Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dijous, 2 de febrer del 2012

Alvaro 7 anys


Ei nens i nenes, penseu que dissabte s l'aniversari de l'Alvaro, quina setmana portem...
Moltes felicitats !!!

7 comentaris:

  1. Ei guapetón el dissabte potser no et podrem estirar les orelles perquè les tindràs gelades però desitjar-te un feliç i gran dia si que ho podrem fer!Fins dissabte!
    Nenetes quin fred avui a l'entrenament! Gorrets, guants i bufandes i mitjonets però avui ens ha vençut i ens hem retirat una estona a la cafeteria.
    Esperem que dissabte tinguem força per aguantar tot el partit!!!

    ResponElimina
  2. Àlvaro, aprofita el dia d'avui que el sis esta a punt de marxar, per donar entrada a aquests 7 anys que faràs demà!! Com diu la Natàlia segurament no t'estirarem les orelles perque nosaltres no treurem les mans de dins les butxaques!!! per si de cas!! je je je. De totes maneres demà et felicitarem com et mereixes campió!!! Espero que el dia sigui ben rodó i ho poguem celebrar amb una gran victòria en el teu honor!!
    Fins demà!!

    ResponElimina
  3. Alvaro,moltes feliciats,demà no et podrem veure ja que s'ha suspès el partit,però des de casa,ben calentets i sense patir fred, la família Carbasse Balañá et felicitem pels teus 7 anys,tot passant un gran dia celebrant-ho amb la teva família.
    Un petó ben fort,campeón!!!

    ResponElimina
  4. Alvaro moltes Felicitats, la familia Salas Borrull et dessitgem que passis un gran dia en companyia de familia i amics!! Un petonàs campió!!!

    ResponElimina
  5. Muchas gracias a todos por las felicitaciones y el video,una pena que se haya suspendido el partido, Alvaro estaba muy ilusionado de festejar su cumple con los compis,lo peor es que se han perdido una coca impresionante!!!!!jejeje,de verdad muchas gracias por todo y por hacer que nos sintamos parte de este grupo maravilloso.Saludos familia Montiel

    ResponElimina
  6. Naty!! lo de la coca nos lo apuntamos eh???? je je je

    ResponElimina
  7. alvaro muchas felicidades campeon!!!! el antonio y sus padres te desean lo mejor para el proximo año ,bsos

    ResponElimina