Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dissabte, 11 de febrer del 2012

C.E. Santes Creus C - C.F. Canonja A

Partit el disputat aquest matí fred on els hi hagi, on hem pogut de nou gaudir dels nostres nens que tant ens omple d'orgull, per la seva capacitat de crear joc i pel seu compromís en el camp per donar el màxim en cada partit.

S'ha iniciat el primer quart del partit reivindicant als que de vegades diem que tenim un inici molt fred, aprofitant al màxim les possibilitats i materialitzant-les en gol.
Primer, en un contraatac conduït per l’ Antonio que no ha pogut acabar en gol, i que ha acabat amb un corner ben tret per ell mateix i rematat per Arnau, fent pujar el primer gol al marcador i l'adrenalina a més d'un pare.
Als pocs minuts nova sortida al contraatac i  gol de l'Arnau que d'aquesta forma repetia diana.
Pocs minuts més tard de nou sortida a la contra i gol de l'Antonio, que al costat d'Arnau s'han convertit en aquest quart  en arma letal per a la porteria de La Canonja. 
L'equip rival ha aconseguit retallar distàncies en la sortida d'un corner i amb el 3-1, el Raúl a salvat el que podia haver estat un nou gol de la Canonja amb una gran estirada. I final d'un primer quart molt intens i ple d'emocions.
S'inicia el segon quart amb una Canonja decidida a recuperar el partit i avançant clarament les seves línies. Fins a en dues ocasions ens ha posat en destret els davanters rivals, la primera salvada per Edu i una segona que aconsegueix treure en la mateixa línia el Pol. Però ja arribant al final del segon quart en un aldarull a la nostra àrea finalment han pogut fer el 3-2.
Tot just començat el tercer quart, en una jugada precedida d'una falta no xiulada al Joan A., l'aprofiten per fer pujar l'empat a 3-3.
En uns errors col·lectius de l'equip en treure la pilota des de porteria ens han marcat dos gols pràcticament seguits que ens han deixat freds i que han permès augmentar considerablement la diferència en el marcador, però ha aparegut l'Antonio que rebent un rebuig d'un corner tret per ell mateix a escurçat de nou l'avantatge deixant el marcador en 4-5. Amb aquest resultat hem arribat al final del tercer quart.
I l’últim quart on ha pogut més el cor que el nostre joc, potser  mancat de joc en equip i que encara que hi ha hagut oportunitat de fer algun gol més, ens han tornat ha fer el sisè i últim en un llançament des de fora de l'àrea en el que l’Edu, no ha tingut res a fer, per l'altura que portava la pilota.
Final del partit amb la impressió generalitzada que no es mereixien aquest resultat i amb la satisfacció personal d'haver vist un equip amb una superioritat física notable, però arraconat i en molts moments del partit tement-se que se n'anaven a emportar una derrota a la motxilla.
Bé, no ha pogut ser, si en el resultat es refereix, perquè en joc i qualitat ens portem els tres punts.


Crònica gentilesa de l'Alfonso Rivera.


 El Raúl, sempre atent.
 Setge a la porteria rival.
 El Pol també ha tingut la seva ocasió.
 Exemple de com s'han de lluitar les pilotes, s'ha d'anar a totes.

Pinya col·lectiva, entrenadors inclosos.


Fotos cedides per la família Salas-Borrull


Resultats i classificació:



Jornada 16 (12-02-2012) 
CAMP CLAR, AT. "A"     3 - 2   VILASECA C.F. "A"    
GIMNASTIC TARRAGONA, C. "A"     4 - 2   ESCOLA VALLS FUTBOL CLUB "B"    
CAMBRILS UNIÓ CLUB FUTBOL "C"     0 - 16   SALOU, U.D. "A"    
MONTBLANC, U.E. "B"     6 - 1   ESPORTIU MASSOS DE REUS    
PARE MANYANET, A.E. "A"     3 - 0   ESCUELA F.SAN PEDRO SAN PABLO "A"    
SANTES CREUS CLUB ESPORTIU "C"     4 - 6   CANONJA, C.F. "A"    
ESCOLA F. LA PASTORETA, CLUB "B"     4 - 0   TORREFORTA, C.D.C. "C"    


EquipsPartitsGolsSanció
PuntsJ.G.E.P.F.C.Punts
1CAMP CLAR, AT. "A"421514019917
2GIMNASTIC TARRAGONA, C. "A"421614028621
3VILASECA C.F. "A"3515112210023
4ESCUELA F.SAN PEDRO SAN PABLO "A"311510149330
5CANONJA, C.F. "A"3115101410835
6PARE MANYANET, A.E. "A"311510148832
7ESCOLA VALLS FUTBOL CLUB "B"23157266447
8SALOU, U.D. "A"22167186041
9SANTES CREUS CLUB ESPORTIU "C"19156186350
10MONTBLANC, U.E. "B"16155194272
11ESCOLA F. LA PASTORETA, CLUB "B"91530122078
12CAMBRILS UNIÓ CLUB FUTBOL "C"61520139142
13ESPORTIU MASSOS DE REUS31510144142
14TORREFORTA, C.D.C. "C"315101414120


18 comentaris:

  1. Les fotos estan de camí, poc a poc, he d'anar recollint tota la informació a terminis.
    Gràcies per la col·laboració, sense vosaltres aquest blog no funcionaria.

    ResponElimina
  2. Quina LLÀSTIMA! Partit brutal amb una gran primera part, amb una entrega per part de tots els components de l'equip! Felicitats carinyets! Aquests de la Canonja s'han quedat parats! Ja ja ja es pensaven que ho tenien guanyat de calle, però s'han trobat amb un rival immens! Llàstima d'algunes jugades tontes que han decantat el partit cap al nostre rival que més que a jugar a futbol jugaven a xutar, xutar i xutar per veur si entra. Peques sou petits però matons, seguiu així formeu un gran equip.
    M'agrada molt que quan feu la pinya abans i després del partit crideu als entrenadors per fer-la completa. Molt maco i significatiu, tots junts dalt d'aquest vaixell, tots junts davant les victòries i derrotes. M'encanta.
    Felicitar-vos de nou a tots us ho mereixeu!
    I quin fred que ha fet!!! Encara tinc els peus gelats!

    ResponElimina
  3. Hola Natàlia, molt bo aquest "copia i pega". Corres massa, has de tenir paciència, no hi soc, però els col·laboradors fan la seva feina.
    Ja teniu "morenaso"...

    ResponElimina
  4. Partidàs el d'avui!! A pesar de tot he de dir que em tingut un resultat que no esperavem cap dels assistens aquest matí a aquest partit, un altre cop els nostres petits ens han donat una bona lliçó de joc, lluita i ganes de jugar al futbol com s'ha de fer, tocant i passant i no com el contrincant d'avui que veient les orelles al llop s'ha dedicat a utilitzar la força física i a donar xuts i més xuts desde ons fós per tal d'entrar la bola a la xarxa!! Però companys jo em quedo amb les ganes que han posat els nostres en tot moment i en el bon joc que practiquem, encara que com no... hi ha cosetes a polir!! pero.... les polirem... i tant que les polirem, avui he quedat convençuda que estan disposats a tot per aconseguir bones victòries!!
    FELICITATS EQUIP!!! sou molt grans!! encara que físicament.... mmmm mmmm, sou uns esquifits quasi perfectes !! un petonàs a tots!!

    ResponElimina
  5. Bueno, bueno, bueno.... i que dir del "morenasso" sol·licitat!! es que... aquest bloc és el bloc dels dessitjos!!! demanes... i... xas!!!
    Moltes gràcies Grasset per aquest Jordi tant trempat!! je je je

    Natàlia!!! t'hem pillat amb el cortar pegar eh?? je je je. Es que.... no tens espero eh????
    Bé nois ara toca Barça, que tampoc podem perdre fil!!

    ResponElimina
  6. Holaaaaaaaaaaa, el comentari anterior l'he fet a l'arribar a casa deprés del partit. Ara faig el que toca.
    Sònia ja tenim el morenazoooooo, en Jordi, i que impàtic que és el germà de la Núria.I fins i tot us felicita nois, escolteu-lo bé perquè té molta raó.
    El proper dijous tindrem partidet, que bé tornarem a gaudir del joc d'aquests petits. I que bé que ho fan!!!
    Com sempre donar les gràcies a tots, cronistes, fotògrafs, càmeres...per cert Gerard avui també has gravat, no t'he vist en tot el partit!Què fariem sense vosaltres!!!

    ResponElimina
  7. Bona nit family!
    En primer lloc gracies al Jordi!
    En segon lloc dirvos santes creus c que com diu la Sonia ens heu donat una lliÇo molt maca, heu estat d´allo mes be, MOLTES FELICITATS CAMPIONS!!.
    JOAN ANAYA com t´hi trobes? pobret avui una altre vegada cuidat guapissim!.
    Mari avui t´hem trobat a faltar, espero que estiguis molt millor i que puguis ser-hi Dijous de nou amb nosaltres, desde aquesta casa t´enviem un petonas!!.
    Joan Grasset has vist ja el video? disfrutaras ja veuras com t´agradara, i Dijous t´escaparas?, be si no ja t´explicarem pero segur que trobes un moment oi?.
    Bona nit a tots i visca el SANTESCREUS PREBENJAMI "C"!!!!!!
    A10

    ResponElimina
  8. Joan no us faig córrer pas, tranquils jo ja en tinc de paciència però avui necessitava comentar-ho perquè han treballat i lluitat molt i els volia felicitar amb urgència!!!
    Per cert del Barça prefereixo no parlar, nomé dir Tello/Cuenca i Sergi Roberto m'han agradat molt i aquest Messi que també segui un dia a la banqueta!!!I ara el Guardiola és quan no renova. I la setmana que ve champions, mare, mare, mare ja ens podem calçar.

    ResponElimina
  9. Felicitats nois,aquest disabte heu fet un gran partit,lluitant i sense tenir por al rival,que n'hi havia algun que us treien tot el cap i més.Els hi heu posat molt difícil,no les tenien totes.Que bé, dijous un altre partidet,m'encanta!El video li passarem aviat al pare Graset,avui si va al futbol del Reus ja li donarem.
    Lucia,gràcies per l'interés per la Mari,es troba més bé,dijous,si tot va bé,vindrà a veure el partit,que ja té ganes,ja.
    Tema Barça,avui val més no parlar,no es poden deixar escapar aquests punts,segur que el Madrid avui ho aprofitaran.
    Ens veiem.

    ResponElimina
  10. Lucía el Joan té un ull molt mono tot vermell i racadet, fin i tot la cara una mica infladeta però està bé.
    No està tan bé de la panxa ahir a la tarda de sobte marejat com una sopa i finalment vòmits i descomposició, pobret ho va passar fatal! Avui més bé. No hi ha cap membre de l'equip que tingui mal de panxa?
    Com diu la Moni dijous partit i nosaltres més contentes que un gínjol, i personalment encara més perquè és l'aniverari del Joan i el millor regal que pot tenir és jugar amb tots voaltres al vostre deport preferit i si aconseguim una victòria llavors serà un aniversari rodó.
    Tieta Mari t'eperem el dijous! Segur que ja estaràs recuperada!

    ResponElimina
  11. Tinc un problema amb la ssss del meu teclat, no em surt si no apreto fort així que volia dir ull vermell i rascadet i no racadet.Perdoneu!

    ResponElimina
  12. Hola Tati,en aquests moments estan parlant per telefon les nostres mares,tu tens al Joan amb mal de panxa i jo a l'Anna amb 39 de febre,renoi,com estem!!! A veure com comença la setmana.
    Petonets Joan i recupera't,que aviat tindràs 1 any més i això s'haurà de celebrar.
    A10

    ResponElimina
  13. que partidazo nos aveis regalado hoy , impresionante la primera parte que siempre se nos dan muy mal ,se las an visto canutas para yevarse los 3 puntos heee jajajaja ,bueno campeones a seguir jugando asi que los resultados yegaran solos , por cierto que frio !!! a lo siento por los cules si ganamos hoy a 10 quedara menos para acernos el pasillo jajaja que fuerte tener que acer el pasillo a pepe maurinho cr7 etc etc Y EN EL CAMP NOU !!!!!!

    ResponElimina
  14. Juan "merengon", que fuerte?? para los del Barça?? NOOOOOO, eso vosotros que el orgullo no os dejó valorar la buena temporada que hizo un Barça sensacional desde hace ya 4 años!!! para nosotros ningún problema somos SEÑORES y haremos el pasillo a quien se lo merezca, y muy a nuestro pesar..., si es el Madrid pues tambien!! porque en eso consiste la deportividad, y en eso no nos ganareis NUNCA !!! je je je.
    Culés ànims!! hem de tenir en compte que a pesar d'haver fet un partit horrorós!! només han perdut dos partits!! per l'amor de deu!!! que més volem? el nostre problema no ha estat perdre aquests dos partits i empatant uns altres, el nostre problema ha estat que aquests madrilenyus no han fallat res!! la mare que els.....!!! ja ja ja. No passa res!! esta difícil pero encara queda molt!!

    Natàlia espero que el Joan estigui millor,i la Clàudia com ha anat el partidet matiner? Mònica!! que em farem d'aquesta Anna!! cachis!! cuideu-los bé i feu-lis un petonet de part nostra!! Mari!!! dijous l'afició et necessita eh?? que ja et varem trobar a faltar ja!!
    Fins dimarts!!

    ResponElimina
  15. Juan Juan no me tires de la lengua, no me tires de la lengua que si m'envaloooooooo veuràs! Reconec que som uns senyors dins i fora del camp i que la deportivitat és quasi bé la nostra bandera, peròooooooo xiquets això de fer-los-hi el passadís a mi personalment em cou molt, moltíssim!I crec que el títol de lliga no se'l pot merèixer un equip que va donar un espectacle, davant de tot el món, lamentable i indigne.
    Encara queden molts partits però sincerament veig la lliga bastant difícil. La Champions no la veig massa clara i la copa del rei potser sí que la podrem guanyar si es posen les piles i no fan les errades tan tontes que han comès aquests dies i el Messi.....el Messi que descansi una mica a veure si així torna a ser el que era!
    Bé, als malaltons/es una abraçada i cuideu-vos! A la resta que tingueu una bona setmana! Esperem que les temperatures pugin una miqueta, ja no puc més de tanta rascaaaaaaaaaaaa.
    Per cert Sònia no he anat a veure el partit de la Clàudia perquè tenia el Joan malalt, però pobreta a les 8 del matí un altre cop, bé millor dit pobrets, estaven congeladet i a més a més han perdut. Gelats i derrotats. El meu pare pobre que no es perd quasi cap partit ni entrenament dels seus néts, finalment ha enganxat un refredat considerable. Cuida't.
    Siau a tots/es

    ResponElimina
  16. Hola a tots!
    Joan Anaya com está el teu ull?Que fort Natalia , pobret i per si no tenia prou am l´ull que també la panxa, a veure si Dijous ja está en forma i podem felicitarlo.
    i tú Anna estas millor? qué tens?cuidat guapíssima!
    cuidevos tots que Dijous és aviat i tenim una cita eh? estaría bé una victoria en Joan Anaya acabaría el seu día encara més content oi?.
    Bé que tingueu tots una molt bona setmana, millor dit que tinguem no?
    BONA NIT !!!

    ResponElimina
  17. Ooooeeeeee oooooeeeeee ooooeeeeeee jajajaja lo siento cules!!!!! A 10 puntos de momento, seran mas ya lo vereis , sonia , natalia a llorar jajajaja no pasa nada con un poco de suerte ganareis la copa de nuestro rey si si la que rompimos jajajaja anims no plureu masa jajajaja

    ResponElimina
  18. Perdona pero los llorones sois los de la capital, los de las afueras levantamos la cabeza y seguimos para adelante!! si a 10 puntos y ganasteis jugando contra 10, también no?? Así, así gana el Madrid!! Pero no sufrais que ya llorareis cuando nos llevemos la Champions, que a fin de cuentas es la más importante y teniendo en cuenta que somos los mejores del mundo..., pues.. no vamos a penar por una triste liga de provincia!! je je je
    Força Barça!!!

    ResponElimina