Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dilluns, 27 de juny del 2011

Torneig Estiu 2011 Santes Creus

Primer torneig del Santes Creus, en el que hem quedat segons classificats.
La jornada va començar força bé guanyat 6-0 a l'equip del Santes Creus "C", un bon partit, amb molt de toc i poques ocasions, però domini total del partit.
El segon partit, va ser una altra història, el rival en aquesta ocasió, el Santes Creus "A", va fer un plantejament més defensiu, i tot i dominar, tenir la pilota i crear alguna ocasió, no és va passar de l'empat a 0. Destacar l'actuació del Raul, fent una aturada molt important a la segona part.
En el tercer partit contra el Calafell, que fins aquell moment era l'equip més superior vist al torneig, teníem una motivació extra, ja que les anteriors vegades que havíem jugat contra ells sempre havíem perdut. El partit va ser una mica dur per part del Calafell, que contra nosaltres es van oblidar de jugar com ells saben. Tot i abançar-nos en el marcador, finalment el resultat final va ser d'1 a 1.
Per fi va arribar el gran duel contra La Floresta, a la quarta jornada. Va ser un partit molt intens, amb ocasions a les dues porteries. A la segona part, unes mans a l'interior de l'area de l'Oscar van provocar un penal en contra, però, novament el Raul ens va salvar. Poc després, a l'area de La Floresta van xiular penal per rebutjar una pilota amb el braç. L'Arnau va llençar, magistralment, el penal que ens donava el gol de la victòria. Una victòria que no va sentar gens bé als seguidors de La Floresta.
El cinqué i últim partit d'aquesta primera fase no el vam jugar, el rival, el Sant Pere de Ribes, es va retirar a l'hora de dinar.
A la semi-final, coses del destí, ens vam tornar a trobar amb els amics de La Floresta, i aquesta vegada no els vam donar opció, el resultat només va ser de 2-0, però la lluita, l'esforç, la constància i les ganes posades pels nostres van ser espectaculars.
A l'altra semi-final el Santes Creus "A" va guanyar al Calafell 2-0, cosa que va permetre que el torneig és quedés a casa.
La final va estat molt igualada durant la primera part, però a la represa els nostres van començar a notar el cansanci i la forta calor que va fer durant tot el dia, que acompanyat novament amb el plantejament defensiu del rival i els seus reforços, ens van sorprendre i és van endur la victòria i el torneig per 3-1.
Felicitar als campions pel gran torneig realitzat.
FORÇA BABIES SANTES CREUS !!!





 Ràbia i alegria pel gol de la victòria contra La Floresta.
 Moments refrescants....
L'afició, gràcies al Vidal i al Margalef, ens varem poder posar a l'ombra.



 L'equipva mantejar el Raul per la seva gran actuacó al torneig.
 Instants abans de la gran final.
 Fair play al finaltizar el partit, felicitant als campions.
 Aixecant el premi de segons classificats.
 El Raul recollit el premi a porter menys golejat.
L'Arnau, gràcies als companys que ha tingut, va rebre el premi a millor jugador baby de la temporada.
Foto dels nostres campions amb alguns integrants de l'equip C.

27 comentaris:

  1. Joan, he de felicitar-te i dir-te que fins ara et deia "reportero" però ara ja et pujaré a la categoria de "cronista". Fantàstica crònica la del torneig d'ahir. Els nostres craks van fer un bon joc, en alguns partits millor que en d'altres, però tots els que els hem seguit durant tota la temporada sabem que són GENIALS, que quan volen jugen de meravella i que ens han donat uns moments tant enriquidors que per nosaltes sempre han tingut, des de el primer dia un primer lloc als nostres cors. BABYS SOU GENIALS TOTS no canvieu mai i la pròxima temporada a per totes!!!! Bon estiu a tothom i espero veures al sopar de dissabte!! Força Babys!!

    ResponElimina
  2. Hola a tots,el torneig va ser bastant calorós,ens ho vam passar molt bé, però els nens crec que van notar el cansament i la calor.Ara ja estem de vacances i desitgem a tots els nens i nena de l'equip un BON ESTIU!!!I als pares i potser entrenadors ens queda una trobada aquest dissabte, així ens podrem desitjar també unes bones vacances que també ens ho hem guanyat,no creieu?
    Ja ens direu com quedem pel sopar.

    ResponElimina
  3. Hola bona nit o bona matinada, ara són exactament les 3:54 de la matinada, de ben segur que alguns/es encara debeu esta de revetlla,nosaltres ja retirem després d'un dia llarg. Un torneig per recordar el de dissabte passat, calor, alegria, "despedida", germanor...tot molt bé però de cara l'any vinent que ens posin unes tauletes i uns toldets en algun lloc per poder dinar i seure una estona, no us sembla. De totes maneres ens les vam empescar força bé i vam dinar assegudets i a l'ombra...que bé!Gràcies Moni per les gestions que vas fer per fer-ho possible.
    Felicitar als campions i a tots els components dels tres equips del santes creus. Ens vau fer disfrutar de l'esport que ens uneix, el futbol.
    Enhorabona als tres respectius entrenadors dels esmentats equips. Jaume, Vicky i Ricard.
    Ahir vam anar a celebrar l'ascens a 2aB del Reus Deportiu al balcó de l'ajuntament i vam veure a l'Adri i per la tele a l'Eloi. La Clàudia Anaya va aconseguir la firma de tots els jugadors!Esta molt contenta.
    Esperant rebre informació del soparet us desitjo bona nit i fins dissabte.
    Ei que em despisto felicitar a l'Arnau i el Raúl pels premis que vau rebre. I a la resta de l'equip felicitar-vos a tots/es pel gran treball i esforç de tota la temporada. Felicitats a tots/es sou genials.
    Benvinguda Clàudia a la nostra afició, tot i que les abelles no et van deixar massa tranquila.

    ResponElimina
  4. Eiiiiiiiiiiii família que ja esteu recuperats?
    Només dir-vos que ahir va esta tot molt bé, una nit per recordar. Bona companyia, uns dancings unes rialles... això et dona vida.

    ResponElimina
  5. Veritat, Tati, ens ho vam passar molt bé.Llàstima que faltaven pares i mares, a veure si a la pròxima es pot apuntar més gent.
    La pròxima trobada la podem fer amb els nens,segur que ja deuen tenir ganes de tornar-se a veure i poder fer dos tocs de pilota.Podriem quedar un dia a la tarda per anar a jugar a futbol a la platja..., no ho sé, anem donant idees.

    ResponElimina
  6. Ei, com va anar el soparet??
    Jo esperava veure unes quantes fotos i res de res, això vol dir que els reporters ja estaven de vacances i merescudes.
    A veure si com diu la monica ens trobem alguna tarda perque es desfoguin aquests peques amb la pilota.
    Anem fent propostes...
    Bon estiu!!!!

    ResponElimina
  7. El Reporter, desde que el vaig ascendir a cronista que, es deixa la càmara per tot arreu!! ja ja
    Va estar molt bé tot plegat, vam menjar, riure MOOOOLLTTTT!!!, i ballar, la veritat ens ho vam passar pipa!! M'apunto a la trobada de tarda amb nens!! un petonàs a tots!!

    ResponElimina
  8. Molt bones, m'afegeixo al "carro" dels que s'ho van passar pipa, potser massa i tot. Amb ganes de repetir, l'ambient va ser genial, ens va faltar fer la "pinya" com els nens.
    Pel que fa a les fotos... la Rosa ho diu molt bé, els reporters ja fem vacances.
    La trobada amb els nens, nosaltres també ens apuntem.
    Salut.

    ResponElimina
  9. Bon dia!! Proposta: el proper divendres finalment no ens va bé però el següent, és a dir, dia 15 de juliol podem quedar a la platja del Reus Mediterrani a partir de les 5 de la tarda i juguen una miqueta i després podem anar a la piscina. Què us sembla? Com us va? Ens diem quelcom ok?

    ResponElimina
  10. Bon dia a tothom !! per mi perfecte, aquest divendre tampoc m'anava bé, però el 15 de juliol, ok !! Ja confirmareu si finalment a tothom li va bé. Petonets !!

    ResponElimina
  11. Molt bé,Tati, nosaltres també ens apuntem.Podran fer un partidet a la platja,que ja tenen ganes,ja.
    Ens veiem.

    ResponElimina
  12. Perfecte, l'Arnau també vindrà, ja te "mono" de pilota.

    ResponElimina
  13. Bona tarda, de ben segur que sou a la platja o fent la migdiada. Aprofiteu, aprofiteu l'estiu que d'aquí dos dies no ens n'adonarem i ja haurà passat!!!
    Com van els lesionats? Espero que recuperant-se!
    Alvaro espero que et trobis bé i que la recuperació sigui positiva. Et necessitem per animar als nostres petits!!Un petonet i abraçada ben forts. Cuida't molt!
    Bé, desitjo que passeu el que queda de cap de setmana el millor possible.
    Records!Ei esteu molt desconectats!!!

    ResponElimina
  14. Ei!! L'Adri tb. s'apunta al partidet del divendres a la platja, pq. tb. té "mono" de pilota. Ja anirem quedant.

    ResponElimina
  15. Tens raó Natàlia, estem una mica desconnectats !! això de no poder comentar les millors jugades.... cachis!!!Gràcies per la part que em toca per preguntar pels lesionats, aquí anem, "aguantant", ja ja, Xavi espero que tu també estiguis bé!I es veritat !!! tenim l'Alvaro recuperant-se!! Alvaro ànims !! que ets una part important de la nostra afició!! Espero veures el divendres a tots i compartir una tarda de platja tan agradable com les tardes d'entrenament o partit!! ja us trobo a faltar!! un petonàs!

    ResponElimina
  16. Hola a tothom, dissabte ens vam trobar pel carrer a la família del Joan G. i ens van dir que també s'apuntaven a fer un partidet a la platja. Comentàveu de com estan els lesionats, algú sap alguna cosa de l'Antonio? Pobret,ja fa temps que va amb el braç enguixat i no tenim notícies d'ell.A veure si el seu pare, el Juan s'anima,veu el blog,i ens informa una miqueta.
    Ja quedarem pel divendres.

    ResponElimina
  17. Bona nit!, Vaig parlar amb l'Aranxa i em va dir que l'operació de l'Alvaro havia anat bé, ja esta a casa amb les dues cames enguixades fins dalt i una mica agobiat per la situació, però bé, es el que hi ha, li toca estar així de 6 a 8 setmanes, ho van portant el millor que poden. Però en un principi el pitjor estar passat i ara ve tot el procés llarg i laboriós de la recuperació. Des d'aquí ja li vaig dir que li enviàvem molts ànims i petons de part de tots!! Fins divendres companys!!!

    ResponElimina
  18. La família Graset també envia una forta abraçada i un petonàs a l'Alvaro i li desitja una plàcida recuperació.
    Ens veiem divendres.

    ResponElimina
  19. Eiiiiiiiiiiiii! Perdoneu però no tenia l'ordenata i no he pogut està en contacte amb vosatres. Demà ens veiem no? Tots sabeu on és el Reus Mediterrani suposo, en cas que algu no ho sàpiga que et sembla Moni si queden amb tu i et segueixen? Nosaltres avui em pujat a Reus però demà al matí tornem a baixar i us esperarem allí ok. Quedem directament a la platja? Podiem quedar a la dutxa que hi ha just davant de l'urbanització què us sembla? He encarregat dues coquetes amb sucre i uns quants croissants petitets amb i sense xoco perquè puguin berenar. Demà al matí ho aniré a buscar espero que aguanti per la tarda i no sigui un xicletttttttttt.
    Ricard suposo que deus tenir plans amb els amics, però per descomptat que estàs invitat a venir si vols.
    Antonio i Alvaro recupereu-vos aviat! Molts ànims.Petonets.
    Xatuuuuuuuuuuuuuuuus i xateeeeeeeeeeeeeeeees espero respostes jaaaaaaaaaaaaa!

    ResponElimina
  20. Doncs si vols respostes, aquí en tens una !! ja ja. A casa ja fa dies que contem el que queda per aquesta gran trobada, el Pol ja fa equips per al gran partit d'estiu a la platja!! Encara no a arribat però estic segura que demà serà un gran dia per a tots!!
    Demà em poso en contacte amb la Monica per quedar amb ella per baixar!! Fins demà xatis!! ja tinc ganes de veures a tots. Petons!!

    ResponElimina
  21. Be espero que la Moni surti de Reus!! O potser ja estaran a Salou. Si hi ha algun problema ens truquem demà ok. Bona nit.

    ResponElimina
  22. Bon dia Bloqueros !! Acabo de parlar amb la Moni i hem quedat a les 16.30h al poligon Agroreus a l'alçada del rentador de l'Elefant blau per a qui no sàpiga arribar al lloc, com sempre MAXIMA PUNTUALITAT !!!. Hem dit de comprar cacaolats, trina i sucs per acompanyar aquest suculent berenar que ens ha preparat la Natàlia !! Fins després!

    ResponElimina
  23. Bon dia a tots i totes!
    Jo tb. fare cap al Agroreus a les 16.30,intentarem tenir MAXIMA PUNTUALITAT, jejeje!!!

    Fins a la tarda.

    ResponElimina
  24. Els Graset, com que anem tant carregats de canalla, portarem gana i sobre tot moltes ganes de fer gresca i passar-ho bé.
    Fins després.

    ResponElimina
  25. Hola a tod@s, creo que ahora si podré dejar unas notas en este blog, Alvaro os da las gracias y espera estar en las gradas para seguir animando al equipo. Un saludo a todos y buen verano.

    ResponElimina
  26. Fantàstica tarda la d'avui!!Ens ho passat d'allò més bé compartint platja i piscina amb tots vosaltres, gràcies a la família Anaya-Balanya per aquesta trobada amb berenar inclòs tant bó!! Això s'ha de repetir, tots atents al bloc!! Fins aviat !!

    ResponElimina
  27. Comparteixo la teva opinió, una tarda bonica, llàstima del vent, però la companyia és l'important. Per cert la proposta de la trobada no només és de la família Anaya-Balañà, la família Carbasse-Balanya també va ser-ne partícep. Ens ho vam parlar la Moni i jo de lapossibilitat de fer-la.Ok.Gràcies per la vostre col.laboració amb les begudes!!!

    ResponElimina