De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dissabte, 25 de febrer del 2012

Escola F. Sant Pere i Sant Pau A - C.E. Santes Creus C

Bonic partit el que ens han regalat avui aquests nens.
Partit molt igualat tal com demostra el marcador final de 3-3. Al primer quart ha estat la única vegada que els locals s'han posat per davant en el marcar, marcant l'1-0 i després de molta sort en el llançament d'un córner, on el Raúl, ha aconseguit aturar la rematada, però ho ha fet dins la porteria. Aquest gol ha fet espavilar els nostres cracks i en una contra l'Arnau ha empatat el partit.
En el segon quart ha seguit la igualtat, i s'ha d'agraïr a la gran aturada de l'Edu, que ha aguantat molt bé al jugador rival en l'u conta u.
Al tercer quart ha estat on els hem dominat més i hem tingut més la pilota, fruit d'aquesta superioritat han arribat 1-2, en un contraatac molt ben conduit entre l'Arnau i el Joan Anaya, on aquest últim ha definit molt bé davant el porter.
Només començar l'últim quart, el Joan Anaya amb un xut llunyà ha pogut sorprendre el porter rival i posar l'1-3 al marcador. Aquest gol ha fet esperonar el Sant Pere i Sant Pau que ha posat setge a la nostra porteria aconseguint retallar diferències. Amb el 2-3, s'han viscut els moments més intensos del partit, en el que hem tingut dues ocasions per marcar, però la pilota no ha volgut entrar. En una de les últimes jugades del partit, ens han fet el 3-3 en el saque d'un córner.
Resultat just per l'esforç dels dos equips, però novament ens deix aquella sensació que, tot i ser més petits, hem tingut el partit a les nostres mans i a última hora s'esfuma.
Felicitar a tots els jugadors per l'esforç i la lluita i als entrenadors per creure en ells i ajudar-los i animar-los a seguir fent les coses així de bé. MOLTES FELICITATS CAMPIONS !!!

La sortida al terreny de joc, de primera, jugadors en filera i himne a la megafonia.