Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dissabte, 28 de gener del 2012

C.E. Santes Creus C - C.D.C. Torreforta C

Primer partit de la segona volta del campionat territorial pre-benjamí grup26.
Fantàstica victòria la d'avui 9-1 contra el Torreforta. Des del primer segon de partit els nostres nens han sortit ficats al partit i no han donat opció al rival. Un gran Antonio, ha firmat un hat trick al primer quart, que juntament amb un gol del Joan Anaya, ha significat el 4-0 al final del primer quart. En el segon s'ha controlat el partit amb molts tocs i passes i en una contra, tot i la gran aturada del Raúl en l'un contra un, en el rebot han marcat el seu únic gol. A la represa de la mitja part, l'Alvaro ha tornat a marcar i amb dos gols d'ells en pròpia porta, ens hem posat 7-1, resultat amb el que hem arribat al final del tercer quart. En l'últim, tot ha seguit igual, atacant i tenin la possessió de la pilotat tota l'estona, fruit d'aquesta constant, han arribat el 8-1, obra del Juan, que s'ha marcat una jugadeta marca de la casa, i el 9-1, de l'Arnau, que després de buscar porta en diverses ocasions, per fi a aconseguit el premi del gol.
Felicitar a tots els jugadors i els misters pel gran partit que han fet tot i el fred que feia.

 Quina fresqueta....
 Tot i el fred, màxima espectació.

 Posant-se ve les botes per fer un gran partit.
Celebrant un dels 3 gols marcats.

 El Joan A. també ha marcar, no és nota?

 L'Alvaro li està agafant el gustet a marcar gols.

El que fa la tele, aquí tenim l'Arnau fent d'Osvaldo.

Força Pre-benjamí C Santes Creus !!!

Resultats i classificació:


Jornada 14 (29-01-2012) 
VILASECA C.F. "A"     2 - 2   ESCOLA VALLS FUTBOL CLUB "B"    
CAMP CLAR, AT. "A"     4 - 0   SALOU, U.D. "A"    
GIMNASTIC TARRAGONA, C. "A"     9 - 0   ESPORTIU MASSOS DE REUS    
CAMBRILS UNIÓ CLUB FUTBOL "C"     0 - 13   ESCUELA F.SAN PEDRO SAN PABLO "A"    
MONTBLANC, U.E. "B"     2 - 10   CANONJA, C.F. "A"    
PARE MANYANET, A.E. "A"     9 - 0   ESCOLA F. LA PASTORETA, CLUB "B"    
SANTES CREUS CLUB ESPORTIU "C"     9 - 1   TORREFORTA, C.D.C. "C"    




EquipsPartitsGolsDif.
PuntsJ.G.E.P.F.C.gols
1CAMP CLAR, AT. "A"39141301961581 
2GIMNASTIC TARRAGONA, C. "A"36141202741658 
3VILASECA C.F. "A"35141121982078
4ESCUELA F.SAN PEDRO SAN PABLO "A"31141013932766
5CANONJA, C.F. "A"28149141023171
6PARE MANYANET, A.E. "A"2814914853253 
7ESCOLA VALLS FUTBOL CLUB "B"2314725624319 
8SALOU, U.D. "A"191461741338
9SANTES CREUS CLUB ESPORTIU "C"1914617594415 
10MONTBLANC, U.E. "B"13144193671-35
11CAMBRILS UNIÓ CLUB FUTBOL "C"61420129126-117
12ESCOLA F. LA PASTORETA, CLUB "B"61420121678-62
13ESPORTIU MASSOS DE REUS31410133136-133
14TORREFORTA, C.D.C. "C"314101314116-102 

11 comentaris:

  1. Ohhhhh cada dia la publicació de la crònica és més ràpida! Olé, Olé, Olé
    Avui hem patit molt de fred però els nostres peques ens han regalat una calorosa victòria!!!
    Gràcies. Com sempre felicitar-vos de nou. Tot i que hem guanyat hi ha partits que us he vist jugar millor!
    Avui voliem anar a veure el partit dels místers però finalment el fred ens ha fet tirar enrera, em sembla que han guanyat i la victòria era important felicitats per a vosaltres també. Tenim pendent venir-vos a veure quan faci més caloreta allí estarem. El Joan ja en té ganes!

    ResponElimina
  2. Els Graset si que hi hem anat, i hem gaudit de la victòria, i del SOLET.
    Han guanyat 6-1 i s'ha vist un bon partit, ja que fins a última hora no han arribat els gols.
    Ara per fer-ho rodó, que guanyi el Saragossa i perdi el Villarreal, o el que és el mateix, que perdi el Madrit i que guanyi el Barça.
    Apa, salut i a veure si acabo el video.

    ResponElimina
  3. Ei, el Madrid ja perd!!!A veure com s'acaba.
    Gran victòria la d'avui,els nostres cracs han guanyat i amb molta tranquil.litat,tot i com diu la Tati podrien haver jugat millor, i aprofitar les ocasions que han tingut.Però bé, el fred que hem passat avui potser també l'han notat al terreny de joc.Ens alegrem de la victòria de l'equip del Ricard i el Robert,un dia també els anirem a veure.

    ResponElimina
  4. Moniiiiiiiiii el Madrid ja l'ha fet!!! de moment ja han empatat!!! Ostres t'imagines que perd contra el Saragossa, si ho he sentit bé van bastant avall o són els colistas noooooooooo? Potser m'equivoco!!!
    Ara esperem que el Barça no badi, per cert ens hem quedat sense el Pedrito també, ai, ai, ai si ens quedarem sense plantilla!!!Menys mal que tenim dos reusencs de reserva en Sergi Roberto i el Cuenca!!!Ole VISCA REUS!!!
    Els nostres peques no han jugat tan bé com altres dies però ho han fet força bé! Jo xalo molt veient-vos tan si ho feu molt bé, com si ho feu bé o si ho feu no tan bé.
    Que perdin, que perdin, que perdin els merengues ara a la ràdio deien que estaven cansats del partit del dimecres ja,ja,ja és que els deixem trinxats ja, ja,ja así así cansaditos y sin los tres puntitos pa casa... que així sigui(encara que ho dubto).
    Visca els nostres peques, els nostres místers i el nostre Barça! Toma!
    Siau

    ResponElimina
  5. Per ara 3 a 1,no hi ha res a fer,aquest Madrid no es deix escapar cap punt,sembla que ho facin expressament,primer es deixen fer un gol i després en fan 3 o 4.Bé, espero que el Barça no afluixi tot i les baixes que tenim.Ànim Barça i força Santes Creus!!!

    ResponElimina
  6. Bona nit!!Noies que voleu que us digui..., a mi avui m'han agradat molt!! els he vist amb ganes, il·lusió i molta força!! i pels que diem que a les primeres parts estan empanats... doncs bona lliçó la que ens han donat avui!! je je je. Felicitats nois sou un petits molt grans!! que cada dia ens il·lusioneu més amb aquest joc que feu. He passat molt, molt de fred..., però al tercer gol amb tant poc temps he de dir que tenia fins i tot calor de tanta emoció !! ja ja ja.
    Bé, ara marxo a veure aquest Barça que tenim perque ens acabi d'arreglar el dia, ja que els merengons no ho han fet!! ja ja
    Alerta comentarista al correu!!!! je je

    ResponElimina
  7. Xatuuuuuuuus què passa! Que no farem el golet? El necessitem jaaaaaaaaaaaaaaaa!

    ResponElimina
  8. Jajajajaj , bueno monica, natalia, y sonia lo siento pero ya estamos a 7 a este paso nos aceis el pasillo otra vez , partidazo de los nuestros como casi siempre,mi antonio muu contento de jugar de delantero y volver a acer goles el primer gol que me dedica me a emocionao un poco la verdad, lo siento cules, jajajajajajajajahahajahajahajajajajajaj

    ResponElimina
  9. Bueno, bueno Juan de momento estáis a 7, pero eliminados de la copa del rey. Admito que hoy el Barça ha jugado mal pero el Madrid ha empezado perdiendo y eso de partidazo no se, no se... en fin lo vemos con otros ojos!
    Espero que las distancia no vaya a más!
    Disfruta mientras puedas amigo Juan! Quién sabe cuando os alcanzaremos!!!
    Adéu i de bona nit res de res perquè de bona no en té res!!! Pep confiem en que s'arregli una mica el panorama!
    Dulces sueños merengues!
    Culés descanseu com pogueu!

    ResponElimina
  10. Vec el Juan treien pit, per un dia que pot pobre. la Lliga pel Barça està molt díficil la veritat, ho vec molt complicat. Em conformo amb la Copa i la Champions.

    Del partit de dissabte estic d'acord amb els que diuen que em jugat millor altres partits. Sobretot ha faltat canviar la pilota de banda a banda, que de fet, és el que els hi costa més en tots els partits. Però hi ha hagut fases del partit, sobretot la 1a i 4a part, on em jugat força bé.

    Falten coses a millorar, però a poc a poc van aprent els conceptes, tant defensius com ofensius. Si algu és para a mirar el primer video i veu el d'aquest partit veura moltes millores, moltes coses que han canviat.

    ResponElimina
  11. Bueno amigo merengue!! que decirte..., pues que sí, que si ganais os haremos el paseillo como señores que somos, y no como otros que se van con el rabo entre las piernas, criticando de todo menos a ellos mismos y no reconociendo y aceptando una buena derrota, sabes de quien hablo, no?? ja ja ja, por lo demás , pues nada, lo teneis bien pero recordaros que el triplete este año..., va a ser que NOOOOO!! y que sigais aprendiendo de los buenos que con mucha suerte y esfuerzo a lo mejor algún dia podeis conseguir lo que solo un equipo a conseguido 6 títulos en una temporada!!!! ja ja ja FORÇA BARÇA!!!

    Natàlia comparteixo amb tu..., vam jugar molt malament, no ho entenc, no es va veure ni xavis, ni messis, ni ni res de res.., però bueno jo crec que la segona volta es encara molt llarga y el que millor ens va es que els merengons es vagin creixen!! ja ja ja.

    Ricard estic d'acord amb tu que falten coses per millorar, i que hi hagut partits millors... i d'altres... de pitjors també!! però es que la perfecció no existeix, mira tu els grans profesionals també quins partits fan!! però la veritat es que dia a dia es va veient una evolució, un joc bonic i una complicitat entre ells que, que vols que et digui amb l'edat que tenen i parlant com a mare.... SON ELS MILLORS!! ja ja ja i el dia que aconseguiu que canviïn la pilota de banda a banda...., segur que hi ha alguna altra cosa que la fan malament!! ja ja ja.
    Segui així, esteu fent una bona feina!!!

    ResponElimina