Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dissabte, 11 de juny del 2011

Mont-roig vs. Santes Creus

Mini torneig a Mont-roig entre els locals i els nostres petits cracks. Partit en camp de terra, tota una novetat pels nostres, però poc a poc s'hi han adaptat i han golejat 0-9. Cal mencionar la gran actuació, per fi, de l'arbitre, qui els ha explicat cada vegada el que xiulava, per què i com ho havien de fer. El que els ha costat més han estat els fores de joc.
Destacar l'actuació de l'Oscar, que per arrodonir el gran partit que ha fet, ha marcat un gol preciòs. Els golejadors del partit han sigut: Adrià (3), Arnau (3), Oscar (1), Pol (1) i Joan Anaya (1), aquest últim de cap finalitzant una gran jugada de l'Adrià.
Victòria dedicada al convalecent Ricard, força, ànim i una gran abraçada dels teus.


Com ja és costum, la "pinya" inicial.



 Sorteig inicial. Es la única cosa que s'ha perdut avui.

Com sempre, l'afició donant suport als petits.

El Raul ha tingu poca feina, però l'ha resolt impecablement.

Les celebracions sempre són un espectacle.

Al acabar sempre hi ha fair play.

 Pol
 Adrià
 Oscar
 Arnau
 Joan G.
 Joan A.
 Alex
  Raul
Joan C.

Els nostres CAMPIONS !!!
Fotos facilitades per l'Angel, pare de l'Oscar.


FORÇA BABIES SANTES CREUS !!!

13 comentaris:

  1. Aquest matí ens ho hem passat molt bé veient com juguen aquests menuts.S'han trobat amb un camp de terra,tot i així,han donat com sempre tot el que saben i aquí hi ha el resultat de 0 a 9,han fet un bon joc.Cada cop se la passen més entre ells i fan que poguem veure un joc més bonic.En definitiva,babies,ens ho feu passar pipa!!!

    ResponElimina
  2. Totalment d'acord amb la Mònica, aquests petits cada dia ens ensenyen com van creixent esportivament i com entenen el joc en equip, que és en definitiva el que és el futbol. Es un privilegi assistir a aquest partits i xalar de la manera que ho fem. Comencem amb noves normes com el fora de joc que costa d'assimilar però, coneixent-los de ben segur que no tardaran gaire a fer-ho. Força Babys !!!

    ResponElimina
  3. Holaaaaaaaaaaaa! Avui vaig molt tard però ja soc aquí. Teniu tota la raó, un plaer veure cada cap de setmana els nostres fills jugar com juguen, els costa entrar en joc al principi però poc a poc ja van fent jugades molt maquetes. Com he dit un plaer veure com juguen i compartir-ho amb vosaltres!
    El cap de setmana vinent hi ha rumors de partit?
    Ricard com estàs? Com va la recuperació de l'operació? Segur que força bé! Fins aviat.
    Bona nit i fins dimecres.

    ResponElimina
  4. Per mi va ser un partit molt bonic, ja no tant sols pel bon resultat sino per com s'entenen cada cop més entre ells; a més a més primera vegada que jugaven en camp de terra i no van tenir cap problema en seguir lluitant com sempre.
    Enhorabona a tots els petits cracks!! I comencem a apendre que estem en fora joc!!!!!

    ResponElimina
  5. pel que vec podrien jugar sense entrenador ja. Avui els anire a veure un ratet, havera que fan. De moment tot esta molt bé, espero que segueixi així. Ens veiem a la tarda, gracies per preguntar.

    ResponElimina
  6. Ei família !!! quina gran notícia al arribar a casa, aquest cap de setmana tornem a jugar. Però si no recordo malament, o ja ho han arreglat, el camp torna a ser de terra.
    Però ja hem vist que això no és problema pels nostres campions.
    Fins dissabte de matinada... jejeje

    ResponElimina
  7. He corregut massa, no és de terra el camp, perdoneu.

    ResponElimina
  8. Doncs si Joan, ens espera una agradable jornada matinal a Duesaigües !!! Ens veiem per disfrutar un cop més d'aquest petits!!

    ResponElimina
  9. Ens espera un cap de setmana a topeeeeeeeeee, torneig, festes de final de curs divendres els de la montsant i dissabte els de la mowgli i sopar i ballaruca i diumenge vosaltres potser teniu descans però nosaltres tenim un dinar amb els de la classe del Joan...ja estic cansada només de pensar-hi. Però que carai! Això en dona vidaaaaaaaaaaaa... no us sembla?
    Fins dissabte i encantats!!!
    Però menys mal que aviat arriben les vacances!!

    ResponElimina
  10. Per cert Ricard el dimecres et vam veure força bé! Vas entrar el camp, els babys jugaven un partidet i ja vam sentir de seguida que els indicaves el que havien de fer. Bon senyal!!!
    Vindràs una estona el dissabte? Si vens ja ens veurem!
    Cuidat

    ResponElimina
  11. Natàlia, jo menys el diumenge, que penso fer el gos !!! ja ja ja, estic com tu o sigui que canya de cap de setmana!! Però i lo bé que ens ho passem!! Força Babys i a per totes al torneig!!

    Ricard, t'esperem perque ja ens va quedar comprovat el dimecres que al cridar no t'ha afectat !! ben fet! canya a aquest peques!! Fins demà!

    ResponElimina
  12. sisi...en teoria intentare estar durant tot el torneig, per cert, el camp es d'herba natural, tot i que no està molt bé. Us he de dir que us porteu algu per menjar i també pels nens ja que no tindreu temps de anar cap a Reus, dinar i tornar i vam parlar amb l'Ignacio i no sap segu si allí hi ha vales per comprar algú i per si de cas io us recomanu que porteu algu de menjar.

    ResponElimina