Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dissabte, 22 de setembre del 2012

C.E.Santes Creus A - La Canonja

Bon dia, després del "plantón" que ens ha fet La Canonja, aprofitant que al camp del costat ha vingut La Salle per jugar contra el prebenjamí C, hem fet un triangular. 
Primer han jugat el C.E.Santes Creus C contra La Salle A, amb victòria pels locals 2-1. El següent partit l'hem jugat nosaltres contra La Salle A, equip que ens trobarem al campionat de lliga, i hem guanyat 7-0. El tercer i definitiu partit ha estat contra els companys del C, i també hem guanyat, en aquesta ocasió 6-0.
El més destable de la jornada d'avui, doncs res de joc, ja que els partits han estat molt fluixos, però si destacar el detall que han tingut els jugadors i entrenadors amb el Joan Anaya donat-li la copa del torneig guanyat la setmana passada a Roda de Barà, com a premi per la seva lluita i sacrifici per recuperar-se d'aquesta llarga i dura lesió que ha patit i que ja està a punt de superar. Anims i molta força Joan, ja falta menys!

Xerrada tècnica.
 Moment Anaya, que emotiu...

 Primera foto oficial.

33 comentaris:

  1. Molt emotiu i emocionant ha estat l'entrega de la copa de l'últim torneig que els nostres nens han donat al seu gran company d'equip Joan A.Tots esperem el retorn del Joan dins del camp de futbol,poder tornar a veure les seves corregudes amb i sense la pilota,però sobretot esperem que la lesió estigui del tot curat,abans s'incorpori al seu equip.Estic segura que serà ben aviat,i felicitar als seus pares i germana que estan dia dia al seu costat,ajudant a la seva recuperació i animant-lo,importantíssim pel nen.
    Una abraçada molt gran Joan.

    Què dir del partit d'avui,ha estat una llàstima que els nens de la Canonja no s'hagin presentat,però els nostres no s'han quedat sense fer un partidet.

    Suposo que aquest dimarts no hi ha entrenament,per tant ens veiem el dijous i que tingueu una bona festa de Misericòrdia.

    ResponElimina
  2. Bueno partido flojo, pero no por nuestra parte creo que an echo un partidazo, el portero hoy in espectador mas pero bueno cosas del futbol, me quedo con el detalle del equipo acia su compañero joan anaya, te esperamos pronto, mirar la cara de todos cuando le dan la copa al joan, que caras de orgullosos y verdaderos compañeros

    ResponElimina
  3. Hola bona nit família! Encara m'emociono en veure aquest gest que han fet avui aquests petits però grans personetes! De tot cor els agraeixo aquest detallàs que han tingut amb el Joan! Entrenadors i equip teniu un cor molt gran!!!No el perdeu. No tinc paraules per agraïr-vos el que heu fet. De veritat un gran dia, un gran gest, un gran equip!
    Les fotos parlen per sí soles, heu vist quines cares d'alegria. Juan estoy contigo que caras de orgullo y verdaderos compañeros. Qué grandes son!!!
    No us ho podré agraïr mai el suficient. Místers, jugadors, pares i mares moltíssimes gràcies! Això no s'oblida mai!
    Gràcies i mil vegades gràcies!

    ResponElimina
  4. Per cert la copa ja té el seu lloc a l'habitacó del Joan. Una copa amb molt de significat que restarà a casa nostra per sempre!

    ResponElimina
  5. Primer que tot, Joan A., aquesta copa te l'han donat perque veritablement la mereixes!!, ets un gran company i un punt important en aquest equip!! i el que pots estar ben segur es que te l'ha donat de tot cor!!! Ànims campió que ja queda poc!!
    Dels partits que comentar!! el que je heu dit tots, fluixets pero ben trevallats!! Això esta en marxa i te bona pinta, ja tenim la lliga a la cantonada i tot plegat no pinta gens malament, encara que sense baixar mai la guàrdia!!!
    Bona nit familia!!

    ResponElimina
  6. Per cert i un altra cosa a comentar...., que m'en dieu el canvi de look del bloc?? canyero eh?? Joan això que va d'acord amb la canya que han de donar enguany els nostres??? jajaja

    ResponElimina
  7. Bon dia! Si a mi personalment m'agrada molt més ara el blog que abans amb els grafittis. Ara es veuen més clares les fotos. Jo voto per aquest cel. Que et sembla Joan, el catornaràs a canviar o no? Bon diumenge a tots/es!

    ResponElimina
  8. Segur que deus estar arreglant la foto d'equip perquè entre que l'Àlex porta la samarreta al revés i el Joan va vestit de carrer ep i el Marc que no porta la mateixa equipació que el Ricard això sembla un popurri! Serà la definitiva? Faràs arreglos o en faràs un altre?

    ResponElimina
  9. Bon dia, el format del bloc serà aquest que veiem ara, i respecte a la foto, no és la definitiva, estic mirant d'arreglar-la una mica, però com no és l'oficial, doncs encara no se que fer.
    Per cert, demà és la Mercè, així que ja aprofito per felicitar la mare de l'Arnau Casadó, moltes felicitats guapa, que passis molt bon dia amb els teus.

    ResponElimina
  10. Moltes gràcies Joan!!Estem impressionats pel bon ambient i el fantàstic grup que formeu. Ens va costar moltíssim decidir-nos per a fer el canvi a aquest club, però està clar que no ens vam equivocar! Estem molt contents i agraïts per la rebuda que hem tingut i ens fa feliços veure que l'Arnau també ho viu així. Moltes gràcies a tots.
    Tenim moltes ganes que la lliga comenci. Amb aquest equipàs que tenim es poden fer coses molt grans!!
    Fins dijous.

    ResponElimina
  11. SOU IMMENSAMENT GRANS! Les vostres paraules ens arriben al cor i no sabeu com! Gràcies! Em sap greu fer-me pesada però estic contenta que estimeu i encoretgeu al Joan d'aquesta manera! Milions de gràcies! Una sort formar part d'un equip tan humà com aquest!

    ResponElimina
  12. Hola Joan,

    He vist que som 14 equips a la lliga, ha entrat el Vilaseca B, per tant ja no tenim la setmana de descans. ...

    ResponElimina
  13. Hola Jordi,
    Doncs tens tota la raó del món, tindrem un partit més i ja no tenim la jornada de descans, ara mateix canvio l'enllaç.
    Gràcies per la cobertura.

    ResponElimina
  14. HOLA FAMÍLIES FUTBOLÍSTIQUES !!
    Qué bé Joan A. que puguis tenir un bon record per sempre d´aquestos petits que tan t´estimen, petits i els grans que també t´estimem molt!.Tots plegats estem esperan que tornis per poguer guadir de l´equip complet, llavors ja podrem celebrar millor les victòries perque hi serem tots, ÀNIM ÀNIM QUE QUEDA MOLT POQUET!!.
    Natàlia com molt bé has dit les cares d´aquests nens diuen MOLT MOLT...
    També volia felicitar a la Mercè de l´equip , segur que has tingut un día especial , moltes felicitats espero que ho hagis passat molt bé!!. També dirte que m´alegro molt que hi estigueu contents i agust al nostre equip, nosaltres vam entrar la temporada passada i no ha pogut anar millor, agraïts del tot , als peques i als grans!!Un regal que recordarem SEMPRE!.MOLTA SORT TAMBÉ A LES NOVES INCORPORACIONS!.

    ResponElimina
  15. Mercé, Moltes felicitats espero que hagis gaudit d'un bon dia!!
    M'alegra sentir que us heu sentit ben rebuts al grup, la veritat es que sempre hem intentat trobar-nos bé els uns amb els altres i passar-nos-ho el millor possible, i veient el bon feeling que hi ha entre els nens a nosaltres també s'ens ha encomanat!!! Benvinguts i a disfrutar que això esta a punt de començar!!

    ResponElimina
  16. No vull ser toca... d'allonses, però avui es Santa Tecla, la Mercè es demà.
    Que gaudiu tots d'un bon diumenge.

    ResponElimina
  17. Home!! una mica torracollons si que ets...., he pensat que com tu ja l'has felicitat tot i ser la Tecla, doncs que la resta d'humans també ho podiem fer, no?? jejeje i com els aniversaris s'acostumen a posar un dia abans, doncs pel santoral també val!!! jejejeje
    Fins dijous torracollons!!!!

    ResponElimina
  18. Jajaja!! quin embolic!! Fins i tot jo he dubtat si era avui o dma el meu sant!
    De dbo, mltes gracies x tot.
    Una abra¢ada i fins dijous!

    ResponElimina
  19. Gracies per la copa! Estic molt content! Mil petons!.

    ResponElimina
  20. Bueno felicidades a tod@s por que a este paso es el santo de todos , JAJAJAJAJA

    ResponElimina
  21. Després de llegir tants comentaris ja no ser que escriure, però com ha dit tothom Joan A. et mereixes aquesta copa per tot l´esforç que estàs fent per recuperar-te ben aviat. I Tati tranquila que els seus companys segurissim que li han donat contentissims.
    Fins dijous.

    ResponElimina
  22. Felicitats Mercè i felicitats també a tots els Gerard, que en tenim algun a l'equip.

    ResponElimina
  23. Felicito a tots els que feu el Sant Tecles, Mercès, Coris i Gerards!!!! Ara segur que no em deixo ningú!!! Que passeu un bon dia!
    Família Casadó- Montané benvinguts a l'equip, ja debeu haver vist que hi ha gent molt maca i amb les que compartir la temporada futbolística és un plaer. Espero que gaudiu igual que nosaltres d'aquests petits.
    Demà festetaaaaaaaaaaaa! Els de Reus es clar!!! Ja ja ja!
    Gràcies Rosa, veient les cares dels nens ja vaig veure que li donaven la copa amb molt de gust!

    ResponElimina
  24. Bon dia a tots! especialment als que també teniu la sort de fer festa avui , que no se si sou molts, però espero que si...
    Per cert, ens encanta l'Arcadi Alibés de la pàgina!! Que xulo!! felicitats Joan!

    ResponElimina
  25. Bon dia família, felicitar a totes Coris del grup, que no son moltes, però ens acompanyen moltes vegades.
    A disfrutar de la festa major!!!

    ResponElimina
  26. Bon dia a tothom als que treballen i als que no ja ja ja! Felicitats a les Coris i molt especialment a la meva mare i a la meva germana!
    Que tingueu un bon dia reusencs i reusenques!

    ResponElimina
  27. Bona nit Coris!!
    Segur que heu passat un bon día , MOLTES FELICITATS! a l´avia del Joan A. i a la seva tieta!.
    I els afortunats que heu tingut festa també de segur que us ho heu passat pipa!, uns altres ens ha tocat treballar pero jo personalment molt contenta d´anarhi.
    Ens veiem Dijous! QUE ACABEU DE GAUDIR D´AQUEST DÍA!.
    Petonets!

    ResponElimina
  28. OOOOOOOOOOOOOOOOH EM DEIXAVA PER FELICITAR AL GERARD , MOLTES FELICITATS EN EL TEU DÍA SEGUR QUE HO VAS PASSAR MOLT BÉ!
    MÉS VAL TARD QUE MAI NO?.
    FELICITATS GERARD! PETONS D´AQUESTA FAMILIA!

    ResponElimina
  29. Bona nit a tothom,felicitar a les Coris(cosina,tieta i àvies).També felicitar a la Mercè (una mica tard) però més val tard que mai,i felicitar també els Gerards,però el meu estimat marit celebra el seu sant al 3 d'octubre,per xulo ell.De tota manera moltes gràcies per pensar amb ell.
    Ens veiem dijous a l'entrenament i ja és hora d'anar a dormir,que demà sí que treballem.
    A10

    ResponElimina
  30. Hola "tropa", si que esteu aturats que ningú diu res?
    A veure si el temps ens acompanya i demà podem gaudir d'un bon torneig.

    ResponElimina
  31. Joan ja ho veus la pluja encara ens persegueix, la temporada passada ja la vam patir i sembla que aquest any encara no ens deixa! Quina mala sort! Fins demà!

    ResponElimina
  32. Tens raó, la pluja no vol que els nostres cracks juguin tornejos. I mira que s'ho passen bé! El que no se és si la resta ha començat la temporada de Winner, nosaltres hem marxat cap a casa que havíem de fer uns recadets i al no jugar ja els hem fet.

    ResponElimina
  33. Hola Joan i a tothom que passi per aquí avui que és un dia limitat d´opcions!
    Un altre vegada la pluja que ens persegueix sempre en els moments menys encertats, quina ràvia!.
    Hem quedat tots xops xops...
    Aixó sí hem aprofitat molt el temps , hem fet canvis d´armaris, hem dinat amb la family i ara fem les tables de multiplicar , un día complet.Quasi que ja preparats per demà a veure si la nostra amiga "pluja" ens deixa disfrutar algun dia.
    Joan jo no he sentit res del Winner perque m´he trobat amb una amiga i ens hem posat a parlar i ja no he vist a ningú , pero crec que no ha hagut Winner avui.
    Fins demà a veure si tenim millor día almenys que Arnau i Roger puguin gaudir de la seva festa.
    A10!

    ResponElimina