Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

diumenge, 17 de juny del 2012

Festa final de temporada

Gran dia el viscut avui al càmping Cambrils Park. Ens ha fet un dia meravellós, la companyia fantàstca, l'entorn increible, que més és pot demanar?
Pels qui no heu pogut venir aqui teniu un recull dels millors moments...

 Graset gran amb Graset petit.
 La família Gracia-Gil.
 La Paula.


 L'Alfonso.
 La Xènia.
 Els bessons.
 El Miguel Angel.
 El Pol.
 El Gerard.
 Les sirenetes del Santes Creus...






 Els Carbasse.



 Els Salas-Borrull.
 Els Gracia-Gil.


 La Mònica sempre està envoltada de xicalla.







 L'hora de la teca.



 Una mica d'exercici sempre va bé.


Fantàstica jornada de piscina, bàsquet, futbol, tennis taula, en fi, els nens i els grans s'ho hem passat d'allò més bé.

14 comentaris:

  1. Bona nit companyes!!!. Avui és un d'aquells dies en que coincideixo amb el meu marit al 100%. Jornada fantàstica, amb molt bona companyia . El lloc perfecte Lucia i el dia que n´hem de dir.., em sortit tots com "gambetes" , el menjar bonissim i els nens.. però si qüasi bé no els hem tingut.
    Jornada de relax pels pares i els nens també han disfrutat molt amb les piscines i els diferents jocs...
    Bé familia, que més us puc dir, em fa pena que arribi l'estiu perque això significa que ens deixarem de veure, o almenys amb alguns ja que amb altres per temes d'escoles, proximitat, coincidència de campus, etc, etc ens anirem veiem..., això sí de ben segur que el setembre arriba ràpid i amb més força i ganes de veurens.
    Joan Anaya, ens ha sabut greu que no haguessis pogut venir, però no pateixis quant estiguis al 100% ja ens farem una altra. Un petó.
    Montse espero que haguis passat un dia molt especial amb la familia cel·lebrant el teu aniversari.
    Un petó per tots i una forta abraçada.
    Anna

    ResponElimina
  2. Ostres Sònia, he ntentat que el marit no posses la "foto" i no conforme amb això hi ha penjat tota la sèrie. Ho sento.Espero que no t'enfadis!!!!!!!

    ResponElimina
  3. Ja ja ja!!! Això es el que jo volia dir : "Graset era necessària tota la seqüencia de les sirenetes"?, tu no saps amb qui tractes, no?? En esta vida.... a todo cerdo... le llega su San Martin!!! je je je.
    Tranquil·la Anna, no estic gens enfadada... es "lo que hay"!! això si, graset hagués estat un detall una mica de photoshop!! home!!!

    Gran dia el d'ahir, encara que amb una mica de tristor per no haber fet un "complet d'assistència de families futbolístiques" i en especial per l'absència d'una de les nostres estimades... els Anaya-Balanyà!! encara que entre riures i riures Natàlia t'hem tingut als nostres pensaments!! i al Joan no cal dir..., a les nenes els hi faltava la "Claudieta" i a tots plegats veure al Curro anar d'un costat a l'altre sense parar quiet!!! ja ja ja

    També s'ha de detacar el comportament de la nostra "benjamina" la Martina!!! quin tros de pa de nena!!! deu meu!! no havia vist res igual, Rosa, així jo en tinc 25 de crios!! je je je.

    Moltes gràcies a tots pel gran dia que varem passar ahir, i als que no hi vareu ser.... us en debem un altra!!!

    ResponElimina
  4. Ostre Moni!! tant em vas dir que no dormiria, que dormiria... que no he dormit!! a les 3.00h de la matinada amb uns ulls com a taronges!!! jajajaj

    ResponElimina
  5. No se uien se lo paso mejor si los niños o los mayores jejeje , Me a dado envidia vosotros alli en la piscina y nosotros en el mercadillo, pero que vamos acer, natalia te estado yamando para saver de joan pero no lo as cojido, joan mucho animo eso son cosas del futbol pero pronto te recuperaras como los grandes campeones, bueno el martes nos vemos

    ResponElimina
  6. hOLA!!
    mAGNIFIC DIA AHIR el de final de temporada, ens ho vam passar super bé tots desde el més gran fins el més petit com es pot veure a les fotos (inclós pel Gerard que tant patiem li va encantar).
    L'Adri s'ho ha passat tant bé aquesta temporada que avui em preguntava contra qui juguen el dissabte i no ho entèn que ara toca descansar com fem amb el cole.
    Per últim donar molts petons al Joan i una super abraçada del'Adri i desitjar que es recuperi molt aviat (l'Adri diu que el Joan es com el Villa de fort que es va trencar la cama i casi no plorava) ahh per cert Tati t'he estat trucant al mobil que em van donar però estar equivocat demà el demanarè.
    Un petó a tots.

    ResponElimina
  7. Hola a tots,m'afegeixo als comentaris anteriors,la família Carbasse-Balañá ens ho vam passar d'allò més bé.Vam gaudir grans i petits,les fotos ho demostren.Llàstima de totes les absències que van faltar de l'equip: jugadors,famílies i entrenadors.El lloc molt encertat,moltes gràcies Lucía,ens va agradar tant que tenim ganes de tornar a repetir.Només queden dos entrenaments,la temporada ja s'acaba.Gaudim d'aquests dos entrenos i a l'estiu ens quedarà buscar distracció pels nostres petits futbolistes.Dos mesos sense futbol!!! Quin horror!!!
    Ens veiem el dimarts.
    Joan Anaya,molts petons,no pateixis per l'estiu,ens ho passarem bé.Buscarem alternatives,ja veuràs.

    ResponElimina
  8. Juan i Rosa gràcies! El Joan està bé, no li fa mal, està força content i animat tot i que és una mica pesat aquest procés!
    Esperem que el final de la temporada que ve hi poguem ser tots! Perquè mare meva el que vau xalar! Quines girls i quins boys esteu tots/es estupendos! Celebro que tot anés bé i que hagiu rigut tant! Ja m'hagués anat bé una terapia de riure. Els que no hi vam ser l'any vinent no podem fallar! Hem de repetir el lloc és veu genial!
    Gràcies a tots/es per enviar-nos paraules de recolzament i les vostres mostres de carinyo!

    ResponElimina
  9. Carinyets mil gràcies per la samarreta tan especial que heu signat tots! La millor samarreta que tindrà i que guardarem amb carinyo per sempre! Gràcies pel vostre suport, carinyo i amistat. Sou genials!

    ResponElimina
  10. Jo vull veure el video!!!! snif, snif, snif...

    ResponElimina
  11. Hola sireneta, ja està fet, aquesta tarda si no torna a passar algun imprevist el tindràs. Impacient !!!
    Al bloc encara no se quan estarà, però entre avui o demà segur.

    ResponElimina
  12. Gràcies paparatzi!! si no fos per aquestes cosetes.... ja no tindries cames!!! ja ja ja

    ResponElimina
  13. >Ninus com ha anat el darrer entrenament de la temporada? Bé això s'ha acabat de moment. Descanseu que la temporada vinent us vull veure a tope ok. Bon estiu i bones vacances a tots/es.
    Ei què passa amb el video de l'últim partit? Que no el podrem veure? Es que no vam poder venir i ens faria gràcia veure'l. Bé Joan ara deus està més liat i no tens tant de temps com abans. Es que ens tenies mal acostumats!

    ResponElimina
  14. Bon dia!!!
    Hola Natàlia, l'últim entrenament molt bé, vam fer dos partidets la mar de maquets, encara que com ja saps se us troba a faltar, tant al camp com a la graderia, espero que passeu un estiu el màxim de be possible tenint en compte "la mala pata" del Joan.
    Joan A. un petonàs molt, molt gros!!! ja saps que t'esperem amb el braços oberts al setembre.... pero... amb espinilleres!!!! ja jaja

    ResponElimina