Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dilluns, 9 de gener del 2012

Pilota d'or

No hi ha res com tenir influències. El millor futbolista del planeta ens dedica la pilota d'or , tot un luxe.

29 comentaris:

  1. Uauuuuuuuuuuuuuu! Que maco i emocionant! Això si que és un luxe. Gràcies Joan per fer-ho realitat.
    Em fa molta il.lusió aquesta dedicatòria però si hagués sigut el Xavi el de la foto l'alegria hauria estat immensa! No ha estat possible tot i que també se la mereix.
    Felicitar també en Pep Guardiola pel seu premi, tot i que des que va fer fora a en Bojan ja no li tinc tanta estima, crec que se'l mereixia.
    Com ha anat el primer dia de cole? Segur que molt bé. Ens veiem demà!!!
    Com està el Roger, encara no sé què li ha passat pobret! Panxa, grip, .... cuideu-lo!!!

    ResponElimina
  2. Personalment també m'estimava més que la guanyes el Xavi, però si es queda a casa, ja m'està bé.
    El Roger ha tingut conjuntivitis i amigdalitis, però ja està més bé, gràcies Per preguntar.
    La tornada al Cole ha estat una mica "durilla", més que res a l'hora de llevar-se, després com cada dia. El pitjor ha estat la tornada a la feina després de tants dies de festa.

    ResponElimina
  3. Xatis!! comparteixo a vosaltres l'alegria i el detall d'en "Messi" per la pilota d'or i la decicatòria als nostres craks!! je je je. Com també estic d'acord que se l'haria d'haver edut el Xavi, pero que hi farem..., i el nostre Pep!! tot un senyor recollint el premi i dedicant-lo als que l'han acompanyat en la nominació i com no al Tito!!
    Bé Natàlia del tema Bojan ja parlarem...,he sabut una coseta... ai ai ai,,ja t'ho explicaré!! je je
    La tornada al cole, ok!! la tornada al treball una mica més durilla!!
    Joan gràcies per aquests detalls tant guays!! dona un petó al Roger, espero que estigui millor!

    ResponElimina
  4. Ostres Sònia ara m'has deixat amb la mosca darrera l'orella. Ai, ai,ai no m'espantis! no em facis esperar gaire.ok

    ResponElimina
  5. El Pol aquest matí a flipat !! Deia: "pero li vam donar una samarreta nostra al Messi?" je je, li he hagut d'explicar les meravelles informàtiques que ens fa el Sr. Graset!!
    Apa fins la tarda.

    I Natàlia no et posis nerviosa....

    ResponElimina
  6. Bona nit a tothom,com va tot?
    Messi o Xavi, Xavi o Messi, tots dos són boníssims i tots dos s'ho mereixen, i tots dos són del Barça, què més volem? I vau veure els 11 millors? 5 del Barça,i més que n'hi hagués hagut, perquè tenim el millor equip del món i això ningú ens ho pot negar, i com no, són humans i poden tenir algun dia dolent.La ràbia és que aquests de l'Español amb nosaltres fan un partidàs i contra el Madrid es deixen fer un bany, no res, encara queda molta lliga i el Madrid els hi vindrar una crisi ben aviat,ja ho veureu.
    Joan, aquesta foto és genial!!!
    Dissabte tenim un altre partit,serà contra el Montblanc, segur que tornaran a sortir a per totes i lluitaran com els que més,així s'ha vist avui a l'entrenament, treient la llengua però no han parat ni un moment, això sí, avui dormiran amb uns angelets.
    Per cert, com estan els bessons, el Juan també està malat? Potser hi ha una pasa, fins i tot també han caigut malalts els entrenadors. Ricard i Robert, recupereu-vos ben aviat.
    Bona nit.

    ResponElimina
  7. BONA NIT A TOTS!,
    Joan quina passada, qué sorpresa!, demá li ensenyarem als nens que no ho han vist perque ja dormíen. Ostres quina guapada , ja us explicaré qué han dit!.
    Mónica els bessons ja estan tots dos malalts, Alfonso ja molt millor pero amb antibiòtic i avui ja he portat a Juan al Metge perque li feia mal el cap i ha sortit vermell del cole que semblava un tomàquet,i avui ha començat també el medicament, a veure si poden jugar el partit.
    Per cert Ricard i Robert qué us milloreu aviat!.
    Gràcies Joan de nou pel regal de la foto.
    BONA NIT A TOTS CUIDEUVOS I QUE NO ES POSI NINGU MÉS MALALT!...
    A10.

    ResponElimina
  8. Juan i Alfonso un petonet, cuideu-vos molt el disssabte us necessitem. Ricard i Robert espero que vosaltres també us recupereu pel dissabte també us necessitem!!! Feu bondat i cuideu-vos molt, una abraçada!
    A la resta de l'equip: prohibit posar-se malalts!!!
    Esteu veient l'especial del Messi? Quin home!!! És màgic. Però aquesta màgia i genialitat també la deu als grans jugadors que l'envolten! En fi un equip, un equipàs que enamora menys amb els pericos!!!

    ResponElimina
  9. Bon dia a tothom!!

    Primer que tot un petonàs per l'Alfonso i el Juan, espero que estiguin apunt per dissabte, en aquest equip que tenim tots són necessaris!! Nois porteu-vos bé que dissabte us volem veure a tots dos al camp!!
    Místers!! malalts? o resaca de cap de setmana? je je, bé sigui el que sigui espero la vostra ràpida recuperació!! i a la resta cuidem-los com a reiets que no ens caigui cap més!!
    Força pre-benjamins "C" Santes Creus!! i dissabte a per totes!!!!

    ResponElimina
  10. Bon dia Lucía,
    La família Graset-Gacén us enviem un petó i una abraçada molt forta pel Juan i l'Alfonso i esperem veure-us dissabte al partit.

    ResponElimina
  11. Místers, el mateix per vosaltres, a cuidar-se i fer bondat per estar al 100% dissabte.
    Salut i força.

    ResponElimina
  12. Si si si tots són necessaris! Per això ningú que es posi malalt i els papis i mamis tampoc!
    El dissabte sembla que tenim possibilitats de veure un bon partidet, no? No ens feu patir gaire!!!
    Siau

    ResponElimina
  13. Bona nit!
    Juan i Alfonso us donen les gràcies a tots.
    Demà igual aniran a l´entreno si no surten pitjor del cole .
    Quines ganes que arrivi Dissabte oi? i a veure si hi som tots com diu la Natalia.
    Per sert Joan el relotge és nou? está molt bé es veu molt clar l´hora, els quarts ...
    Bona nit !!!

    ResponElimina
  14. Doncs si Lucía, es semi-nou, porta un parell de setmanes penjat. Es en català, així els petits cracks poden anar entenent les hores en català.
    Dissabte tindrem una baixa segura, faltarà un membre de la família Graset, per sort no és l'Arnau, és el Graset gran, aquest dissabte he d'anar a treballar i hem perdré el partidàs que faran contra el Montblanc. Tot apunta a una victòria, treballada, però una bona victòria. Ja m'ho explicareu.

    ResponElimina
  15. Bona nit! Joan ens fallaràs dissabte? Que et vagi bé la feina doncs, si truques per veure com va el partit pensa bé en qui ho faràs a veure si et tornaran a enredar!!!
    Lucía si els peques no estan bé reserva'ls per dissabte! Petonets.
    Menys mal que juguem a les 12:00 i el solet, si en fa, escalfarà una mica més perquè els homes del temps anuncien una raaaaaasca pel cap de setmana guapa, guapa! Ja us podeu tapar!

    ResponElimina
  16. Joan ex-jugador d'hoquei!!!No vas veure el Reus-Liceo? El feien per la tv. Gran resultat i gran partit. Felicitats Reus!

    ResponElimina
  17. No el vaig veure però ja m'han dit que va ser molt emocionant. Els partits amb el Liceo sempre són complicats i trepidants.

    ResponElimina
  18. Hola a tots!!
    Lucia cuidem a aquests parell d'iguals que tenim a l'equip!! millor que estiguin bé per al dissabte!! no arrisquem...., que hi hem de ser tots!! Encara que faltant-nos el súper reporter Graset....,et trobarem a faltar, però ja saps que no et faltaran detalls del que faran aquests craks, en pots estar segur!! home i sent a les 12h si et pots escapar..., ja saps... allà estarem tots cridant com a bojos!! je je
    Juan , Alfonso a recuperar-se al 100%!! un petonet per a tots!!

    ResponElimina
  19. A veure què passa aquí!!! Us ha canviat una mica el format per escriure al blog? O he apretat alguna cosa, que és possible, o això ha canviat: requadre més rectangular, surt la paraula Respon..... i fa temps les paraules que he d'escriure per publicar el comentari són molt llargues(això fa temps).
    Joan o aquest cercle que apareix al costat del teu nom què és? No em renyeu ni tampoc us peteu de riure si és alguna cosa de calaix, recordeu que no sóc massa amiga dels ordinadors!!!
    Fins dissabte! A topeeeeeeeeeeeee!

    ResponElimina
  20. Hola Natàlia, jo tampoc se que ha passat, només m'ho imagino. Al treure les cosetes de Nadal ha canviat una mica el format, per això aquests canvis. Però no pateixis, buscaré un format més estàndard.
    Bé, ja estem a quarts, quins eliminatòria més emocionant ens espera. 😜

    ResponElimina
  21. Jo també ho havia notat Natàlia, però raro en mi, no vaig comentar res !! je je. Meravelles de la informàtica!!
    Sant tornem amb les eliminatòries culés/merengues!! això qualsevol dia ens costarà un ensurt!! però bé estem preparats..., culés... "a por ellos"!!
    Fins dissabte..., i espero que sigui tant plaenter com el passat!! Força pre-benjamins "C" Santes Creus!!

    ResponElimina
  22. Cap problema! Només ho preguntava per si jo havia fet alguna cosa!! SI senyors ens tornarem a trobar amb els blancuuuuuuuuuuuus! A veure si estem a l'alçada!!! Vau sentir ahir a la rtransmissió del partit del Barça,quan deien dos jugadors de Reus ooooooooooooohhhhhhhhhhh quin orgull!
    Segur que dissabte els peques faran un bon paper!!! Fins aleshores.

    ResponElimina
  23. Per cert Joan, que no tenim video del cambrils?

    ResponElimina
  24. Hola a tots!
    Com és que teniu tan clar que guanyarem ?si van darrera nostre en la classificació. BE BE ojalà guanyem!.
    Per cert càmara et trobem a faltar!!
    Joan a tú també et trobarem a faltar pero no pateixis per la cobertura que aquesta vegada prestaré més atenció,no et fallaré !.
    Natalia no li diguis aixó que em portaré bé , bueno molt bé.
    Equip ja tinc ganes de que arrivi demà , aquesta nit tothom al costat de la llar de foc o calefacció i sense oblidar la manteta, un got de llet ben calenteta i a dormir aviadet i demà que hi siguem tots.
    A10!

    ResponElimina
  25. Hola Sònia,
    Els departaments de gravació, producció i edició, no ens hem vist en tota la setmana, per això encara no tenim vídeo de Cambrils, però no patiu, aquest cap de setmana tindreu sessió contínua amb Cambrils i Montblanc.
    I si Lucía, n'estic convençut de la victòria demà dels nostres petits cracks.
    Demà patiré molt a la feina pensant em el partit, però que hi farem...

    ResponElimina
  26. Hola bloqueros/es fa molts dies que no obria l'ordinador i la sorpresa ha sigut meva en veure al Messi amb la samarreta dels nostres cracks, si haguessiu vist la careta de l'Adri només deia "ALA SI SOM NOSALTRES ON SE L'HA COMPRAT?".

    Molt bonica la sorpresa Joan, felicitats!!!

    Bé fins demà, a dscansar i a recuperar-se tots.

    ResponElimina
  27. Hola a tots,ja torna a ser divendres i demà tornem a tenir un gran partit, a veure si la sort ens acompanya i tornem a tenir una gran victòria, aniria molt bé pels ànims de tots.Si juguem com sabem i els altres no són millors que nosaltres segur que la victòris serà nostra.
    Perdoneu pel tema del video de l'últim partit amb el Cambrils,el càmara durant la setmana ha anat molt liat i no ha tingut temps de passar-li al Joan, m'ha dit que es compromet passar-li els dos (Cambrils i Montblanc).
    Espero que demà tinguem a tota la plantilla preparada,i no com el barça que van caient lesions últimament.
    Visca el Pre-benjamí C del Santes Creus,seguiu així i no canvieu.

    ResponElimina
  28. Avui li he ensenyat al Joan la samarreta que portava el Messi. Ha estat boníssim!!!La cara tot un poema i el comentari no us el perdeu, aquí el teniu: els Reis, potser li han portat els Reis. Després ha dit això ho ha fet el Robert i finalment ha dit ho heu fet vosaltres (és a dir tu Joan) Què us sembla!!! Que màgics que són els reis!!!
    Fins demà! Força peques!!!
    La Clàudia està convocada a les 8:30 uiiiiiiiiiii quin fred! Després farem cap al Santes Creus!!!

    ResponElimina
  29. Aquests nanos son la bomba!!!
    Per un dia que no cal que matinar pel Joan, i ho heu de fer per la Clàudia... Ànims i pren una manteta... Demà els toca guanyar a la Clàudia?

    ResponElimina