Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

diumenge, 5 de juny del 2011

V torneig vila de Cervera

En el torneig d'avui hem anat de menys a més, els ha costat moltíssim entrar en joc, tot i això i no habent guanyat cap partit (empat 3-3 contra River Monzón, i derrota 3-4 contra el Calafell), ens hem pogut classificar per les semi-finals gràcies a la victòria 0-3 del Calafell al River Monzón.
Aquí hem vist una mostra del potencial dels nostres crack i han jugat el millor partit del torneig, però en aquest cas, la sort no ha estat de cara, ens ha tocat jugar contra els anfitrions, el Cervera, i tot i anar dominant durant tot el partit i estar guanyant 1-3, a falta de pocs minuts els nervis i una mica l'arbitre, ha fet que ens empatéssin a 3. Als penals, hem fallat el nostre i ells han marcat, així és el joc.
Al partit pel tercer i quart lloc, l'hem jugat contra el Jabac Terrassa, que ens han plantat cara i només els hem guanyat 2-1, però els hem dominat i creat moltes ocasions.

 La "PINYA"
 El Joan i l'Arnau, abans de començar s'han marcat un "bailoteo" al ritme del Waka waka.
 Faci fred o molta calor com avui, l'aficció no falla mai.
 Momentàs del torneig, magnífica aturada de penal del Raul. El més bo és que l'ha tret amb el cap.
 Després de 2 partits, tant els petits com el mister han fet gana.
Després de l'esforç i la lluita, el millor regal, la medalla.

Nota: No se que passa, però els de La Floresta no han vingut, serà que els fem "temor".

Des d'aquí donar anims al Ricard de cara a dimarts i que és millori el més aviat possible.
Salut i Força Babies Santes Creus !!!

12 comentaris:

  1. Felicitats pel tercer lloc babys!! Tots aquest tornejos us serveixen per que us doneu compte que encara i anant guanyant en aquest esport no es pot confiar mai i s'ha de lluitar fins el final!! De totes maneres ja sabem tots que el mes difícil es lluitar contra els àrbitres, però bé s'ho prenem com un joc i tots sabem que els nostres babys Santes Creus son els millors!! També agrair a l'Eloy i a l'Edu el seu suport a l'equip ja que erem pocs i necessitàvem reforç.

    ResponElimina
  2. Dia intens el d'ahir!!! Adormits o poc acostumats a jugar en un camp tan petit, no sé pas, però els dos primers partits no sé què va passar però no erem nosaltres.
    El tercer partit van començar a despertar i la cosa va anar millor però quan jugues amb els de casa... ja se sap, aquell coi d'àrbit no va parar fins aconseguir l'empat i així va ser, una ràbia que no us podeu imaginar!!!! I els penals ja sabeu que van acompanyats pel factor sort. El darrer partit, camp gran, ja s'hi trobaven millor i feien aquelles jugades que ells saben fer i vam acabar amb victòria. Felicitar-vos a tots/es per l'esforç i per aguantar tot el dia com uns campions. Felicitar a l'altre equip que venia amb nosaltres i donar les gràcies a l'Edu i l'Eloi per ajudar-nos a completar l'equip i a aconseguir aquest tercer lloc.
    Dia llarg i intens però molt bonic.
    Gràcies Ricard, suposo que per a tu el dia també va ser llarg;-)
    Un plaer compartir el dia amb tots/es vosaltres.

    ResponElimina
  3. Nosaltres no vam poder acompanyar al nostre equip en aquest torneig,teniem un compromís familiar, però des de Bilbao,durant tot el dia,estàvem informats de què anava succeint durant tot el torneig.La família Graset,per mòbil,ens informava de cada partit,el Joan em preguntava constantment què feien els seus companys d'equip.Un tercer lloc està molt bé,tots n'estem orgullosos d'aquests petits cracks.Visca els nostres babys!!!!!!!!

    ResponElimina
  4. Felicitar als altres babys pel seu segon lloc al torneig de la pastoreta. Sou uns fenòmens! He vist el vostre resultat avui a l'entrenament penjat a la cartellera.
    Molts ànims Ricard per demà! Ara estaran uns quants dies sense tu, de ben segur que et trobaran a faltar.
    Esperem que tot vagi bé i et recuperis aviat!!!
    També he vist que dissabte que ve tenim partit o torneig a Montroig, espero que tindrem algun entrenador no?
    Bona nit babies!!!

    ResponElimina
  5. Sí Natàlia, jo vaig preguntar a l'Ignacio i em va dir que ell o el Vidal ens acompanyarien al partit de dissabte a Montroig, i es un partit no un torneig, segons l'Ignacio, es clar.
    Ricard ànims que això segur que no serà res que un supermíster no pugui aguantar!!! T'esperem aviat!!
    També afegeixo a la felicitació dels Babys A, un segon lloc molt bó. Felicitats Babys Santes Creus sou els millors!!

    ResponElimina
  6. moltes gracies per els anims; tot ha anat molt be, més bé del que m'esperava i fos per mi avui ia anava a l'entrenament però no em deixen. Intentare escaparme algun dia almenys per veure l'entrenament.I penseu que per molt que jo no hi sigui els tindre igual de controlats.

    ResponElimina
  7. Ricard ens alegrem que tot hagi anat bé. Recup.era't i fes cas al que et diguin que segur que els teus petits cracks estaran ben cuidats encara que amb moltes ganes de veure't.
    Descansa

    ResponElimina
  8. No esperavem menys de tu eh ??? Però et necessitem al 100% així que ja ho saps, descansar i deixar-te cuidar per tornar el més aviat possible!!! Fins aviat!!

    ResponElimina
  9. Ens alegrem de que estiguis tan bé!!!La teva mare ja ens ha explicat que estas força bé, de totes maneres, fes bondat, no tinguis pressa, les coses necessiten el seu temps. Descansa i recuperat aviat! El dissabte tenim partit a Montroig segur que els teus petits et dedicaran els gols. Esperem que en facin algun, és clar;-)
    Una abraçada, paciència i cuidat molt.

    ResponElimina
  10. Hola Ricard! T'han fet molt de mal?
    Dissabte intentaré fer un gol per tu.
    Un petó!

    ResponElimina
  11. Ens alegrem que tot hagi anat bé, Ricard,un deportista com tu segur que la recuperació serà més ràpida.Aquest dissabte tenim partit,i segur que els nostres futbolistes et dedicaran la victòria.Aviat ens tornarem a veure al camp,mister.
    Som-hi babys,dissabte ens veurem per anar a Montroig,continueu demostrant-nos que jugar a futbòl és el que més us agrada.
    Una abraçada a tots.

    ResponElimina
  12. Hola Ricard, la família Graset, i sobretot l'Arnau, estem molt contents que hagi anat tot bé, esperm poder tornar a veurens el més aviat possible. L'Arnau ens ha dit que et dedicarà amb una celebració especial algún gol del que faci dissabte.
    Anims i força babies !!!

    ResponElimina