Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dissabte, 31 de març del 2012

C.E. Santes Creus C - Atl. Camp Clar A

Derrota contra el líder de la categoria per 2-9, en un partit on només els nostres nens han volgut jugar a futbol. Dolorosa per l'ampli resultat, però digne per joc, lluita i sacrifici.
Que més dir, doncs que si jugant així, aquests del Camp Clar van primers, quan siguin més grans no sabran jugar a futbol, perquè jugar a futbol no és només xutar la pilota i còrrer, és un esport col·lectiu en el que per poder guanyar, o si més no intentar-ho, comptes amb uns companys a qui passar la pilota, desmarcar-se, tornar-la a passar, buscar els espais que pugui deixar el rival per poder xutar o buscar fer una altra passada i així remartar més clar o millor a porteria, i això és el futbol, un esport d'equip, i si d'alguna cosa podem presumir els pares/mares del prebenjamí C del C.E. Santes Creus, és d'això, d'EQUIP.
Guanyem o perdem, la nostra filosofia, sempre, és la mateixa, tocar i tocar, tenir passiència i buscar la millor opció per xutar o entrar a porteria.
Com a millor exemple a tota aquesta explicació és el nostre segon gol, una magnífica jugada arribant per la banda i centrant la pilota al segon pal per rematar i marcar. Tal com fan als entrenaments.
Som-hi nois, segui així que aquest és el bon camí.
Força prebenjamí C Santes Creus.


 L'escalfament, important.

 "Pinya" 100% col·lectiva, els entrenador també hi participen.

 Quines alçades...

 Golàs de falta de l'Antonio.
 Gran assistència del Pol que ha aprofitat l'Antonio per fer el segon. Dels millors gols de la temporada.
 L'alegria per aquest gol ha estat enorme. Aquesta jugada la practiquen molt als entrenaments.
Com sempre, fair play al final del partit.

43 comentaris:

  1. Totalment d'acord amb tu Joan! Aquesta foto del Robert amb l'Antonio al coll i tots corrent per felicitar-se és genial!Molt emotiva!!! Gràcies per regalar-nos aquest gol tan preciós Pol i Antonio, una jugada fantàstica. Felicitar els porters per les seves aturades. I a tots per la vostra feina dins el camp guapos!

    ResponElimina
  2. Nois,aquest any ens toca patir,no és el primer partit que comentem que el joc el posem nosaltres i els altres només xuten,però amb la diferència d'edat i la força física dels altres els nostres nens no tenen masses opcions.Estic esperant l'any que ve,llavors gaudirem del tot del joc dels nostres,serem els grans i jugant al joc que ells saben segur que veurem grans partits i amb victòria nostra,que això és el que últimament ens falta i ens motiva.
    I que n'és de bonic el futbol!!!
    Per cert Pol i Antonio,gran jugada la que vau fer en el segon gol.

    ResponElimina
  3. Joan aquest partit si, si comparteixo la vostra opinió, hi va haver esforç i lluita i van fer el joc que el contrincant els va deixar, i tot i això bones jugades, bones regatejades i desmarcades que es veuen clarament en aquest fantàstic vídeo que ens regaleu cada setmana!! El fort del contrincant va estar simplement la força física i el lema amb el que van venir a jugar "xuta fuerte chaval desde donde sea" n'estic segura..., es llastimós amb lo bonic que es el futbol veure un equip que la primera jugada de saque del partit sigui tirar a porta directament des de meitat camp!! que fort!!
    Però, si , felicitar a tot l'equip perquè he vist una gran complicitat entre ells en totes les jugades i com no a l'Antonio per aquest golàs de falta que m'ha enamorat, i la combinació Pol -Antonio que ha estat de cine. Felicitats pre-benjamins "C" Santes Creus, que com bé diu la Mònica,l'any que ve gaudirem tots del vostre gran futbol amb victòries incloses.

    ResponElimina
  4. Ara acabo de veure el video, només 2 gols però renoi quins dos gols!!! Fantàstics, genials! Quina jugada més maca!!! M'encanten. Vam perdre però carai com juguen els nostres peques!

    ResponElimina
  5. no pude ver el partido pero he visto el video y valla 2 golazos hemos echo,el primero una gran falta para mi gusto y no es por que sea su padre(me esta limpiando la baba la loli ahora)jajajaja y el segundo un grandisimo gol con una gran jugada yo diria que de algunas categorias mas grandes,con una recuperacion un regate un pase rozando el fuera de juego un gran desmarque al segundo palo y un grandisimo pase del pol en el momento justo.GRANDISSSIMOS!!!!

    ResponElimina
  6. Paulita Grasset em sembla que va ser el teu aniversari!!! Felicitats guapetona segur que vas passar un gran dia! Felicitats de part de la família Anaya-Balañà princeseta!

    ResponElimina
  7. FELICITATS SANTESCREUS C !!!!!!
    M´HA ENCANTAT AQUEST PARTIT.
    Gràcies Joan i Gerard que l´he pogut veure.
    Quins golassossssssssssssssssss! Molt be a tot l´equip heu jugat de fàbula. Antonio i Pol també felicitats molt xulos els dos gols.
    Llàstima que no vaig poguer serhi.
    Ens veiem demà.

    ResponElimina
  8. Bon dia!De moment plou. Anem per parts: 1)avui tenim entrenament oi? Si plou cap problema oi? 2)Després de l'entrenament tenim una altra fita important avui ens juguem el passi a la champions!!! Espero que ja comenceu a fer exercicis de concentració i positivisme! I segueix plovent!
    Que plogui fins a les 17:45h però després tot quieto parao!!!
    Fins després!

    ResponElimina
  9. Estic amb tu Natàlia, que plogui però a quarts de sis de pari per poder gaudir de l'entrenament. Respecte al punt 2, els Graset ja estem concentrats i com sempre molt positius. Ànims i fins la tarda.

    ResponElimina
  10. Homeeeeeeeeeee menys mal que hi ha algú? Joan així m'agrada positius, positius. Jo també positiva però amb una mica de nervis i cagaleraaa, has sentit que diu en Guardiola que té el presentiment que ens marcaran un gol!!! Això vol dir que nosaltres n'hem de fer 2!!!Mareeeeeeeeeeeeeeeee Sònia on ets? Que et trobes malament o estàs enfeinada?Potser estàs concentrada per aquest vespre i no vols parlar ja,ja,ja. Per cert, ja no plou i sembla que el solet comença a treure una mica el nas!!!
    Lucía el dissabte et vas perdre dos golassos i et vas estalviar una mica de patiment. Però tal com dius menys mal del Gerard que ens permet gaudir del partit en el cas de que no l'hagim vist en directe. Senyors em trec el barret davant de tots els fotògrafs i del càmera, què fariem sense vosaltres. Infinites gràcies! Ja sabem que tot això que nosaltres rebem en forma d'imatges requereix un temps, un esforç i un sacrifici, sobretot sacrifici perquè no es deu poder veure gairé bé el partit en directe tenint una càmera pel mig, per tot això gràcies, gràcies i gràcies!

    ResponElimina
  11. Respecto la paraula d''en Pep, però aquest vespre el gran Milan ni la veurà.
    El solet pel nostre barri encara no tret el nas, però ha deixat de ploure.
    La Sònia deu estar molt en feinada i concentrada, perquè es molt extrany que no hagi dit la seva.

    ResponElimina
  12. Eiiiii!!! "Companyerus" !! ja sóc aquí!! je je...es que jo... sabeu.. trevallo!!! no com d'altres que tenen vacancetes...mmmm, bé Joan el teu també ho considerarem vacances per que fa poquet que estàs al club!!
    Aquesta nit ja es poden preparar aquests italianots!!! no en fotran ni un!! i nosaltres un bon sac!!!
    Natàlia el Guardiola lo del gol ho diu perque així motiva més aquest jugadors que te, que són... un sol..., ja ho veureu aquesta nit serà una gran nit!! per aquí Riudoms comença a voler sortir el solet!!
    Ens veiem a la tarda, aquesta tarda em quedaré i així podreu "gaudir" de la meva presència!!! je je je

    ResponElimina
  13. Ei família, sembla que els sr. Llorenç vol fer acte de presència...
    Aquest vespre promet i molt, quines ganes que siguin 3/4 de 9.

    ResponElimina
  14. Bon dia culés!!! i no culés..., es clar!!
    Gran nit la d'ahir!! quin partit, quin joc, quin de tot que te aquest barça...., ja som a la cinquena semifinal!!!!ole le, ola la.... ser del barça és... el millor que hi ha!!
    Juanesssss, donde estan los juanes????? nosotros ya estamos ahora ya sabeis..., entrenaros bien que el bayer os va a dar bien.....( el de hoy ya no lo cuento, porque ya os lo pusieron de relleno para que pudieras llegar).ja ja ja

    ResponElimina
  15. Bon dia família, ja som a semis una altra vegada. Quin partit més emocionant i vibrant, ja ho diu la Sònia a la cantarella, ser del Barça és el millor que hi ha!

    ResponElimina
  16. Eiiiiiiiiiiiii bon dia! Bon diaaaaaaaaaaaaaaa avui és un gran dia! Juanitos que unas felicitaciones no estarian mal ehhhh, vosotros que os pensabais que los del imserso ya nos eliminaban, pues aquí estamos ja,ja,ja. Y no quiero oir que si hemos ganado con dos penaltis porqué sabeis estos arbitrajes no son los mismos que la liga españolaaaaaaaaaaaa, si si aquella liga que estáis intentando ganar, si si si esos arbitros que os lo pitan todo a favor aunque sean faltas y penaltis fantasmas... porqué la champions es seria y las cosas se pitan bien!!! Mucha suerte esta noche... no la necesitais todavía però yo os la mando para más adelante ja,ja,ja;-)
    He dicho!
    Visca el BARÇA! I visca els nostres peques que demà faran un gran torneig. Que no ploguiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

    ResponElimina
  17. Hola a tots,doncs sí,ahir vam gaudir d'un gran partit,aquests del Barça no ens fallen,tenim un equipàs.Segur que ja estem a la final.Avui el Madrid ho té fàcil,ja tenen la victòria segura,però que es preparin contra el Bayer,aquests els hi posaran més difícil.S'imagineu una final de Champions Barça-Madrid? Que fort!!!
    Ens veiem demà,a veure si el temps ens acompanya una mica i els nostres nens poden jugar el torneig.

    ResponElimina
  18. Quina llàstima, per culpa d'aquesta pluja, això si, tant necessaria, ens hem quedat sense torneig. Però quedar-se sense torneig no vol dir quedar-se sense jugar a futbol, hem anat a jugar al Winner una estona, i s'ho han passat pipa.
    Apa família, ens veiem dimarts.

    ResponElimina
  19. Però a quina hora has escrit!!! Et perdo un moment de vista i ja treus el nas pel blog! Si si ens hem quedat sense torneig, però com dius molt bé no ens hem quedat sense jugar, sense seure, sense menjaaaaaaaaaaaaaaaaaar...en definitiva hem aprofitat el dia;-)
    Que provi!

    ResponElimina
  20. Eiii! Que hi ha algú? Vacaciones, vacaciones ehhhh!

    ResponElimina
  21. Hola Natàlia, si que hi ha algú, nosaltres, els de sempre, jejejeje...
    Fins d'aquí una estoneta.

    ResponElimina
  22. Hola Joan que tal? Preparats per veure el Barça! A veure què fem! Guanyar, guanyar, guanyar segur! Fins després!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Natàlia, dones que vols que en digui... Nerviós, menús mal que en Puyol ha marcat

      Elimina
  23. Gooooooooooollll !!!!! I a dormir a 3 puntets

    ResponElimina
  24. Com es que aquests del Madrit tenen tanta pressa?????

    ResponElimina
  25. Aguanta VALENCIA aguantaaaaaaaaaaaaaa! Quin porter que tenen! Ai, ai, ai!

    ResponElimina
  26. 4 minuts d'afegit, això no s'acaba...

    ResponElimina
  27. FINAL !!!! Som-hi, ja estem a 4 puntets...
    Gran València, però encara més el seu porter.

    ResponElimina
  28. Has vist Joan quina patada li arria el PEPE al seu company, pensant que era un del valencia i era blaaaaaaaaaaaaaaaanc, guarrooooooooooooooo. Quina llàstima perquè el VALENCIA ha jugat forçaaaaaaaaa béeeeeeeeeeeeeeeeeee. Ai,ai,ai
    Quin partit d'infart. Ja no puc més, em poso més nerviosa que amb el Barça!!! Pitaaaaaaa, pitaaaaaaaaaaaaaa final arbitreeeeeeeeeeeeeeee si us plau! Finaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal olé,olé. ja ja ja ja 4 puntets!

    ResponElimina
  29. Son molt marranets, i al Pepe se li ha vist el "plumeru", jejejeje

    ResponElimina
  30. Sòniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa que no estàs contentaaaaaaaaaa?

    ResponElimina
  31. Amunt València!!!! Xatus..., ahir estava feta pols que varem anar d'excursió i ni pensar en els "madrilenyus", i aquest matí he tingut un "ai que va fer ahir el madrit" i m'he posat al Marca i m'he posat al dia!!! Quin partit va deure ser, no? deu ni do aquests porters!! ja esta bé que de tant en tant prenguin protagonisme perque sempre son els mateixos!! a 4 puntets!! que fort!!! si els hi fotem aquest any, això si que farà mal!!! je je je

    Juanesssss , juaneeesss, donde estais??? empezando hacer pucheritos o que?? je je je

    ResponElimina
  32. Ya estoy aquí cules, pobrecillos estáis que no cogéis en vuestro cuerpo por q estáis a 4 ,no os emocionéis que la liga es nuestra, lo que estoi es deseando que ganéis al chelsea para ganados la final, y callar muchas bocas , asta el martes

    ResponElimina
  33. Bueno, bueno.... hace unos dias íbais por la autopista A10...., ahora ya no podeis ir tant deprisa!! de momento por la A4 que es la que va a Valencia? o no? je je je, el martes te esperamos... y tienes suerte que jugamos despues del entreno que sinó.... a lo mejor el jueves ya vamos A1??? ay ay!! ya podeis hacer los deberes que sinó.... os veo recogiendo el premio consolación!!! y para la champions nos pensamos tomar todos una aspirina "bayer" para incentivar la contrincante...que nos apetece más....ja ja ja

    ResponElimina
  34. Sònia boníssima la resposta, genial! Bé espero que tots esteu de tornada a casa i preparats per tornar a treballar. Segur que us heu menjat la mona amb bona companyia! Vinga som-hi comencem una setmana de 4 dies i demà tornem a tenir futbol, entrenament dels nostres peques i partit del Barça de nou!!!
    Benvinguts de nou a casa i que tingueu una bona setmana!

    ResponElimina
  35. Eiiii culers!!!! A un puntet! Ole,ole,ole, oleeeeeee!Us imagineu que guanyem la lligaaaaaaaaa ooooooooooooooooooh quina felicitat!! Anda merengues a ver que pasa mañanaaaaaaaaaaaaa! Cagalera, cagaleraaaaaa! Estamos ahí, si, si muy cerquita uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu tat, tat! Presión, presión....ja,ja,ja.

    ResponElimina
  36. Espectacular Barça, si segueixen aquest ritme, el canguelo serà massa a Madrit.

    ResponElimina
  37. Força Barça!! quin partit, quins tios!!! im-pre-sio-nant !!!! Diuen que el Madrit demà juga amb l'equipació negra....sabeu perquè no??? perquè amb la blanca s'els veuria la taqueta de "canguelo" als pantalons !!!! je je je això no es meu... eh?? són comentaris del "punto pelota" !! je je je.
    Avui tinc el pressentiment que veurem un gran Atlhetic!!

    Juan.... sigo sin verte...., con la ilusión me hacia verte el martes !!! cachis!!! un saludo desde la banda culé !!!

    ResponElimina
  38. Eiiiiiiiiiiii muts i a la gàbia noooooooooooooo culers no passa res ahir van guanyar però nosaltres enganxadets al darrera ben apropet!
    Excursionistes el dissabte el míster ens ha convocat a les 9:15 per anar cap a Tarragona. Juguem a les 10:30h i no a les 13:00h Ok

    ResponElimina
  39. Gràcies Natàlia, la Núria ja ha pres nota. Ens veiem dissabte.

    ResponElimina
  40. Rosaaaaaaaaaaaaaa una abraçada ben forta! Cuida't.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gacies guapissima. Dema ens veiem al Nàstic i ja us explicaré.
      petonets.

      Elimina
  41. Rosa m´alegro molt que estiguis be.Una abraçada molt forta cuídat molt i a veure si demà pots venir a veure el partit!.Ja ens va dir e teu home que vas patir oi?, menos mal que despres de tot aixó ja no t´en recordarás .
    UN PETONÀS!

    ResponElimina