Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

diumenge, 3 de juny del 2012

Aniversari Robert










Els petits s'han quedat sense torneig, però això no ha fet que el segon míster no tingués la seva sorpresa, un dossier amb dibuixos dedicats dels nostres cracks i un coc amb les espelmes celebrar els 18 anys que fa demà dilluns. MOLTES FELICITATS ROBERT !!!

10 comentaris:

  1. Robert MOLTES FELICITATS!!! Quin video més xulo "xeic" !! je je.
    La veritat es que t'has guanyat aquests nens de la millor manera que podia ser... sent un més d'ells i donant-los tot el carinyo que has pogut!!Jo com a mare també et felicito a part de pels teus 18 anys (molt important!! cotxe, votar...)per la gran feina feta a en aquest equip junt amb el Ricard.
    MOLTES FELICITATS per TOT!!!!

    ResponElimina
  2. felisitats robert grasies per fer de entrenador ho fas molt bé.

    ResponElimina
  3. Hola a tots/es! Deixeu-me primer felicitar al Robert(moltíssimes felicitats míster!!! que en facis molts més i que la rialla que sempre mostres no desapareixi, molta sort en aquesta nova i important etapa de la teva vida)
    En segon lloc demanar-li excuses per la meva absència a la celebració d'aquest matí, he anat a veure a la meva filla Clàudia que jugava a bàsquet a Valls i també li feia gràcia que em quedés a veure-la. Ja veig que ha anat tot molt bé i que els dibuixos dels nostres artistes t'han agradat.
    Que tot et vagi molt bé i gràcies per compartir aquesta temporada amb nosaltres i el Ricard.
    Xatus i xates no hem tingut torneig, estem gafats ehhhhhhhhhhhh! la pluja ens persegueix! Menys mal que sempre ens queda el nostre Winner!!!Ja,ja,ja.
    Per cert la Clàudia han guanyat el primer partit i han perdut el segon! Pobreta fa dos dies que completa l'equip de bàsquet de l'escola perquè són poques i no ho ha fet mal! Els hi han donat esmorzar i una medalla i està més contenta que unes pasqües!
    Passeu una molt bona setmana! Robert que demà tinguis un gran dia!
    Ei com es troba la Paula? Com té els granets?
    Joan C no he pogut parlar amb tu, espero que estiguis recuperat del tot carinyet!
    Ànims peques, no heu pogut disputar el torneig però ens en queda un! No us entristiu el proper cap de setmana xalarem!

    ResponElimina
  4. ANYS I ANYS PER MOLT ANYS...ja passen de les 00:00h
    Felicitats Robert que demà tinguis un día molt especial desde aquesta casa et dessitjem lo millor ,en aquesta nova etapa, que ho celebris molt molt bé, ara ja tens 18!, i un equip de nens i pares que estan molt contents de poguer compartirlo amb tú, felicitats també per aquesta qualitat humana que et caracteritza ets un crack no només en el camp de fútbol, estem molt molt contents d´haver pogut gaudir de la teva companyia i dessitjem que sigui per més temps. Gràcies per la teva empatía gràcies per ser aixins!, aquí tens el resultat.
    FELICITATS!.

    ResponElimina
  5. La família Carbasse Balañá et volem felicitar Robert pels teus 18 anys,gaudeix aquest dia amb els teus amics i família.Tu i el Ricard heu arribat a una edat importantíssima,qui pogues tornar a tenir 18 anyets!!! Moltes felicitats de tot cor.Demà ens veiem a l'entrenament,

    ResponElimina
  6. Moltes Felicitats Robert!Espero que t´ho hagis passat molt bé! Sóc el Joan Anaya.

    ResponElimina
  7. Robert tio, com has passat el dia? Espero que molt bé, moltes felicitats i fins demà.

    ResponElimina
  8. Felicidades crack!!!! Esperamos que pases muxos años con nosotros, que te allan regalao muxa cosas y que allas pasao un muy buen dia, FELICIDADES!!!!

    ResponElimina
  9. Família !!! que no veieu quin temps fa...., es dijous i ja ha marxat el sol... si us plau que no plogui!!! si es torna anular algun partit el Pol es traumatizarà ja definitivament!!! ja jaja. O sigui que ni que plogui ni que nevi ni que caigui pedra.... al torneig!!!
    Fins la tarde!!!

    ResponElimina
  10. Xates/us ostres ostres ara la pluja no és inconvenient per nosaltres ara ens quedem sense torneig per possible lesió del Joan A. Aquest matí s'ha aixecat plorant amb un dolor panxa/ingle i no podia caminar. He anat al migdia pediatra han fet radiografia per descartar coses. Aigua calenta, fregues, repos i dalsy ha estat la recepta. A la tarda hem anat al Santes Creus el Vidal se la mirat sembla que res muscular potser tema creixement i demà ens ha dit que hi haurà el fisio i que hi passem. Així que ens sap molt de greu però us fallarem amb les ganes que teniem de torneig. Sorry!
    Finalment he parlat avui amb el Xavi(Paula) i sembla que sí que ens veurem demà.
    Us vindrem a veure. Molta sort! I quina pena que tenim! Quina mala sort!

    ResponElimina