Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dissabte, 16 de juny del 2012

C.E. Santes Creus C - Falset Esportiu A

Bueno, al parecer ultimo partido de la temporada, ya hemos llegado al final del camino al menos por esta temporada.
Partido muy igualado, donde nuestro equipo parecía que fruto de las ausencias y el calor que desprendía el campo le ha faltado un poco de chispa y que bajo mi punto de vista no hemos estado a la altura de otros encuentros.Pero como siempre lucha y esfuerzo en eso no nos ganaran, un empate a cinco al final del encuentro con cuatro goles de Pol (pocker), y uno de Juan, que nos han llevado a la tanda de penaltis donde nuestro contrincante no ha perdonado y ha materializado los tres lanzamientos alzandose con la victoria.Y ahora a terminar el fin de semana mañana, seguro que pasaremos un gran día juntos y nuestros peques lo pasaran a lo grande.FELICIDADES EQUIPO por esta gran temporada que hemos pasado juntos.








Dijous a l'entrenament varem fer entrega d'uns obsequis als misters en agraiment a la feina feta durant tota la temporada. Els van agradar molt.

 Que serà?



Des d'aquí al bloc enviem molts anims al Joan Anaya i li desitgem una recuperació molt ràpida, de ben segur que no trigarà a tornar a córrer. T'esperem al setembre per fer la pretemporada CAMPIO!!!

6 comentaris:

  1. BONA NIT FAMÍLIES!
    En primer lloc , Com estás Joan Anaya ? Avui els teus companys t´han trobat a faltar, a ti i als teus que han estat sempre al costat de tots nosaltres animan i donan suport a l´equip, un petó molt gran per la casa dels Anaya - Balanya. Li dessitjem la familia Rivera-serrano al Joan que es recuperi molt bé i lo més ràpid possible perque torni amb les mateixes ganes que ho fa sempre. Ánim JOAN QUE TÚ POTS!!,us trobarem molt a faltar demà.
    En segon lloc en referencia al partit d´avui, ha estat molt igualat, ha sigut una sensació rara no se desde el meu punt de vista m´han agradat més en altres ocasions, no obstant si és veritat que han hagut de lluitar molt amb menos temps per descansar ja que estavem justos de plantilla.En Pol avui ha estat el "pichichi" Moltes Felicitats guapo!.
    Bé i per últim si no m´equivoco ja hem fet l´ultim partit de la temporada , una temporada plena de bons moments , per aquesta família ha sigut una nova temporada que us volem agrair perque no hem pogut estar millor, hem donat amb un grup de persones amb una qualitat humana excelent, que s´han guanyat la nostra estima uns nens estupendíssims dels que els meus nens estan encantats i com bé defineixen són el seu equip, junt amb els Misters que s´han guanyat el respecte i carinyo dels nens i dels papis,dels que també estem molt contents. Felicitats Misters pel vostre esforç,respecte, empatía i la vostra professionalitat , heu fet una molt bona feina.
    Misters, Nens , pares, germans/es, avis, tiets gràcies per aquest regal de temporada, ha estat MOLT BÉ!i ara per acomiadarla de la manera que es mereix Fins demà! els Misters tampoc hi poden ser pero segur que hi pensem.
    GRACIES PREBENJAMÍ "C" 2011-12!
    BONA NIT!

    ResponElimina
  2. UNA coseta més i ja acabo jajajajaja...
    MOLTES FELICITATS MONTSE !, d´aquí a una estoneta ja pots començar a celebrar el teu dia, aquesta família te dessitja lo millor , que ho passis molt molt bé i ja que demá no et podrem cantar...
    Anys i anys per molts anys ...FELICITATS GUAPA!QUE PASSEU BON DÍA!.
    Un petonás i una abraçada de part de la familia Rivera-serrano.
    A10! ARA SÍ!

    ResponElimina
  3. Hola estic una mica tocadeta i llegint aquestes ratlles no puc evitar emocionar-me. Lucía moltes gràcies per les teves paraules. Personalment,i crec que tothom pensa el mateix, nosaltres també estem encantats amb vosaltres.
    Un plaer compartir aquesta temporada amb tots vosaltres!
    Voldria agrair-vos a tots el vostre recolzament i interès pel Joan, moltíssimes gràcies! L'estima i el carinyo que ha rebut el meu fill de tots vosaltres és molt maco!Gràcies de nou!
    Pol ets un fiera 4 gols! Felicitats!
    Juan felicidades por tu tanto. El de la manita.
    Segur que vau lluitar com sempre que es el que us caracteritza!

    Això s'ha acabat, una temporada més vivint bons, no tan bons i fins i tot mals moments però contentíssims de formar part d'aquest equip!MÍSTERS I JUGADORS gràcies per tot el que ens heu fet viure! Descanseu, passeu un bon estiu i fins aviat!
    Pel que veig els entrenadors van estar contents amb el regal oi? Ho celebro!

    ResponElimina
  4. Bon dia familia!!
    Ara que ja meu posat el nus a la gola amb aquestes emotius comentaris, em toca a mi.
    Equip, tot al complet, nens, místers i familia MOLTES GRACIES, sou grans, molt grans tots plegats, em passat tan bones estones que fa pena que això s'acabi pero... una mica de descans també ens fa falta encara que us trobarem a faltar aquest estiu, això passa de seguida i us esperem la propera temporada amb mes ganes que aquesta.
    Joan Anaya com molt bé diu la Lucía els teus companys i nosaltres mateixos et vam trobar molt a faltar, vam trobar a faltar la teva xispa i veure un punt negre corrent de punta a punta del camp, pero els teus companys van voler lluitar i treure el partit endavant per tu, i ja saps que més d'un gol et va ser dedicat desde el camp a tu i la teva familia a la que tant estimem.
    Avui mirarem de finiquitar aquesta temporada amb un gran dia de piscina, no hi podràs ser pero ja pots tenir segur que pensarem molt en tu i els teus recuperat aviat i et devem una despedida, UN PETONAS A TOTS!!!

    Montse moltes Felicitats, que passis un gran dia en companyia dels teus i al proper entrenament no et lliuraràs d'una bona estirada d'orelles!!!!
    Fins d'aqui una estona!!!

    ResponElimina
  5. Montse que passis un gran dia acompanyada dels teus! Per molts anys! A la resta de l'equip que gaudiu de la trobada d'avui! Passeu-vos ho molt bé!

    ResponElimina
  6. Pol gràcies per dedicar-nos un gol a tota la família Anaya- Balañà. Com la teva mare estàs en tot.
    Gàcies Joan C, Anna C, Pol i Arnau per fer companyia al Joan! S´'ho va passar molt molt bé!
    Ricard gràcies per la visita!Molt content per la teva companyia.
    Un petonàs per tots!

    ResponElimina