Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

divendres, 16 de desembre del 2011

Equip d'animadors oficial del Santes Creus Femení i Pre-benjamí "C"

Tenim un equipàs de nens Pre-benjamins, un altra de femení, però hi faltaven els animadors oficials, no? Doncs aquí els teniu !!!

11 comentaris:

  1. Ostres nenes peró que GUAPETES qué esteu! Qué bó Joan!, je, je , je...

    ResponElimina
  2. Uhauuuuuu!!! però quins tipassos!!!esteu genials!! espero que demà vingueu "TOTES" igual de fresquetes per animar als nostres petits contra el Nàstic!!
    Fins demà "guapes"!!!

    ResponElimina
  3. Bonissim, que sexis que esteu!!!!!
    Segur que alla on t'aneu ho guanyeu tot.
    Fins dema precioses.

    ResponElimina
  4. Ja,ja,ja encara ric ara! Esteu guapíssimes xates! Quins tipins que teniu, sense ni un pèl, sense cap mixelin, amb un ventre pla,pla,pla, ja em direu què feu per conservar-vos tan estupendes!!!
    Demà us vull veure animar als nostres menuts com unes loques!!!!OK
    Genial!!!

    ResponElimina
  5. Família futbolística, us vull comunicar que demà el Pol no podrà participar al tant esperat partit contra el Nàstic, ni a la festa del Raúl ni a la presentació del Reus Deportiu...., doncs tenim LA VARICEL·LA!!
    No us podeu ni imaginar el disgust que té, ha estat més d'un hora plorant, esta trist i molt decebut!!, ja feia dies que pensava i preparava el partit a la seva manera, però són coses que passen i no s'hi pot fer res!!
    Però estic convençuda que els seus companys guanyaran com a campions que són, i es recordaran d'ell només que sigui un momentet.
    De totes maneres jo demà intentaré escapar-me un moment o altre del partit per veure's i fer pinya.
    Així doncs, molta sort i fins demà (si puc).

    ResponElimina
  6. Primer que tot felicitar a les animadores d'aquest equip, estan guapíssimes.Fins i tot la mascota(el meu estimat Breu) també té un cos increible. Aviat voldré veure una de les coreografies d'aquestes animadores,segur que ens deixaran bocabadats.
    Pol, que fort!!! Coneixent-he deus malair aquesta varicel.la, no et preocupis d'aquí a dos dies ja no t'enrecordaràs i ja la tindràs passada.Per descontat que els teus companys ho faran el millor que podran i segur que et trobaran a faltar dins i a fora del camp.
    Un petonàs i esperem que els granets es portin bé i no et molestin gaire.

    ResponElimina
  7. Hola Pol, desitjar-te una ràpida recuperació i que els granets no et piquin gaire. Segur que els teus companys demà faran molt bon partit pensant en tu. Anim i una forta abraçada.

    ResponElimina
  8. BONA NIT POL!
    Quina llàstima , gràcies al càmara i al jefe del Blog, podràs veure el partit ja veuràs!.Els teus companys et trobaran a faltar i segur que intentaran dedicarten algun gol!.Tu cuidat pel próxim partit.
    MOLTS PETONS!
    Diu l´Alfonso que demà estiguis millor i una abraçada d´en Juan.L´Alfonso diu que Dimarts t´espera a l´entreno.

    ResponElimina
  9. Noooooo, nooooo, nooooo pot ser! Pol carinyet amb la bondat que hem fet juntets una estona de pati per aguantar pel partit de demà! Mira que en tenies ganes de jugar aquest partit! Segur que els teus companys i amics et trobaran a faltar i jo personalment també. La varicel.la va començar a Rikkis! Em sembla que ho hem anat escampant! Em sembla que l'Abel B. també la té!
    Ostres, ostres, ostres quina ràbia i segur que també tenies ganes d'anar a la presentació del club! Carinyo un petonàs i no ploris encara queda molta temporada! A la mami també la trobaré a faltar!
    El Joan no està massa fi, ara li he posat el termòmetre però de moment tot controlat. Suposo que deu està cansat! Suposo!
    Adéu fins demà!

    ResponElimina
  10. Gràcies a tots per les vostres paraules d'ànims!! la veritat es que li fa il·lusió cada cop que li dono els vostres missatges!! Natàlia, gràcies per cuidar-lo a l'hora del pati, que faríem sense tu!! però ja veus, quan no ha de ser, no ha de ser!!
    Moltes forces per demà campions!!

    ResponElimina
  11. Que lastima lo del pol, a los cracks les pasa eso mira el villa, ahora a recuperarte lo mas pronto posible campeon, mañana tus compañeros te dedicaran la victoria, mucho animo de tu compañero y amigo antonio y sus padres

    ResponElimina