Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

diumenge, 9 de setembre del 2012

La Floresta A - C.E.Santes Creus A

Bon partit el disputat aquest matí al camp de La Floresta. Llàstima de regalar els dos primers quarts, on les errades defensives i l'excés de joc individual han fet que els locals es posessin 4-1 a la mitja part. A partir del tercer quart els nostres han jugat com saben, es a dir, tocant la pilota i jugant en equip i es quan el rival ho ha passat molt malament, només es podien defensar i sortir al contraatac.
Que aquest resultat serveixi tant a jugadors com als misters de cara als pròxims compromisos i no surtin confiats en que ja està tot fet. Així que ja ho sabeu, a posar-se les piles, que qualsevol rival més motivat us pot donar un ensurt.
Destacar l'actitut i les ganes que hi han posat per tirar endavant el partit i capgirar el resultat, moltes felicitats campions, amb aquesta lluita i esperit guanyador aconseguirem els objectius marcats.

 El Marc, el segon míster, s'ha estrenat a domicili amb un empat molt treballat.

 L'afició sempre fa costat a l'equip.

alegria al marcar el gol de l'empat, quina emoció !!!



8 comentaris:

  1. BONES FAMÍLIES FUTBOLÍSTIQUES!!
    EN PRIMER LLOC FELICITAR AL CAP DEL BLOG QUE AVUI HA SIGUT UN DIA MOLT ESPECIAL JA QUE HA FET UN ANY MÉS .JOAN DESDE AQUESTA CASA ET DESSITJEM MOLTISSIMA SORT EN AQUEST ANY QUE COMENCES I QUE EL TEU DESSIG QUE SEGUR QUE JA HAS DEMANAT ES CUMPLEIXI MOLT AVIAT. MOLTES MOLTES FELICITATS!.
    Del partit d´avui dir que el nostre rival no ens ho ha possat gens fàcil, felicitarlos perque ho han fet molt bé sobre tot al principi i també felicitarlos perque tenen un bon equip!.
    Respecte als nostres han començat una mica adormits ni que despres no han deixat de lluitar i com bé diu en Joan han capgirat el resultat, també és veritat que la sort no estava de part nostre, pero jo em reitero una mica en lo que ha dit Joan , no ens podem confiar mai i hem de portar sempre les piles carregades. Suposso que també els comensaments sempre són una mica difícils i a mida que vagi avançan la temporada aniran més rodats. Aixó sí amb el resultat final d´avui us mereixeu una Ola Campions pel vostre esforç i la vostra lluita fins al final. Felicitats campions !!

    ResponElimina
  2. Quin partit més emocionant vam tenir aquest diumenge,Doncs sí,van sortir una mica adormits però quan es van despertar ja vam poder veure el joc dels nostres petits,llàstima dels pals,però anant perdent van lluitar moltíssim i van empatar el partit,quan veiem que anavem a perdre.Felicitats nois!!!
    Que passeu una bona diada, i visca CATALUNYA!!!

    ResponElimina
  3. Bon dia família, bona diada i VISCA CATALUNYA!
    Ja ens han dit que va ser una remuntada fantàstica! Pel que veig i m'han comentat vau sortir una mica adormits però vau saber reaccionar, llàstima perquè em sembla que es va fallar un penal oi? Bé petis seguiu treballant segur que els bons resultats ens acompanyaran al llarg de tota la temporada, tot i que no es materialitzin en victòries sinó en bon joc! Em sembla que teniu un torneig a Roda OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOhhhhhhhhhhhhhhh també ens el perdrem, si ens és possible us vindrem a veure encara que sigui una estona, ja em direu els horaris sinó us sap greu ok.
    Joan moltes felicitats! Amb retard però desitjant que tot et vagi molt bé!

    ResponElimina
  4. Així doncs pel que veig el Robert tampoc segueix amb nosaltres!!! Quina llàstima! Què ha passat? Ha marxat del Santes Creus, és entrenador d'un altre equip? Robert des d'aquí agrair-te tot el que vas fer pels nostres peques segur que et trobaran molt a faltar. Que et vagi tot molt bé!
    Marc encara no et conec però et voldria donar la benvinguda! Espero que disfrutis d'aquests petits i juntament amb el seu Ricard gaudiu d'aquesta temporada!
    Robert molta sort i espero que coincidim algun dia! Una abraçada ben forta. Gràcies per tot.

    ResponElimina
  5. Moltes gràcies Natàlia.
    Pel que fa al Robert, el que se es que continua al Santes Creus, jugant al juvenil. El que no tinc clar es si entrena algun baby o hi te algú jugant.
    Dijous quan ens diguin els horaris del torneig de Roda de Barà, ja els penjaré al bloc.
    Com li va amb el fisio al Joan? Esperem que molt be i que pugui començar a córrer aviat.

    ResponElimina
  6. Ok Joan gràcies per informar-me! Per cert felicitar a la Nuria per les seves paraules! I per la referència que fa del Joan només dir-vos que treballa molt dur amb el seu pare per recuperar-se el més aviat possible per tornar amb tots vosaltres. Ja en tenim ganes la veritat! Amb l'ajuda del Marc, el fisio del Reus, i les seves propostes d'exercicis per recuperar força muscular les coses van tirant endavant. I el vostre recolzament i interès ens dóna força!! Gràcies a tots papis, mamis, companys, entrenador i ex-entrenador pel vostre afecte. Bona nit!

    ResponElimina
  7. Disculpeu el retard, però entre la manifestació de dimarts i que ja he començat la universitat... Del partit només comentar que tot i desperdiciar la primera part cal destacar l'esforç de tot l'equip, pocs són capaços de aconseguir empatar un partit que a la última part perdiem 5-3. Aquests partits van bé per posar tothom al seu lloc i donar-nos compte que per guanyar qualsevol partit s'ha de lluitar en tot moment. Respecte al torneig de Roda, ahir em vaig passar pel Santes Creus i encara no sabien res, suposu que avui tindrem els horaris.

    ResponElimina
  8. Bona nit a tots!
    Família Anaya - Balanya tot treball té la seva recompensa,sabem que no és fàcil i que esteu treballan moltíssim pero cada vegada queda menys perque pugueu disfrutar d´aquest campiò que tenim, segur que ara tot seran bons moments us ho mereixeu ja veureu com sí. Ánims que esteu ja en la recta final, tenim moltes ganes de veureus amb nosaltres a les grades, al cafe...i els peques dessitjan que torni el que falta a l´equip, US TROBEM A FALTAR !!
    També dessitjarvos al prebenjamin "A" que us ho passeu molt bé Dissabte , jo no puc venir pero us enviaré molta energía positiva jaja..Molta sort campions!.
    BONA NIT!

    ResponElimina