Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dimarts, 21 de juny del 2011

Sopar final de temporada

Hola família,
Com ja sabeu, aquest cap de setmana juguem el nostre torneig, i si no hi ha res de nou, posarem punt i final a la temporada 2010/11 dels babies. Una temporada, podriem dir, magnífica, exitosa, plena de molts bons moments i amb una sola decepció, que no cal mencionar. Una temporada plena d'alegria, companyerisme, bon humor i sobre tot, esforç, lluita, dedicació, compromís, voluntat i ganes d'aprendre. Destacaria per damunt de tot, el companyerisme, és digne de veure la pinya que han format i el bé que s'ho passen junts aquesta colla de vailets. I no només ells s'ho passen bé, nosaltres a la grada o a peu de camp fent fotos també gaudim d'aquesta alegria i del bon joc que poc a poc han aconseguit practicar.
Els pares i mares també hem fet la nostra pinya i, com podriem fer per despedir la temporada? Doncs podriem organitzar un soparet tots els pares i mares dels 2 equips babies Santes Creus i així ens fariem el nostre petit i merescut homentatge per la temporada que finalitza.
La data del sopar és el proper dissabte 2 de juliol, encara falta concretar el lloc, però primer millor saber quants serem per poder buscar un lloc o un altra.
Tothom que vulgui venir, ha de confirmar l'assistència diumenge al torneig.
No cal dir, que si vol venir algún avi i àvia també poden, també s'ho han guanyat.
FORÇA BABIES SANTES CREUS !!!

10 comentaris:

  1. Em sembla molt bé el sopar, desde el equip del Jaume també o estabem mirat per poder juntar els 2 equips i fer la festa de final de temporada, tenim mira't un lloc on lloguen camp de futbol i fan sopar, demà em confirmaran preus, per aquest motiu no ho em comentat. Demà al entrenament ja donaré preus d'aquest lloc. Fins demà.

    ResponElimina
  2. Eo, de sopar a un camp? norrrrrrrr ah! i sense nens eh! pares i mares... a Reus, sentats a taula, que ens serveixin bé i calent i copes per la city. jaaa jaaaa ... proposo

    ResponElimina
  3. Segon anònim, estem amb tu, és el que es proposa de bon començament. Anar a sopar pares i mares, SENSE NENS, com molt bé diu, que ens serveixin bé i calent, i després qui vulgui, doncs anar a fer una copa.

    ResponElimina
  4. Totalment d'acord SENSE NENS, nosaltres també ens mereixem el nostre "minut de glòria".

    ResponElimina
  5. La família Salas Borrull, enviar una felicitació per a tots el Joan's dels Babys Santes Creus !! Moltes Felicitats Craks!!! Esperem que us provi molt !!

    ResponElimina
  6. Hola a tots/es esperem que gaudiu d'una agradable revetlla de Sant Joan. Vigileu amb els petards i la coca!!! Felicitats a tots els Joans i un petonàs ben fort de part de la família Anaya-Balañà. Ens veiem diumenge. El dissabte potser hi anirem un ratet i vosaltres?
    Visca els Joans!!!
    Adeu guapetons i guapetones.
    Per cert el sopar em sembla ok.

    ResponElimina
  7. Moltes felicitats a tots els Joans de l'equip: jugadors , pares i avis.
    Ens veiem el diumenge. Nosaltres potser anirem el dissabte per la tarda a veure una mica del torneig.
    També ens apuntem al SOPAR!!!

    ResponElimina
  8. Jo no ho havia apuntant però amb nosaltres també hi podeu comptar pel sopar!! faltaria "plus" Apa fins diumenge, i dissabte si podem també ens hi aproparem una estoneta, perque no!!!

    ResponElimina
  9. Moltes felicitats als tres Joans de l'equip, disfruteu del dia. Una miqueta tard, pero bueno mas vale tarde que nunca

    ResponElimina
  10. Moltes felicitats als Joanets de l'equip i als Joans pares i avis, i gràcies per la part que hem toca.
    Força Babies.

    ResponElimina