Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dilluns, 12 de desembre del 2011

Festa del futbol

14 comentaris:

  1. Bueno, bueno, bueno..., però quins partidassos.., sobretot el de pares!!! en quina forma esteu nois/es!!! Mònica i Montse, quina qualitat!! sort en van tenir aquest homes de comptar amb vosaltres!! Bonic dia el d'ahir per tots plegats!!

    ResponElimina
  2. Però quin partidàs! Papis i mamis si us veu en Guardiola potser us fitxa ja, ja, ja!. Segur que vau xalar tots/es molt del dia d'ahir.
    Bé no vaig fer cap comentari respecte el Barça però crec que no calen paraules. Només cal veure el bany que els hi vam donar i gaudir de la victòria ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! Olé!
    Bé demà per fi el Joan tocarà pilota de nou!
    Fins demà!

    ResponElimina
  3. Hola a tots i a totes,ahir m'ho vaig passar molt bé,feia temps que no jugava un partidet de futbol,vaig intentar córrer però avui em fa mal tot!!! No hi ha ningú que també tingui "agulletes"? Ho haurem de repetir més cops, a veure si ens posem una mica més en forma.Espero que a la pròxima s'apuntin més mares,aquest cop vam ser la Montse i jo, i crec que ho vam defensar bastant bé,oi Montse?
    Ens veiem demà a l'entrenament.

    ResponElimina
  4. Bona nit família!
    Nosaltres també ens ho vam passar molt bé, i els amics que van venir també.Ja tenim un lloc on podem portar als nens quan tinguin mono de fútbol oi?.
    Mamis, Papis FELICITATS!, molt bé Mónica i Montse, jo m´animaría pero primer practicaré a casa amb el Juan i Alfonso, je je...
    Ens veiem demá per fí tornem a la normalitat!
    Bona nit!

    ResponElimina
  5. Hola Mònica, jo estic com tu, tinc el cos ple d'agulletes, he tingut una fenyada de por per aixecar-me aquest matí... Però també penso que ho hem de repetir més sovint. Jo no puc dir fins demà com vosaltres, però si fins dissabte. Apa, bona nit.

    ResponElimina
  6. Em fa vergonya dir-ho, però jo també tinc un munt d'agulletes. Crec que hauriem de fer algun "stage" de pretemporada a Holanda, el Muntanyà, o quelcom semblant abans de fer un altre partit, a veure si així ens posem més en forma. I si no ens posem en forma, "que nos quiten lo bailao".

    ResponElimina
  7. Sí Gerard, jo al "stage" a Holanda o al Muntanyà, m'apuntooooo!!!, llavors quan estigui en plena forma faré costat a les mamis per jugar al partit, però lo primer és el primer!! je je

    ResponElimina
  8. Per cert Anna..., jo no en tinc d'agulletes, i tu?? je je je.

    ResponElimina
  9. Molt gracioseta Sònia, però al pròxim parti, amb o sense stage, ja m'agradarà veure't de curt, valenta...

    ResponElimina
  10. bueno bueno buenoooo, monica impresionante !!!! me has sorprendido ,montse tu tambien ,aver si repetimos y vamos mas gente no? me ha dado embidia veros,yo y la loli estamos estirando ya para el proximo encuentro,esperemos que sea pronto, felicidades para los cules .

    ResponElimina
  11. Juan gracias por las felicitaciones! Ya sabes Juan si tu equipo no te convence..... la culerada te espera ja, ja, ja!
    Dues coses:1) Joan això del joc d'endevinar qui és qui em sembla que no el podré acabar, i a més a més això d'escriure els dos cognoms... ja ens compliques i ens dones més feina!
    2) Els del barri marítim a quin lloc van de la classificació? Tinc el Pol una mica nerviós pel cole. Natàlia, Natàlia juguem contra els del nàstic! aquestes són les seves paraules amb una mica de neguit (us el podeu imaginar, oi?). Segur que van els primers o ben amunt de la classificació no?
    Per cert heu llegit alguna cosa de l'entrenament del dia 5 al matí?

    ResponElimina
  12. Merengue!! gracias por las felicitaciones!!comparto con Natalia, si no te convence el blanco..., ya sabes.., en la variedad esta el gusto!! je je.
    Natalia, que es això de donar-se per vençuda!! ànims dona!! que ja veuràs com ho aconsegueixes!!
    I que més dona la posició del barri marítim?? que estiguin on vulguin.., que els nostres pre-benjamins amb bon resultat o no, segur que els hi planten cara com només ells saben fer!!
    I referent al dia 5, tinc entés que hi ha entrenament al matí, per cert, d'horeta!!! però ja ens confirmaran l'hora.
    Apa nois/es fins la tarda!!

    ResponElimina
  13. FORÇA BARÇAAAAAA!! i diumenge!!! una bona lliçó de futbol per aquest tal Neymar i companyia!! je je

    ResponElimina
  14. No no no , no cambiare de equipo creo que este año que empieza me espera muchas cosas buenas ademas si me cambiara no tendriamos las riñas que tenemos verdad, jaajaja bueno dicen que el que rie ultimo rie mejor verdad. Y ahora a ganar al nastic !!!!

    ResponElimina