Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

divendres, 3 de febrer del 2012

Jornada 15

La Federació Catalana de Futbol informa que, una vegada conegut l’estat actual dels terrenys de joc i de l’evolució del temps, ha decidit suspendre alguns partits de futbol base i territorial.
Com a mesura preventiva a causa del fred, la FCF ha decidit suspendre alguns partits de futbol base a les zones més afectades per la climatologia:
- A Tarragona queden ajornats tots els partits en categoria Prebenjamí (Grups 24, 25, 26, 27, 28 i 29), Benjamí Primera (Grups 4 i 5) i Benjamí Segona (Grups 25, 26, 27, 28, 29, 30 i 31).
Recordeu que nosaltres formem part del grup 26 (Prebenjamí).

24 comentaris:

  1. Ho veus Joan, com aquesta setmana tampoc ens movem de la posició 9 ??? ja ja ja

    ResponElimina
  2. Ohhhhh quina llàstima no poder jugar avui! Tampoc feia tan de fred, ha sortit un solet molt maco però suposo que per desplaçaments amb carreteres gelades, estat dels camps... millor prevenir!Espero que a tothom li hagi arribat la informació de l'ajornament d'una manera o altra. A vegades ens podem deixar algú, espero que avui no sigui el cas. La Clàudia juga demà a les 9, convocada a les 8 del matíiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, quin fredddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd, de moment no ens han dit res d'ajornament,ja us explicaré! Quan tots estigueu al llitet calentets jo estaré a la Canonja com un glaçonet, si a la nit us serveixo pel gin tònic ja m'ho direu ja,ja,ja!
    A veure avui que fa el Barça!!! Si avui fallem ja hem begut oliiiiiiiii! Força Barçaaaaaaaaaaaa i força Santes Creus!

    ResponElimina
  3. Una pregunta, el partit de futbol de papis que vau començar a convocar és aquest cap de setmana o el que ve, o no és fa. Em podeu dir alguna cosa? Gràcies!

    ResponElimina
  4. Bé veig que això esta molt parat, al no haver-hi jornada no hi ha comentaris. Espero que el partidet hagi anat molt bé i que no surti cap lesionat! Nosaltres teniem dinar familiar. I el papa del 6 estava una mica liat amb temes feina. Segur que heu disfrutat molt i que heu fet unes foticos per poder veure els cracks!!!
    Bona setmana a tothom!!!

    ResponElimina
  5. Bona tarda. El partit ha anat força bé, hem trobat a faltar el calor de la grada animant sense parar, però pel proper partit esperem que no falteu.
    El resultat final ha estat d'empat a 7, partit molt disputat i esgotador, demà ho notarem...
    Els poquets pares dels nostres cracks que hi hem anat (Juan "Antonio", Gonzalo "Alvaro", Angel "Oscar", Joan "Arnau"), el míster (Ricard) i els reforços (Pol i Marc, cosins de l'Arnau), s'ho hem passat pipa. Ja podeu prendre nota els que heu faltat per venir al pròxim.

    ResponElimina
  6. He pensat amb vosaltres, però porto un "trancazo" que no m'ha deixat aixecar del sofà en tota la tarda!! sino ja sabeu... que els meus crits els teniu "fijo", pero havent-hi hagut un empat això ho posa a "huevo" per organitzar un desempat!!! no? i així els que no hem pogut estar procurarem ser-hi!! al menys jo!! je je
    Ens veiem dimarts!!!

    ResponElimina
  7. El tema fotos, doncs, jugar i fer fotos alhora, és una mica complicat. Així que, per la propera ja farem un resum com cal, amb crònica, fotos i vídeo.

    ResponElimina
  8. Em pensava que havia vingut alguna seguidora amb la càmera fotogràfica!

    ResponElimina
  9. Però què passa? Quin poc moviment al blog? Teniu els dits congeladets del fred què fa oi? Pel cap de setmana pronostiquen fred, voleu dir que es tornarà a ajornar el partit? Esperem que nooooooo! Joan el temps que apareix al blog fa por! Vols dir que no s'equivoca una mica, dona'm una alegrieta i digue'm que siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
    Vinga avui a veure què passa amb el Barça, ens eliminaran o no?

    ResponElimina
  10. Natàlia, em sembla que he trobat un termòmetre més fiable, tot i així, encara fa fred.
    Que és aquest pessimisme, avui passem ronda i cap allà on sigui a jugar la final.

    ResponElimina
  11. Joan però qui és aquesta xati? Rossa, guapa, simpàtica... m'agrada, m'agrada molt aquesta convocatòria amb audio! I sobretot, sobretot màxima puntualitat i ben tapats!
    Joan perdona, però no volia pas que el canviessis en cap moment el termòmetre, només m'espantava de veure les temperatures, sorry. De totes maneres aquest no fa tanta por, oi!
    Sònia, Moni, Lucía on sou? Molt liades suposo ooooooooooo gelades!

    ResponElimina
  12. Per cert Joan no ho veig tan clar això de passar, però jo em caracteritzo per ser una persona una mica pessimista per això necessito gent com vosaltres positives, positives!
    Demà ja en parlarem! Molta sort

    ResponElimina
  13. Hola,sóc l'Anna Carbasse,qui és aquesta noia que parla informant de quina hora han d'estar al camp els jugadors el dissabte? És la teva secre,papa Graset?

    ResponElimina
  14. Holaaaaaaaaaaa,i quin fred que fa!!! I demà també en farà,oi?Si no canvia el temps aquest dissabte passarem fred,molt de fred, ja que el partit serà bastant aviat.Però bé,ja ens taparem ben tapats per lluitar contra les baixes temperatures,que a veure si marxen aviat(no estem acostumats),i podem fer aviat una CALÇOTADA,que ja toca.
    Aquesta nit no sé què passarà amb el Barça,espero que juguin com ells saben i així no haurem de patir.
    Demà no puc anar a l'entreno,ens veiem el dissabte amb la màxima puntualitat.

    ResponElimina
  15. Hola, aquest noia tant simpàtica és la Núria, i és la veu del blog, espero que us agradi.

    ResponElimina
  16. Natàlia, ja som a la finaaalllll !!!!
    Ho veus, amb aquest Barça és pot confiar, ara a pensar en retallar distàncies a la lliga i la setmana que vinent, la Champions...

    ResponElimina
  17. Eiiiii !!! ja sóc aquí!!!! ole ole ole!! quin Barça que tenim!!! quin partidàs!!! Natàlia ja t'ho vaig dir que passariem, es que....!!! Curiós no? Catalans i Vascos a la final de la Copa del Rei!!! je je je

    I ara com diu el Graset.... a retallar distància a la lliga!! Fins la tarde

    ResponElimina
  18. Bueno Graset!!! i que dir de la última adquisició del bloc!!! que bó!!! això només et podia passar pel cap a tu!!
    Per cert al càstig no hi havia algun morenot guapot que ens convoqui??? je je je

    La veritat, molt original!! ets de por!!

    Lucia, estas viva????

    ResponElimina
  19. Joan és bonissima la convocatòria, la veritat ,es que no ser d'on treus el temps ni les idees però és admirable.

    Fins a la tarda que ens tornarà tocar a passar fred, brrrrrrrrr!!!!!!!!!

    ResponElimina
  20. Bon dia culerada felicitar-nos per la victòria d'ahir!!! Ufffff
    Sònia això del morenot guapot m'agrada! Ara, la Núria és força simpàtica i guapetona també. Segur que d'aquí un temps en Grasset ens sorprèn!!!
    De ben segur que passarem fred a l'entrenament i al partit. El que em fa por és que es posin malalts els peques!!! La grip comença a atacar amb força!!!Avui em falten 8 alumnes!!!
    Fins la tarda!

    ResponElimina
  21. Ostres Natàlia !! tu sempre patint!! no hi pensis!! estaran tots com sempre boniiiisssimmms!!! i.... serà el que ....sigui!!! je je, per cert... tranquileta amb 8 de menys, no?? je je

    ResponElimina
  22. Hooola!
    Carai benvinguda Nùria i gràcies per aquesta convocatoria tan maca que ens has preparat.
    Joan cada día més atent!
    Família ja se que us tinc una mica abandonats , pero despres de Març ja tornaré cada cada día , ara no em queda gaire temps, petonsssssssssssssss!

    ResponElimina
  23. Quina LLÀSTIMA! Partit brutal amb una gran primera part, amb una entrega per part de tots els components de l'equip! Felicitats carinyets! Aquests de la Canonja s'han quedat parats! Ja ja ja es pensaven que ho tenien guanyat de calle, però s'han trobat amb un rival immens! Llàstima d'algunes jugades tontes que han decantat el partit cap al nostre rival que més que a jugar a futbol jugaven a xutar, xutar i xutar per veur si entra. Peques sou petits però matons, seguiu així formeu un gran equip.
    M'agrada molt que quan feu la pinya abans i després del partit crideu als entrenadors per fer-la completa. Molt maco i significatiu, tots junts dalt d'aquest vaixell, tots junts davant les victòries i derrotes. M'encanta.
    Felicitar-vos de nou a tots us ho mereixeu!
    I quin fred que ha fet!!! Encara tinc els peus gelats!

    ResponElimina
  24. que partidazo nos aveis regalado hoy , impresionante la primera parte que siempre se nos dan muy mal ,se las an visto canutas para yevarse los 3 puntos heee jajajaja ,bueno campeones a seguir jugando asi que los resultados yegaran solos , por cierto que frio !!!

    ResponElimina