Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dissabte, 9 de juny del 2012

Torneig Mas Pellicer

Gran torneo el realizado por nuestros campeones en Mas Iglesias, donde hemos podido comprobar que han crecido mucho futbolísticamente en el transcurso de la temporada, gracias al trabajo realizado día a día por nuestros entrenadores y como no al compromiso que han tenido durante toda la temporada nuestros chavales, YA PODEMOS ESTAR ORGULLOSOS los papis.
Primer partido contra un Astorga flojito que prácticamente no ha salido de su campo y que ha dado muy poco trabajo a nuestra defensa y ha permitido que viésemos goles de todo tipo, desde zapatazos en la frontal del área, avanzadillas de nuestros carrileros y regates en un palmo de terreno de nuestros delanteros. Con un resultado de 9 - 0 hemos pasado el primer asalto del torneo.Segundo asalto esta vez contra el Astorga. Partido muy parecido al anterior ataque-gol de los nuestros y aburrimiento total de nuestros porteros. En esta ocasión nos vamos con un 7-0 y la satisfacción de que hasta seis jugadores de los nuestros han marcado en este partido.Ya en semis contra un Mas Pellicer, partido muy complicado aunque no lo refleje el marcador final a nuestro favor 3-1 que nos daba el pase a la final. Nos hemos encontrado con una linea defensiva del equipo rival muy corpulento, que nos ha complicado mucho la movilidad en nuestro área de ataque, pero aun así nos hemos podido avanzar en el marcador y aún podría haber sido algo más amplio con alguna salida vertical de nuestros peques que no  han podido materializar.Y la final, contra nuestro ya conocido Pare Manyanet, tal y como podíamos esperar partido difícil de jugar por la diferencia física y el cansancio que nuestros peques acumulaban, Resultado final de 4-1 y a por nuestro copa de subcampeones que con un gran gesto de la plantilla, ha levantado nuestro hoy lesionado Joan Anaya, que como no, se ha pasado todo el torneo junto a sus compañeros en el banquillo.FELICIDADES EQUIPO.


Crònica facilitada per l'Alfonso Rivera.






























5 comentaris:

  1. BONA NIT!!!
    En primer lloc dirli al Joan Anaya que tots els seus companys han pensat molt avui en éll, que t´han trobat a faltar Joan , eperem que estiguis estupendíssim pel Dissabte, aquest no tel pots perdre !!.
    Y ARA COM NO UNA VEGADA MÉS FELICITAR A TOT L´EQUIP tan lluitador que tenim, avui han pogut disfrutar per fí del torneo, ha costat poguer ferne un pero ha valgut la pena.
    FELICITATS CAMPIONS HO HEU FET DE MARAVELLA COM DE COSTUM!.

    ResponElimina
  2. Bona nit! Felicitats per la crónica Alfonso! Us agraeixo a tots el detallàs que heu tingut amb el Joan deixant-li anar a recollir la copa. I també els gols que li heu dedicat. De veritat que sou un gran equip en tots els sentits. Sincerament m'heu fet pujar les llàgrimes als ulls de l'emoció amb els vostres gestos cap al Joan. De tot cor moltes gràcies, sou genials!
    Enhorabona pel segon lloc que heu aconseguit! Sou uns lluitadors nats! El primer lloc us el mereixieu però amb nens tan alts i corpulentes és difícil!
    De nou gràcies, gràcies gràcies!
    Joan t'hem trobat a faltar! Felicitats per l'àlbum que has fet! Maquíssim!Me lo pido!

    ResponElimina
  3. Bon dia !! Nois per mi sou els campions, però els campions de la lluita de l'esforç de les alegries que ens doneu!! Vau fer un torneig increiblement bé!!pero... com sempre l'ombra del "segon any" ens persegueix per no deixar-nos gaudir de la felicitat absoluta!! je je. Ho vau donar tot del primer a l´últim, i sent així no es pot demanar més!!
    Joan's us vam trobar a faltar, a un al camp i a l'altre a peu de camp!! je je. Però i el Joan A., va estar tot el torneig al costat dels seus, suposo, que patint per no poder sortir a donar un cop de mà als seus companys!! això és un equip!!
    FORÇA PRE-BENJAMI "C" SANTES CREUS!!i si us plau... no canvieu mai!!

    ResponElimina
  4. Felicitar a tot l'equip pel gran torneig que van fer.Tot i no poder jugar el Joan A. va estar donant suport als seus companys en tot moment i segur que l'Adri des de la distància també.Els nostres peques van tornar a demostrar el seu gran joc i sobretot gaudint del primer a l'últim minut. Llàstima de la final,però un segon lloc està molt bé.En l'últim partit es va notar el cansansi i l'esforç físic davant un rival més fort i corpolent.Ens van dir que no eren els mateixos nens que havien jugat contra la Salle,que eren uns altres,potser van deixar descansar els més forts de l'equip per la final contra els Santes Creus,"els fem por"!!! Això és bona senyal.Bé,espero que aquest dissabte poguem estar tots per jugar l'últim partit de la temporada i gaudir-ne tots plegats.Ens veiem dimarts.
    Per cert, Joan Graset,l'àlbum molt bonic,és un gran record,jo diria que ens hem apuntat tots per tenir-ne un,moltes gràcies.

    ResponElimina
  5. Nanos, moltes felicitats !!! Ja m'han explicat que vau fer un gran torneig, llàstima que a la final ens trobéssim un equip de segon any, però no passa res, sou molt grans i sempre doneu la cara. Ens veiem dimarts.

    ResponElimina