Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dilluns, 17 de setembre del 2012

Aniversari Arnau Graset, 7 anys!!!

Hola família, comença una nova temporada i com no pot ser d'una altra manera, amb celebració d'aniversari. Obre la roda d'aniversaris l'Arnau Graset, demà dimarts 18 de setembre fa 7 anys, així que ja ho sabeu, toca estiradeta d'orelles.
MOLTES FELICITATS CAMPIÓ !!!

10 comentaris:

  1. FELICITATS ARNAU!
    La família Rivera-Serrano et dessitja que tinguis molta sort en aquest nou any, que tinguis molts bons moments per recordar , i que com diu la cançó siguis MOLT FELIÇ !.
    Que demà sigui un bon día i especial, que ho passis molt bé amb la teva familia.
    La lucía , Alfonso i el Juan i els papis t´envien una abraçada i un petó molt fort!.
    FELICITATS CAMPIÓ!

    ResponElimina
  2. Aprofito també per felicitar a un altre peque pero aquesta és del grup de Mamis , no falta mai no és perd ni un moment d´aquests peques!.
    SONIA FELICITATS!, també aquesta família et dessitja que tinguis molts moments grans en aquest número nou que demà li haurás de donar la benvinguda. Que ho passis molt bé també amb els teus, Disfruta de cada día en aquest nou any! Et dessitgem lo millor!.
    Família Rivera-serrano. Petons dels petits i dels grans d´aquesta casa.

    ResponElimina
  3. Felicitats ROS!!!! Per molts anys Arnau!!!
    Tu sí que ets un dels més peques de l'equip! Que passis un gran dia! Amb la teva família, amb els teus companys/es d'escola i a la tarda amb els teus companys d'equip!!!
    El Joan A i la seva família t'envien un petó i una abraçada ben forta! Bufa ben fort les espelmes i pensa un desig, segur que es complirà!!!!
    I a la fan més fan, a la seguidora més aferrima d'aquest gran equip li desitjo el millor del millor. La família Anaya-Balañà et desitgen moltes felicitats! Per molts anys i que nosaltres els poguem celebrar amb tu!!!
    Així que demà tenim feina a estirar orelles!

    ResponElimina
  4. Moltes FELICITATS campió!! Espero que passis un gran dia envoltat dels teus i que disfrutis moltíssim d'aquests 7 anyassos que fas!!! Saps que vas néixer el millor dia de l'any, no?? jajajaja.
    Un petonas del teu company d'equip i de tota la seva família!! Ens veiem demà!!

    Noietes meves!!! moltes gràcies per pensar en mi!! sou úniques!! un petó!!

    ResponElimina
  5. Hola Sònia, moltes felicitats!!! Els Graset-Gacén t'enviem una abraçada i un petó molt fort, que passis molt bon dia. Fins a la tarda.

    ResponElimina
  6. Felicidades Arnau!!!! Que pases el mejor día rodeado del afecto de tu familia y amigos. Un abrazo grande de la familia Durá-Romano!!! Y otro para los papis!!

    ResponElimina
  7. Felicitats super crack!! Set super petons de l' Adri i la seva familia.

    tambe felicitats a la Sonia.

    ResponElimina
  8. Bona nit, moltes gràcies a tots fer felicitar-me i fer que el meu dia hagi sigut encara més especial. Fins dijous.

    ResponElimina
  9. Perdoneu per no haver escrit abans però aquests dies no teniem ordenador,la família Carbasse-Balañá felicitem a l'Arnau pels seus 7 anys.Ja et vam felicitar el dimarts a l'entrenament i vam sentir com al vestidor,mentre us dutxaveu, els teus companys et cantaven moltes felicitats i ho feien tan fort que des de fora ho sentiem.
    Ens veiem demà a l'entreno,un petonet Arnau.

    ResponElimina
  10. Felicidades campeon!!!! De parte d la familia merenge jejee, esperqmos q te ayan regalado muuuuxas cosas, y tu nos regales muuuuxos goles

    ResponElimina