Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

diumenge, 30 de setembre del 2012

Festa aniversari Arnau Graset

Bona tarda de distracció futbolística a Golscinc per celebrar l'aniversari de l'Arnau. Els nens quan hi ha pilota pel mig sempre s'ho passen bé. Moltes gràcies a tots per venir i fer d'aquest dia tant especial per l'Arnau en un dia meravellós i per recordar sempre.

Els partidets, sempre intensos...



També hem gauidit de la presència de'n Joan Anaya, que s'ha atrevit a jugar una estona. Molts anims, ja falta menys per tornar.
Després de jugar tant, l'hora del berenar...

... del pastís...
 ... i els regals !!!
Novament, moltes gràcies a tots.

7 comentaris:

  1. Holaaaaaa! Bona nit! Menys mal que ahir va fer un dia esplèndit i vam poder gaudir de la festa!!! La pluja no ens va fer la guitza aquest cop! Com sempre els peques s'ho van passar molt bé jugant uns partidets entre ells, fins i tot el Joan es va animar a jugar una estoneta de nou amb els seus companys, ja ho enyorava!!! La voluntad ja la té però la cama encara no l'acompanya massa! Ahir estava mort perquè al matí havia anat dues hores amb bici i a la tarda festa, però molt ilusionat de compartir joc amb vosaltres! Gran dia, gran festa i gran companyia! Llàstima que va guanyar el Madrid perquè sinó hagués estat un dia rodó!
    Un dia per recordar Arnau!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies a tu Arnau per convida'ns a la teva festa. Els nens s'ho van passar pipa.I també a tu Roger per convidar a l'Anna,ella també va xalar jugant a futbol amb tots.

    ResponElimina
  3. Ostres, si continuem així haurem de jugar sols, ara s'ha retirat l'At. Montroig "A", amb el que queda una lliga d'11 equips...

    ResponElimina
  4. Veient el calendari, descansem la setmana de Nadal (23/12/12) i la setmana abans de Setmana Santa (23/03/13) ja haurem acabat la lliga, perquè descansem l'última jornada.

    ResponElimina
  5. Mirem-ho pel costat positiu, un altra camp de terra menys.

    ResponElimina
  6. Què dius ara Joan! Què passa? Em sembla que no hem tingut massa sort aquest any amb el grup que ens ha tocat no? Quina llàstima!!! Vols dir que no xalarem aquest any? Per cert dissabte ja comença la lliga oi?
    En fi què hi farem! I tornejos en sabem alguna cosa? Potser ens en toquen de xulos!!! Segur que sí!
    Tothom preparat per diumenge? Merengues.... culeradaaaaa a por ellos!!Ja ja ja! Espero que el meu barça em doni una alegria només ens faltarà perdre amb els de la capital tal com està el panoramaaaaa! Ja ja je je ji ji!

    ResponElimina
  7. Nens/es, ja ho tenim aquí, en 12 hores fem el debut oficial a la temporada 2012/13. No se vosaltres, però jo en tinc moltes ganes, a veure si no sortim molt adormits i podem fer el nostre joc i fer un bon resultat.
    Arnau C., que tinguis un molt bon debut contra el teu ex-equip, molta sort i no t'equivoquis de porteria, gegegege...
    Fins demà i FORÇA PREBENJAMI A SANTES CREUS !!!

    ResponElimina