Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

diumenge, 18 de desembre del 2011

Santes Creus C - Club Gimnàstic de Tarragona A

Vull començar donant les gràcies als nens i als entrenadors pél partit que ens han regalat avui, és un enorme plaer formar part d'aquest grup tant fantàstic que estem formant, MOLTÍSSIMES GRÀCIES !!!
Injusta derrota, 0-2, contra tot un "Nàstic A" plagat de jugadors de segon any. Novament el FUTBOL ha estat cosa dels nostres, però malauradament, els gols cauen de l'altre cantó. 
Avui si que podem dir que hem tingut el control i el domini de la pilota durant tot el partit, i especialment, els 2 primer quarts, minuts en els que el Nàstic no ha passat de mig camp. Tot i el clar domini, però, no hem pogut aconseguir marcar en les ocasions que hem tingut. Amb resultat de 0-0 s'arribava a la mitja part. Al tercer quart, el Nàstic s'ha estirat una mica i ha generat més perill, però com sempre, els nostres porters, tant el Raúl com l'Edu, han aturat tots els seus xuts. No ha pogut ser així en el primer gol visitant, quan en un rebuig, un jugador del Nàstic ha tingut la fortuna de fer tot un golàs de fora l'àrea en el que res ha pogut fer en Raúl. El 0-2 ha sigut fruit d'una contra en la que la seva superioritat física, ha fet que els nostres defensors no atrapéssin el davanter rival.
Destacar l'actuació dels 2 porters (Raúl i Edu), la feina de pressió i recuperació del mig del camp i a la punta d'atac i al gran treball de tot l'equip i entrenadors, que han sortit al camp a menjar-s'ho tot des del primer segon. FORÇA SANTES CREUS !!!

 Concentració màxima.
 Els misters sempres pendents.
 El càmera oficial no es perd ni un sol detall.
 Ajuda defensiva.
 Una gran actuació per celebrar l'aniversari.

Resultats i classificació:

Jornada 10 (18-12-2011) 
MONTBLANC, U.E. "B"     5 - 1   TORREFORTA, C.D.C. "C"    
PARE MANYANET, A.E. "A"     10 - 1   CAMBRILS UNIÓ CLUB FUTBOL "C"    
SANTES CREUS CLUB ESPORTIU "C"     0 - 2   GIMNASTIC TARRAGONA, C. "A"    
ESCOLA F. LA PASTORETA, CLUB "B"     0 - 8   CAMP CLAR, AT. "A"    
CANONJA, C.F. "A"     3 - 5   VILASECA C.F. "A"    
ESCUELA F.SAN PEDRO SAN PABLO "A"     7 - 4   ESCOLA VALLS FUTBOL CLUB "B"    
ESPORTIU MASSOS DE REUS     0 - 7   SALOU, U.D. "A"    





EquipsPartitsGolsDif.
PuntsJ.G.E.P.F.C.Gols
1ESCUELA F.SAN PEDRO SAN PABLO "A"28109107215+57
2CAMP CLAR, AT. "A"2710901668+58 
3VILASECA C.F. "A"25108117513+62
4GIMNASTIC TARRAGONA, C. "A"24108025414+40
5CANONJA, C.F. "A"22107126919+50
6PARE MANYANET, A.E. "A"16105145928+31
7SALOU, U.D. "A"16105143422+12
8ESCOLA VALLS FUTBOL CLUB "B"13104153741-4
9SANTES CREUS CLUB ESPORTIU "C"10103163938+1
10MONTBLANC, U.E. "B"10103162850-22
11ESCOLA F. LA PASTORETA, CLUB "B"6102081358-45
12TORREFORTA, C.D.C. "C"3101091080-70
13CAMBRILS UNIÓ CLUB FUTBOL "C"310109787-80
14ESPORTIU MASSOS DE REUS310109393-90

10 comentaris:

  1. Enhorabona nois!! vareu plantar cara a un Nàstic que l'únic que ens va demostrar es superioritat física,però podeu estar orgullosos del gran joc que feu i del futbol que practiqueu!! Força Pre-Benjamins "C"!!!

    ResponElimina
  2. Bon dia a tothom,felicitar a tot l'equip i als entrenadors pel gran partit que van fer ahir contra el Nàstic,ens van demostrar el gran joc que fan i les ganes que hi posen.Estar clar que aquest any sabiem que les coses serien més complicades,però els nsotres petits no s'amaguen i donen la cara contra el rival que sigui.Ànim nois que el pròxim partit segur que el guanyarem.
    Tati com està el Joan,ha passat bona nit o ha tingut molta febre, què et va dir el metge?Fes-li un petonet molt fort de part nostre.
    Raúl, què tal la festa,us ho vau passar bé?Segur que sí,només us falta una pilota als peus per garantir que sigui tot un èxit, un petò també per tu.
    I tu Pol, com van aquests granets,es van multiplicant o ja s'han aturat? Cuida't.
    Amb la resta ens veiem aquesta tarda al Reus.

    ResponElimina
  3. Totalment d'acord amb vosaltres quin partidàs que van fer! Tot i que vam perdre no et quedes trist perquè ens regalen un joc fantàstic, et fan gaudir del seu futbol. Carinyets us ho mereixeu tot per la lluita i el joc que feu. Em sembla que els entrenadors també estan molt orgullosos del vostre esforç i treball. Felicitats a tots i als entrenadors!
    El Joan té angines, ahir va dormir de les 14:30 a les 18 de la tarda i després vam anar a la Fàbregas que hi havia el pediatra d'uegències.
    Raúl segur que la festa va anar molt bé, el Joan estava molt trist perquè volia venir.
    Aquesta tarda també es perdrà la presentació del club, quina mala sort!!! Us mirarem per la tele!!!
    Que vagi tot molt bé!
    I m'agradaria felicitar-vos de nou!
    Pol carinyet com estàs? Ahir no et van poder dedicar la victòria però et van dedicar el bon joc. Petonets!

    ResponElimina
  4. Però bueno!! que passa amb aquesta epidèmia de pre-benjamins malalts?? De tot això segur que en treiem una bona estirada, un pamet més i... a guanyar als grandullons que ens posen al davant!! je,je,je.
    Natàlia fes-li un petonàs al Joan de part del Pol i família , i que faci bondat!!
    El Pol encara esta "pachuchillo", li han sortit granets a la llengua i paladar i quasi no pot menjar, però bé, ho anem portant, la febre encara continua...
    Raúl organitzarem un altra trobada de futbol en honor al teu aniversari, perquè puguin estar tots els teus companys com estava previst.

    Companys que vagi molt bé aquesta tarda al Reus, poseu-vos guapíssims que com la Natàlia us mirarem per la tele!!! un Petó a tots

    ResponElimina
  5. Sònia ens hem quedat amb les ganes! No us hem vist pas a la mitja part del partit del Reus, ens han tallat la retransmisió. OHHHHH. Potser demà a tv reus, no?
    Bé espero que no passeu molt de fred! De moment guanyem i debeu està disfrutant. Anem a veure la segona part! Ohhh ara han canviat al profe del Joan i la Clàudia el Taranilla, bé però acaba d'entrar el nostre veí el Sergi Masqué. Molta sort!
    Us hem vist a les grades a la primera part però ara no us veiem!!!

    ResponElimina
  6. Doncs si, ens hem quedat amb les ganes!! jolin!! ja ho podien haver trasmès!!Però bé, amb la victòria del Reus, ens donem per satisfets!!

    ResponElimina
  7. Com molt bé ha dit el Juan (pare de l'Antonio), diumenge rodó, victòria del Barça al mundial de clubs i victòria del Reus Deportiu, només ha faltat la victòria dels nostres, però amb el partidàs que varen fer, ens donem per satisfets.
    Ara només falta recuperar efectius. Anims al Pol i al Joan Anaya.

    ResponElimina
  8. Sí senyor visca el barça!!! Aquest equip també ens dóna moltes alegries i molt d'orgull!!!
    Com ha anat la presentació? M'ha sabut molt de greu que no hi hagi anat l'equip complet. El Curro i la Clàudia m'han enviat una foto i m'ha fet molta pena veure que faltaven el Pol i el Joan, pobrets! Bé un altre any serà!Esperem!
    Que tingueu un bon inici de setmana!

    ResponElimina
  9. Bona nit Sònia i Natalia ! com teniu als malalts?
    Pol ànim que ara ja començaran a desapareixer aquests granets que t´han fet aquesta mala jugada,demá festa eh?
    Joan i tú com te trobes ?En Joan Graset ha fet fotos ja les veureu, a veure si ens veiem Dimarts !.
    Per cert jugadors ho vau fer MOLT BÉ dissabte, Felicitats! aprofiteu aquestes vacances per agafar forces que el pròxim és el "Cambrils", ja sabeu hem de començar bé l´any, ÀNIM SANTESCREUS C!.
    Que tigueu tots , totes una bona setmana!
    BONA NIT...

    ResponElimina
  10. I es clar que sí!! Força Barça,Força Pre-Benjamins Santes Creus "C" i Força Reus!! Quin diumenge tant rodó!! Però si, quina peneta que no estigues l'equip complert! Al començar el partit el Pol m'ha dit que estava trist per no poder estar amb els seus companys al Reus, i ha estat tota l'estona mirant de trobar-los!! Quina il·lusió que hi hagi aquest bon rotllo entre ells!! la veritat es que són un equipàs en tots els sentits de les paraules!! Gràcies a tots per pensar en ells!

    ResponElimina