Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dilluns, 19 de desembre del 2011

C. E. Santes Creus C- Nàstic A

7 comentaris:

  1. Nois continueu així, el joc que teniu es molt bó!! i poc a poc aniran arribant les victòries, perque la veritat es que us les mereixeu!! Ànims Pre-Benjamins Santes Creus "C" que aneu pel bon camí!!

    ResponElimina
  2. Menys mal Sònia que sempre et trobo a tu. Quina peneta veure tan pocs comentaris, que ja esteu de vacances? Vacances del futbol em refereixo!!!
    Bé anem per parts; Pol com et trobes bitxo? El Joan està molt millor però avui no ha anat a entrenar.
    Dijous suposo que sí que hi ha entreno o avui era el darrer dia?
    El dia 5 també hi ha entrenament oi? Al matí sabeu l'hora?
    Com sempre video, música i crònica un 10.
    I el tema concursos, com ha anat la cosa ja ho ha presentat tothom?
    Ei animeu-vos que el blog està molt parat!

    ResponElimina
  3. Bona nit !!!
    L'hora de l'entrenament del dia 5 és... a les 9:30 del matí fins les 11. I dissabte 7 partit a Cambrils corresponent a la jornada 11 de lliga.
    El tema del concurs, ja tenim els 3 primers classificats, els primer en acabar, i en temps rècord, la família Salas-Borrull. Segons classificats, família Rivera-Serrano, i en tercer lloc, els Carbasse-Balañá. De la resta de famílies, doncs, no en tinc notícies.

    ResponElimina
  4. Natàlia ja saps..., jo sempre i sóc..., amb nen o sense nen, venint a entrenar o sense venir a entrenar!!!Sóc com una mosca collonera!!!! je je je. Però es que he de confesar que sóc fan incondicional d'aquest equip de nens, pares i místers que formem el Pre-Benjami "C" Santes Creus!! i també... d'aquest bloc que em te el cor robat!!
    Nosaltres ja no tornarem fins el dia 5/01 a l'entrenament però us ben asseguro que amb unes ganes tremendes!!!! ara ja fa dies que va donant tocs a la pilota!!BON NADAL I MILLORS FESTES FAMILIA FUTBOLÍSTICA!!!

    ResponElimina
  5. HOOOLe! Qué tal família esteu treballan , estudian, amb els nens ...
    Només volía felicitar el Nadal als que no vindran Dijous a l´entreno, per vosaltres aquesta família us dessitja MOLT BON NADAL! que les disfruteu amb els amics, la família i sobre tot amb els petits de la casa , segur que ho pasareu molt bé , i nosaltres també us trobarem a faltar a aquesta petita família tan gran del santescreus c. BON NADAL!.
    Joan Anaya m´alegro molt que estiguis millor i Pol molts petonets perque crec que Dijous no et veurem.
    Per cert li hem de demanar al Pare Noël que ens ajudi a preparar algun joc sorpresa pel crac del blog, que no ha pogut concursar oi?
    Be família , cámara, cronista, mamis , papis, jugadors , entrenadors , germans... BON NADAL!

    ResponElimina
  6. Sou una màquina,qui no corre vola, i jo ja tardava en escriure.
    Ja comencem a desitjar-nos unes bones festes i un feliç any nou,doncs la família Carbasse-Balañá no volem ser menys i també us desitgem de tot cor:

    BON NADAL I FELIÇ ANY 2012, I QUE AQUEST SIGUI MILLOR!!!

    I ens alegrem que els malats de l'equip comencin a trobar-se més bé,les festes ja arriben i són dies molt bonics per passar-les amb la família i poder-les gaudir al cent per cent.
    Ens veiem demà a l'entrenament i amb els demés el dia 5 de gener.

    ResponElimina
  7. Hola Bona nit!
    Felicitar els que preparen els concursos que de ben segur ha tingut una feinada. Felicitar als que heu aconseguit esbrinar-ho tot. Sou uns cracks!
    Com que estem de felicitacions jo juntament amb la meva família us volem desitjar: BON NADAL I FELIÇ ANY NOU! Que gaudiu d'aquestes festes tan especials i sobretot demaneu als Reis Mags SALUT.
    Cuida't Pol! Petonet!
    Una abraçada a tots/es els/les que formem part d'aquest gran equip.
    Us desitgem el millor!
    No deixeu d'escriure aquests dies!!!Ok

    ResponElimina