De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dijous, 16 de febrer del 2012

C.E.F. La Pastoreta B - C.E. Santes Creus C

Bon partit el que hem pogut gaudir aquesta tarda en el camp dels nostres veïns La Pastoreta, tarda amb temperatura agradable i que sembla que això ens ha ajudat a realitzar un inici de partit molt endollats.
Només començar el partit Joan Anaya a la sortida d'un corner llançat per l’Antonio a pogut aprofitar un rebot per fer pujar el primer gol al marcador. Poc després una gran cavalcada d'Antonio pràcticament des de la nostra area fins a l'area rival i que ha posat una passada precisa a Pol que ha pogut marcar i col·locar-nos en un 0-2 que ens donava ales i moltes esperances en la graderia.Abans d'acabar aquesta primer quart, hem tingut temps de tornar a marcar en dues ocasions més, 0-3 aquesta vegada Antonio ha controlat una pilota llançada alt a l'area i ha col·locat una bona rematada, i el 0-4 aquesta vegada obra de Joan C. després d'una successió de passades en la banda dreta, la pilota li ha arribat al area petita i com no, Joan C. no ha perdonat. I no tot ha estat atac, ha destacar també en aquest primer quart el treball de la nostra defensa i del nostre central Alex, que personalment crec que s’està convertint en un segur per als nostres porters i molt difícil de superar pels davanters contraris.Ja en el segon quart hem pogut veure el despertar de La Pastoreta que pràcticament en els dos únics acostaments a la nostra àrea, també amb una mica de sort han pogut retallar la distància i col·locar el 2-4. En el nostre atac s'ha intentat, però no hem aconseguit arribar amb claredat a l’àrea rival, per la qual cosa el nostre davanter no ha tingut oportunitat de provar els reflexos del porter rival, potser hem estat mancats de la visio necessària per poder donar l'última passada.Ja a la tercera part i després d'un descans merescut, una bonica jugada trenada en el camp d'atac ha arribat als peus de Joan C. que ha sabut marcar i pujar un gol més en el seu compte personal i posar el 2-5, amb el qual finalment s'ha arribat al final del partit.Final de la tercer quart  i inici de l'últim amb una mica de desconcert i arribades en les dues àrees encara que potser han rematat més ells contra els nostres porters que han demostrat que podem estar tranquils, ja que tenim la porteria ben protegida.Partit amb moltes fases diferents, moments de desconcert, jugades ben trenades, alguns moments d'excessiu individualisme, grans parades i molt molt treball i ganes dels nostres nens, que són “COLLONUTS”, FELICITATS EQUIP PER LA VICTÒRIA.

Crònica: Alfonso Rivera.

Tarda de sol a l'estadi de La Pastoreta.
 Ultims detalls per afrontar el partit...