Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dissabte, 15 de setembre del 2012

Torneig Roda de Barà

CAMPIONS !!!!
Si, per fi, avui hem guanyat el torneig de Roda de Barà. 
Gran dia de futbol i satisfaccions, els nostres cracks s'han enfrontat en el primer partit, al ja conegut equip de La Floresta, guanyant-los 1-0. El segon partit ha estat contra el Camp Clar, amb golejada 3-0. El tercer contra els blaugranes de l'Alcover, amb una altra victòria, ara 2-0. El quart partit de la lligueta contra el Sant Salvador, amb victòria novament per 3-0. El cinqué partit, de pur tràmit, l'hem perdut 0-1 contra El Tancat. La semifinal ha estat molt disputada, els de Sant Pere i Sant Pau no ens ho han posat gens fàcil, però finalment els hem derrotat 1-0, gol que ens classificava per la finalíssima contra la Damm, encontre molt disputat, però que hem sabut aguantar i finalment marcar per endur-nos el premi de ser els CAMPIONS.





13 comentaris:

  1. Ei campions estem molt contents per aquest triomf! Us el mereixieu! Sou genials!!!! i aquesta sardana........això em sonaaaaaaaaaaaaa! Ja ja ja!
    Felicitats a tots/es, afició, jugadors i entrenadors. Després de molt de temps el vostre joc s'ha vist recompensat. M'heu de prometre que quan torni el Joan en guanyareu un altre;-) si es que tenim més tornejos!!!Ok
    Vinga peques seguiu així sou molt grans!

    ResponElimina
  2. Bona nit a tothom,gran victòria la d'avui,per fi,ja tenim un torneig guanyat i ho hem aconseguit fent un gran joc.Felicitar a tots els nens i els entrenadors,han jugat molt bé,i no s'han adormit en cap moment,han sortit sempre motivats i amb ganes de guanyar,i així han aconseguit la victòria. Esperem que els nostres companys Joan A. i el Santi s'incorporin ben aviat i llavors ja podrem dir que tindrem un gran equip,i que es preparin els rivals d'aquest any.
    Joanet,un petó molt gran de part de la família. Per cert,m'han dit que avui la Clàudia s'ha estrenat amb el bàsquet,com ha anat?

    ResponElimina
  3. Si si Moni la Clàudia, després de dos anys, penja les botes de futbol i agafa les de l'esport que vam practicar totes les Balañà! El basquet. Ahir van fer un amistós contra el valls i van guanyar. No ho va fer malament, segur que millorarà al llarg del curs. L'equip és molt maco. Per cert juga amb la filla del Gimi, la Laia que també van juntes a classe. Està molt contenta i amb moltes ganes.
    Una coseta els de Roda de Barà han fet el quadre dels partits en castellà! Eing! Visca Catalunya!

    ResponElimina
  4. El Joan reb aquest petonet de la família Carbasse amb molta il.lusió!!!! Gràcies! Que es preparin els rivals que anem forts aquest any pel que sembla! Totalment d'acord amb tu Moni!
    El Madrid va perdre!! Que no esteu contents? Juanillo se desmorona el equipo! Madre que mal rollo que hay!!! Lo siento Juan pero era predecible!!! Tanto galáctico, tanta estrella en el firmamento no podía acabar bien!!! Ha petao el asunto. Pero no te pongas triste que ya lo esta el Cristiano!!!
    Amunt Barça! A vuit puntets!!! De moment és clar!!

    ResponElimina
  5. Felicidades campeones!!! Os lo mereceis y esto es solo el principio, natalia, natalia la liga es muy muy larga , seguro q cambiara la cosa asta el rabo tooodo es toro, joan te esperamos pronto, un aabrazo campeon!!!

    ResponElimina
  6. Dissabte va ser rodó del tot, victòria al torneig de Roda, victòria del Barça i derrota del Reial Madrid, que més podem demanar? Doncs que cada cap de setmana sigui així, no?
    Salut, bona setmana i visca Catalunya !

    ResponElimina
  7. Ja ens tocava guanyar un torneig!! Cal destacar la gran concentració i intensitat de tots els jugadors, ja que 10min eren massa poc, però en cap moment es va perdre la concentració i es va anar a guanyar tots els partits desde el primer moment. Això només ha fet que comensar, ens esperen moltes alegries aquesta temporada però s'ha de seguir per aquest camí, sense donar cap partit per guanyat abans de començar!!

    ResponElimina
  8. Per fi la merescuda recompensa a tant de temps quedant en segon lloc!! La lluita, esforç i ganes que hi van posar tots ens va fer arribar al primer lloc del torneig de Roda de Barà!!
    Felicitats nois!! Ens vau fer disfrutar com mai!! Encara que com no, amb la important absència del nostre estimat Joan A., que encara que no hi fos present, estic ben segura que més d'un et vam tenir al pensament, un petonàs guapíssim i t'esperem ben aviat, ben aviat....

    ResponElimina
  9. Gracies sou una gran familia i encara que no hi vaig poguer ser, gracies a les ultimes tecnologies vaig disfrutar de la primera celebracio de victoria del meu fill. GRACIES!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  10. Anònim/a!!! No serás pas l'Esther? La mare del Biel? Bienvinguda al grup i al bloc, ja veuràs com enganxa...

    ResponElimina
  11. Gràcies Sònia per pensar sempre amb el Joan! De veritat gràcies!
    Gràcies a tots/es els que li dediqueu sempre algunes paraules. Gràcies per recordar-vos d'ell sovint, ens feu sentir part de l'equip encara que no hi siguem. No l'oblideu porfa!

    ResponElimina
  12. Anònim siguis qui siguis benvingut al blog!!!

    ResponElimina
  13. Si l´anonim es l´ester mare del porter.

    ResponElimina