Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

diumenge, 19 de juny del 2011

Torneig Duesaigües

Gran mini torneig el viscut avui a Duesaigües. Finalment els equips participants han sigut totalment diferents als inicials. De jugar contra els locals de Duesaigües, el Cambrils i el Falset, hem hagut de fet un triangular a dues voltes entre els locals, la Pastoreta i nosaltres.
Com acostuma a ser norma, i esperem que la cosa canvïi, el primer partit se'ns fa una muntanya i tot i començar guanyant, el final hem perdut 2-1 (Arnau).
El segon contra la Pastoreta ha anat millor, el resultat ho diu tot  5-0 (Pol "2", Arnau "2" i Joan Carbasse "1").
El tercer, és a dir, la tornada contra els anfitrions, els hem tornat la pilota i hem guanyat per 1-3 (hat trick de l'Arnau). Amb aquest resultat hem aconseguit capgirar el gol average en cas d'empat amb ells.
L'últim partit de la primera fase, ja un pur tràmit, se'ns ha fet coll amunt i hem perdut 2-1 (Arnau), però tot i la derrota ens hem classificat per jugar la final contra el Duesaigües.
La final ha estat molt disputada, però tot i el clar color i domini dels nostres durant gairebé tot el partit  i amb el marcador favorable de 0-2 (Arnau), ens han fet un gol que els ha posat al partit i ens han apretat i han obligat al Ricard a fer retocs tactics.
Agrair l'esforç de l'Alex per venir a jugar el primer partit, tot i el compromís familiar que tenia.
Donar les gràcies als reforços, Biel, Daniel i Unai, pels grans partits que han fet.
Felicitar també a l'Elm pel seu debut.


 Unes al sol...
i d'altres a l'ombra.

 
 Gran esforça defensiu.
 Felicitacions al Joan Carbasse pel seu gol.

 A diferència de Cervera, aquí hi havia sombreta.

 La felicitat del GOL
 Gran companyerisme.
 Que tramaran aquests tres...

L'afició no falla mai, sempre animant.

 La "pinya" dels campions.


Els nostres CAMPIONS. FORÇA BABIES SANTES CREUS !!!

7 comentaris:

  1. Gràcies Joan per la crònica,no es podia explicar millor.Ha estat un dia esplendit,com va ser costum m'ho he passat molt bé durant tot el torneig,em sap greu que això ja s'acaba i que ens ve un estiu que anirà molt bé per descansar,però de ben segur que ho trobarem a faltar.S'ha creat una gran pinya:jugadors,famílies,entrenador i família d'aquest,en fi,esperem que a la pròxima temporada ens torni a passar el mateix.Això fa que tot i el sacrifici de tenir tots els caps de setmana ocupats amb el tema del futbol,gràcies a aquesta PINYA que hem creat no es fa gens difícil,al contrari,agafa el "mono"de saber quan a on i amb qui ens toca jugar cada cap de setmana.
    També agrair als jugadors i companys de l'altre equip dels babis(Biel,Daniel,Unai,Eloi,Edu,...)que ens heu donat un cop de mà quant ens ha faltat.
    Donar les gràcies al nostre entrenador per l'esforç que ens ha demostrat davant la seva lesió,s'ha curat rapidíssim,jo crec que els ha trobat a faltar,oi Ricard?
    És molt bonic veure'ls jugar,amb aquesta inocència que tenen en ser uns babis,espero que creixin poc a poc.Bé, ja veieu que m'he aixecat aquest matí una mica nostàlgica,ara ens ve l'últim torneig al Santes Creus i espero que per acabar hi poguem ser tots els membres que han format aquest equip,i desitjar-nos un bon estiu a tots.Endavant Babis, sou uns Campions!!!!

    ResponElimina
  2. Bé, donat que la Mònica s'ha esplaiat, i per cert, correctíssimament, poca cosa queda a dir-vos, només ha estat genial conèixer a tot aquest equip que formem entre pares, mares, nens i entrenador i que l'estiu passa ràpid i ens tornem a trobar al setembre amb més ganes de veure còrrer la bola pel camp i als petits craks darrera d'ella.
    Força Babys Santes Creus !!! i Gràcies a tots per ser com sou !

    ResponElimina
  3. No és que m'hagi recuperat ràpid, però quan estas amb aquests petits t'ho passes tant bé que no penses en res més que en disfrutar amb ells. Voldria donar les gràcies a l'Adria, que aquests dies que no estic del tot fi m'està ajudant amb els entrenaments.
    Respecte als canvis tàctics ho vaig apendre del senyor Vidal, que desde petit sempre m'ha dit que les finals estan per guanyar que sino no cal jugar-les, i que si per guanyar-les de posar un delanter de defensa o un defensa de delanter s'ha de fer i punt.
    Per acabar us dire que ha estat un orgull poder entrenar un equip com aquest, que es tant fàcil de portar, casi be podrien jugar sols. I sense olvidarme de vosaltres, els pares i sobretot de les mares que meu sorpres moltíssim, unes mares que els hi agrada realment el futbol, sense vosaltres aquest equip no hages pogut ser com és ara, una pinya.
    PD: Us esperu avui al partit del Reus, se que algú em trobaré segú.

    ResponElimina
  4. Ricard,a nosaltres segur que ens hi trobaràs al camp del Reus,a veure si per fi el Reus puja a segona B.Suposo i espero que avui el camp estigui ben ple,Visca el Reus, força Reus!!!

    ResponElimina
  5. Carmen (Mare de Marc Masip):
    M'ha encantat la crònica, et fa sentir l'emoció que debieu sentir l'altre dia, quan les coses comencen malament però al final acaben bé sempre és més emocionant...
    Felicitats als Campions!!!
    P.D. Vam trobar a faltar els nostres nens!!! Menys mal que també se'n van endur la copa que si no... :D

    ResponElimina
  6. Però quins escrits!!! M'agafa tristor de veure que això ja s'acaba, s'acaba una temporada molt especial, almenys per a mi, especial per què...doncs perquè és la primera del meu fill, perquè ens hem trobat un gran equip humà, perquè els resultats i el bon joc ens han acompanyat bastant, perquè hem tingut un gran entrenador, perquè ens ho hem passat bé, perquè......en podria dir moltíssims més. Però això s'acaba la pròxima temporada qui sap si seguirem junts, qui sap quin entrenador tindrem, qui sap si ens separaran, qui sap quins continuaran en aquest club o marxaran, no sé són moltes preguntes sense resposta de moment. En fi suposo que ja ho anirem descobrint.
    De moment gaudir del torneig que celebrarem el proper cap de setmana a casa nostra!!!
    Ricard nosaltres també vam anar al veure el Reus(quin partit!!!) vam trobar al Joan Carbasse i l'Arnau i ens van comentar que us havieu vist. Un bon resultat de moment i una mica de tangana també.Força Reus!
    Voldria donar les gràcies a l'Adrià pel suport que dones al Ricard i als nostres petits.
    Unai i Daniel vau esta genials!!!
    Bona nit i fins dimecres

    ResponElimina
  7. Hola Tati, jo estic com tu, només de pensar que diumenge s'acaba, m'agafa de tot. Es per això que ho vull allarga una mica més i organitzar un soparet de pares i mares pel proper dissabte 2 de juliol, Entre dimecres i diumenge miramem d'acabar d'enllestir-ho i mirar quants som i on anem.
    Diumenge al camp del Reus vam disfrutar molt però el partit de tornada serà molt dur, aquesta gent de Nijar son uns autèntics "folloneros".
    Per cert, al Mundo Deportivo, si us fixeu, la foto que hi ha del primer gol del Reus, el que hi ha a la grada celebrant el gol son, l'Antonio i el seu pare.
    Força Reus i força Babies !!!

    ResponElimina