Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dilluns, 23 de gener del 2012

A.E. Pare Manyanet A - C.E. Santes Creus C

17 comentaris:

  1. Bon dia familia!!
    Que dir d'aquest video..., doncs com sempre, fantàstic!! edició, música..., la veritat es que veus detalls i cosetes, que al partit, ja sigui per la posició on estàs o per la tensió que vivim a cada partit, no veiem!!

    Molt bé Santes Creus "C",ho vareu fer molt bé!!,ànims que a la tornada els ensenyarem el que és jugar amb una bona gespa!! ja ja ja

    ResponElimina
  2. Per cert.. temps récord de publicació del video!!! je je je. Sou una canya!!

    ResponElimina
  3. Es fa el que es pot... Sembla que després de l'aturada de Nadal, tornem a agafar el ritme de partit.

    ResponElimina
  4. Xatuuuuuuuuuuuus i xateeeeeeeeeeeeeees! Però quina rapidesa!!!! crònica del partit quasi bé a l'instant i video quasi immediat! Així, així m'agrada però ens mal acostumareuuuuuuuuu!
    Com sempre tot fantàstic! Felicitar-vos per enèssima vegada i no ens en cansarem mai de fer-ho.
    Jo crec que quan els toqui venir a casa no ho tindran fàcil!!!
    Ei peques sou tremendament lluitadors i això val més que una victòria!!! Seguiu així, de tots els partits se n'aprenen coses.
    Ei dos dies i ja hi tornem Barça-Madrittttt amb t de tontos ja, ja, ja

    ResponElimina
  5. Carbasses, com està el Joan? L'Arnau diu que avui no ha anat a classe, com li va la panxeta? Que no sigui res i a fer força per dimecres contra els merengons.

    ResponElimina
  6. Comença el compte enrere......"taxan, ta ta taxan...", es comença a olorar..., sento una forta olor a merengue.... que quasi bé no em deixa respirar.... taxan..ta ta taxan....

    Això ja esta aquí companys!! demà tornarem a.... XALAR? espero que sí cules, espero que demà poguem dir que va ser un gran dia!!

    Força Barça!! i Força Pre-Benjamins "C" Santes Creus!!!

    PD. Que li passa al nostre crack Carbasse?? Cuide-me'l molt!! i feu-li un petonàs!!

    ResponElimina
  7. Gràcies per preguntar,però el Carbasse ja es troba bé,avui ja ha anat a l'escola.Ha tingut ell i la seva germana mal de panxa i vòmits,però ara ja estan recuperats,tenen una gana que no se l'acaben...Espero que demà el Barça torni a fer un partidàs,que juguin com ells saben i el Madrid no tingui cap opció i si els hi podem fer una altra maneta millor.
    Apa,fins dijous a l'entrenament.

    ResponElimina
  8. Moni i Sònia segur que demà podrem dir que va ser un gran, gran, gran dia!!! Demà Pol després de visitar el Palau de la música que et deixin al Palau del futbol, és a dir, camp nou i fas uns toques amb els reis del partit de demà i si veus algun merengo boti----a!!! Ja, ja, ja...
    Demà el pare del número 6 es queda a Barcelona però no va al camp! Llàstima amb la sort que ens va donar a la capital!!!
    Bona nit!!!
    Bé respecte el video del partit vent, vent, sorra, sorra, fred, fred, i lluita, lluita i més lluita.
    Per cert volia escriure per felicitar a la Xènia i me n'oblidava!!! Per molts anys Xènia Salas que acabis de passar un bo dia guapetona. El Joan li ha dit al Pol que et feliciti de part seva.

    ResponElimina
  9. Moni i Sònia segur que demà podrem dir que va ser un gran, gran, gran dia!!! Demà Pol després de visitar el Palau de la música que et deixin al Palau del futbol, és a dir, camp nou i fas uns toques amb els reis del partit de demà i si veus algun merengo boti----a!!! Ja, ja, ja...
    Demà el pare del número 6 es queda a Barcelona però no va al camp! Llàstima amb la sort que ens va donar a la capital!!!
    Bona nit!!!
    Bé respecte el video del partit vent, vent, sorra, sorra, fred, fred, i lluita, lluita i més lluita.
    Per cert volia escriure per felicitar a la Xènia i me n'oblidava!!! Per molts anys Xènia Salas que acabis de passar un bo dia guapetona. El Joan li ha dit al Pol que et feliciti de part seva.

    ResponElimina
  10. La família Graset-Gacén també envien un petonàs a la Xènia, moltes felicitats guapa !!!

    ResponElimina
  11. Gràcies a tots de part nostra i en especial de la Xènia!! Va passar un dia força agradable i estava molt emocionada per posar una xifra més al seu nº d'anys !! ja ja ( al contrari de la mare!!).

    Escolta Natàlia... que és una nova moda això d'escriure el mateix comentari dues vegades? je je je, que t'ha degut passar ja...!!
    Per lo que fa al pare del 6 , quina put...ada! ens quedem sense cangur!! je je, però si ho mirem per la part positiva , en que ens va portar bona sort en el partit d'anada, doncs tampoc esta malament. Natàlia encara que no vagi al camp, la seva sola presència a la capital de la república, jo crec que... amb això ja farem!! ja ja ja.
    Força Barça!!!

    ResponElimina
  12. Xatins, xatines!!! ja els tenim fora d'una competició!! i de quina millor manera que ensenyant-los un caramelet i finalment no donar-lis!! ja ja ja. Força Barça!! i que... n'aprenguin!! s'ha d'estudiar cada dia una miqueta, no val fer els deures un dia i voler aprobar!!!

    ResponElimina
  13. Força Barça !!! Ja som a semis, però quin petiment...

    ResponElimina
  14. D'infart nens, d'infart...quin patir, caxis aquests blancs mira que en són de dolents tot i fer-nos patir de futbol 0 patateroooooooooooo només tenen la rapidesa en el contratac. I aquest Pepe no té nom, segueix fent teatre, segueix sent un marrà i aquí no passa res...és que no té dignitat aquest home!!! Ara el Messi li va tornar tot i que molt suaument. Llàstima l'Iniesta i l'Alexis.
    Bé ara anem per un altre patiment, els nostres peques segur que ho faran molt bé però de patir no ens en salvarem!!!
    Força Barça, força Santes Creus i adiós con el corazón la,la,la,la,la,la,la als merengues!!!Ja, ja, ja

    ResponElimina
  15. No pot ser pas possible!!!Un dia que falto a l'entreno, que resulta que ve el papa de la criatura i fan un partidillo amb els companys de l'altre equip!!! Però no em digueu que no és mala sort!!! Ja ho sé com que el pare del 6 és merengo el pobre, està lletat(color blanquet de la lleteta)ja,ja,ja
    Jo sóc del Barça, tinc mala sort, però mira a les semis de la copa del rei i ells noooooooooooooo. Jaaaaaaaaaaaaaa Ara ens falta encarrilar la lliga i arreanduuuuuuu madriles!!!
    Tinc la Clàudia amb la passa de la panxa per això no he pogut venir!!! Espero que no ens l'encomani a la resta de la famìlia!!!
    Fins dissabte!!!

    ResponElimina
  16. Ostres Natàlia, tu tens mala sort però jo també sóc del Barça i justament ahir, vaig anar a l'entrenament!!! ja ja ja ja i vaig veure el "partidillu" es clar!!! ja ja.
    La lliga ja podem comptar que només anem a 2 punts, perque quan vinguin aquí els hi fotrem una repassadaaaa que fliparan!!! (això és el que desitjo i espero).je je, i només falta que ensopeguin una vegadeta i xas!!!! ja els tenim!! això està fet companys!!
    Donali un petonet a la Clàudia i que es recuperi, crec que ja hi ha passat quasi bé tothom per aquesta passa..., posa al "Juanitu" en quarentena!! el necessitem dissabte!!
    Apa doncs ens veiem dissabte!!

    ResponElimina
  17. No m'ho diguis! No vas anar al gym? I vas anar a l'entreno i vas veure el partidilloooooooo no pot ser, no pot ser ja,ja,ja és bromaaaaaaaaaaa! Quina sort!! N'hi ha que neixen amb estrella i n'hi ha que enixen estrellats. Per cert com els vas veure, preparats per guanyar dissabte?

    ResponElimina