Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

diumenge, 19 de febrer del 2012

Carnaval !!!

Bé família, al igual que la temporada passada, aquí teniu alguns integrants de l'equip amb les seves millors gales per gaudir d'aquest carnaval.


 Els Graset a l'escola. L'Arnau amb el Joan C. de peix Nicolau.

La Paula de bruixa.

 El Roger s'ho ha passat pipa de barrufet bromista.

Al vespre, per anar a veure la rua, s'han posat la disfressa d'esquimal.

Aquests "pallassos" són el Ricard i el Jaume.
 El Juan Santiago també s'ha apuntat a la festa, algú ha de posar ordre...


La Clàudia i el Joan Anaya també han disfrutat de la festa del carnaval a l'escola i a la rua, aquí els tenim amb les seves disfresses.

Aquí tenim el sheriff dels prebenjamins C, en Pol Salas.

16 comentaris:

  1. Nois/es esteu tots guapíssims!! Us diria més coses però tenint en compte que s'ha acabat el partit del Barça. només tinc paraules per dir....
    FOOORRRÇAAA BARÇAAAAAAAAAA!!

    Quin equip, quin joc... segueixen sent els millors!!

    ResponElimina
  2. Però quines monades!Esteu genials!
    Sònia ho sento però ahir vaig fallar, després de dos dies de carrossa i ballaruca intensa vaig arribar a la nit després de la guerra de confetti destrossada! Una dutxa, el llitet i la radiet al costat però al sentir el 1 a 0 ja em vaig posar dels nervis, després amb l'empat tranquilitat i el darrer que vaig sentir va ser el 2 a 1. I ara em llevo, avui que tenim festa, i encara no sé com van quedar al final!!! Suposo que victòria és clar!

    ResponElimina
  3. Mareeee la Núria parla de partit complicat! Ens tocarà patir i perdre no? Bé no passa res si ens regalen alguna jugadeta d'aquelles que saben fer entre tots ja estarem contents!

    ResponElimina
  4. El que no us ha dit la Núria és que dissabte, segurament, toca matinar.

    ResponElimina
  5. Serà traïdora!! això es el que es diu primer que tot!! je je

    ResponElimina
  6. Pooooooooooooooool però que guapo!!! Sr. Sherif dels prebenjamins el dijous ja els hi pots posar les piles als teus compis perquè disabte a les 7 del matí s'hauran de llevar, esmorzar de valent i jugar un partit difícil ok!!!

    ResponElimina
  7. El primer que s'ha de posar les piles és el sherif!! je je, es chulo fins i tot per disfressar-se!! je je. Però comparteixo amb tu que carai!! que guapo!!! je je.

    Escolta Natàlia!! i al Policia del blog, com és que no va anar a posar ordre a Moscú??? ji ji ji

    ResponElimina
  8. Posar ordre a Moscú, què carai, no cal, no cal que ja ha anat bé que no posi ordre. Ara entre els -15º, la gespa artificial (que tampoc li anava bé al Sr. Mou) estan tan desorientats pel resultat i garratibats del fred que van passar aquest cap de setmana segur que le pifien i perden!!!Ja, ja,ja ja ojalà i la propera encara estaran atontats i tornaran a perdre i nosaltres amunt amunt amunt i no se n'adonaran que ens tindran tan a prop tan a prop que els agafaran les cagarrines i tornaran a perdre i es quedaran atontats com a mòmius i els passarem davant i guanyarem la lliga. He dit!!! Quin somni no? Us imagineu quin gustassuuuuuuuuuuuuuuu si passes!!!Ja ja ja. Així que aquest policia ja pot posar tot l'ordre que vulgui i que necessitin porqué el Barça os persigue y el Barça es mucho Barça!!!Ja,ja,ja Así que merengues descongelaos y al lorooooooooooo que venimos pisando fuerte.

    I xatus i xatones el dissabte depertadoret a les 7 i bon dia, bon dia al dematí la lluna s'amaga i el sol deixa sortir la,la,la....

    ResponElimina
  9. Perdó no volia dir cap de setmana, va ser ahir que van jugar!!! Això de tenir festa el dilluns a mi també em desorienta una micaaaaaaaaaaaaaa.

    ResponElimina
  10. Però bueno !!! que passa en aquest bloc?? que no parla ningú?? Xatis!!! que demà tenim un partit importat a un hora "important", espero que la matinada s'ho valgui !! je je i sinó...... doncs segur que haurem rigut una mica!!
    Atenció Campions!! avui a dormir com a màxim a les 08.00h!! el que demà no estigui fi.... ai ai ai.... que ho veurem eh???
    Força pre-benjamins "C"!!! Fins demà
    (Natàlia contestem tu al menys)je je

    ResponElimina
  11. Bon dia Sònia,
    Trobo que ultimament, no se si és el fred o que, però la gent no te ganes d'escriure. Ells s'ho perden...
    Demà torna a tocar matinar, però el gran Guardiola diu que si ens llevem ben d'hora ben d'hora, som un país imparable, doncs el mateix passarà demà amb els nostres cracks. Això si, s'ha d'anar a dormir aviat.
    Força prebenjamí C.

    ResponElimina
  12. Hola Joan,

    Ja tens raó ja!! aquesta penya esta una mica paradeta eh??? però es veritat.. i lo bé que ens ho passem nosaltres??? je je.
    Demà em de ser imparables no!! super mega imparables!!!! tant d'hora , tant d'hora....., això no te nom, un dissabte!!! je je
    Fins demà

    ResponElimina
  13. Holaaaaaaaaaaaaaa! Encara no sé si vindré jo al partit o el pare del 6. La Clàudia també juga el dissabte a les 9:45 convocada. Així doncs, si no vinc animeu als peques per mi segur que lluitaran fins al final!!! Tots a dormir ben d'hora, ben d'hora que toca aixecar-se més aviat que quan aneu a lescolaaaaaaaaaaaaaaaaa! Això és pitjor que la miliiii....quinto levanta tira de la manta la,la,la em sembla que la cançó deia algo així, només falta el tararí de la corneta!!!!

    ResponElimina
  14. Al final vindrà el pare del 6!!! Us envio molt ànims i molta sort! Animeu-los de part meva!
    Lucía al final no et veuré dissabte, menys mal que et vaig desitjar sort i que tot anés bé el dijous. Bon viatge i ànim!
    Xatus ja em posaré en contacte amb voaltres per veure com va el partit ok. Força Santes Creus!
    Per cert algú em podria confirmar si el partit del Robert i el Ricard és demà a les 16:00h al Santes Creus? Gràcies!!!

    ResponElimina
  15. Al calendari hi diu això, dia 25 a les 16h. Promet ser un bon partit, juguen contra els primers.
    Apa, ara a fer nones que demà toca matinar.

    ResponElimina
  16. Gracies Joan!Tenim dinar familiar però si acabem aviat ens escaparem!
    La durada del seus partits quina és?

    ResponElimina