Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dimarts, 12 de juny del 2012

Torneig Mas Pellicer

5 comentaris:

  1. Que bonic!! la veritat es que te gràcia que justament haguem de posar el video de l'únic partit perdut!! je je je pero es clar... la final es la final... i així va anar!! Nois orgullosa de tots vosaltres sou grans, molt grans!!!
    Ens veiem a la tarda!!
    Joan A., recuperat ràpid que et volem a l'equip.. ja!!

    ResponElimina
  2. Quina llàstima la final,però què bé s'ho passen jugant a futbol,i nosaltres veient com ho fan.Felicitats campeons,sous els millors.

    ResponElimina
  3. Ho intentarem Sònia! Aquest dijous entrenarem a veure que tal va, gràcies!
    Xatus no deixeu de meravellar-me. El dissabte serà el darrer partit! Quina penetaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Però us mereixeu descansar, s'ho heu guanyat i l'any vinent que ens esperin que segur que haureu crescut durant l'estiu i ja no ens passaran!

    ResponElimina
  4. Bones famílies!
    Ja esteu preparats pel darrer partit d´aquesta temporada? A veure si tenim sort i podem serhi tots jugadors, Misters i families, a mi també em fa molta pena Natalia.
    Joan Anaya nosaltres ja contem amb tú oi que hi seràs? Segur que sí! podreu gaudir tots junts del darrer partit d´aquesta temporada, que aixó ja fa olor a piscines, platja...i com no podria faltar campus de fútbol jajajajaja.
    Demà ens veiem a l´entreno.
    A10.

    ResponElimina
  5. Ninus molta sort demà! El Joan no pot venir a veure's però des de casa us envia molta força! Vigileu no prengueu mal sobretot! Vinga que vagi molt bé, a veure si acabem la temporada amb un somriure a la boca.

    ResponElimina