí un montón. Pero que a gusto me quedé al final del partido.
    Hoy si que hemos perdido pero creo que no influira mucho en el resultado final de la liga. Estamos guardando las fuerzas para recibiros el martes tal y como os mereceis. OK.
    Os esperamos en Barcelona!
    Tienes toda la razón que haremos cuando terminen la liga los Babies!!!
    Hasta el lunes,pero mejor que no vengas con la camiseta blanca no te dio mucha suerte, ja ja ja.
    Un abrazo!

    ResponElimina
  20. Perdon queria decir que si vi el partido el miércoles.

    ResponElimina
  21. Felicidades a todas las mamas!!!! Incluso a las cules jajaja

    ResponElimina