Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

diumenge, 29 de gener del 2012

C.E. Santes Creus C - C.D.C. Torreforta C

4 comentaris:

  1. Oe, oe, oe, oe, oe,oe,oe,oe,oe,oe,oe,oe,oe,oeee si que ho fas bé! Joan aquesta cançó enganxa ehhh! Oe,oe,oé,oé... renoi que ho feu bé, oe,oe,,oe,oe fins la setmana que bé!
    Ciao!
    Recordeu s'acosten aniversaris JoanC i Anna C i Alvaro.

    ResponElimina
  2. Ostres tu !! digueu el que voleu però després de veure el video, els gols, les jugades , les celebracions...., i tot això amb aquesta canya de música.. oe oe, oe oe, oe oe oe oeeeee!! encara estic saltant, ballant i celebrant tots i cada un dels gols que varem marcar!! ja ja jaç
    FELICITATS PRE-BENJAMINS "c" SANTES CREUS!! a TOOOOTTSSSS!! als que marqueu, als que lluiteu, als que defenseu, als que passeu, als que pareu pilotes, als que correu... a tots plegats GRÀCIES per aquests partits, que a mi personalment em fan xalar tant i tant!!!
    Graset!!! gràcies quina canya de música!! m'ho passo pipaaaaa!! Gerard!! quins videos!!! gràcies a tots dos per la labor que feu per tots nosaltres!!! Amb pares com aquests que ens em juntat, com no ha de sortir un equip com el que ha sortit!!! ja ja ja

    ResponElimina
  3. Per cert nois/es!!no si per a algun de vosaltres el vostre número preferit ha estat mai el nº 9, però jo ja n'estic fins al monyo d'estar a la 9ª posició de la taula classificatòria!!! ostres tu fem el que fem sempre estem al punyerotero lloc 9!!! això ha de cambiar si us plauuuuuuu!! sortim de la 9ª posicióooooo!!! je je je. Sempre per escurçar número eh?? esta clar!!!

    ResponElimina
  4. Sònia, tranquil·la, el proper dissabte serem els vuitens, ja veuràs com guanyem una posició.

    ResponElimina