Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dimarts, 17 de gener del 2012

U.C.F. Cambrils C - C.E. Santes Creus C

2 comentaris:

  1. ja tenim aquí el primer video esperat! ue! ue! ue! ja ja ja. Gràcies nois per aquests records que sempre tindrem!!
    La veritat es que m'emociono tant quan veig aquest joc que practiquen els nostres..., que no tinc paraules per descriure a aquest grup de 13 que ens fan disfrutar tant d'aquest esport!! no em cansaré de repetir..., GRACIES, GRACIES I GRACIES!!!
    FORÇA PRE-BENJAMINS "C" SANTES CREUS!! SOU GENIALS!!!

    ResponElimina
  2. Gràcies Joan!!! ja he vist el video, menys mal que tenim el Gerard que els grava i tu que els publiques!!!Gràcies a tots dos i a les dones que teniu darrera que també fan feinetes;-).
    La veritat es que si no pots anar als partits veure un resum va perfecte!!! Gràcies us ho agraeixo molt! Sé que no deu ser el mateix veure un partit estan pendent d'una càmara que sense estar-hi no Gerard?
    Per cert he vist unes ballaruques que m'han espantat una mica no pel dancing ho feieu molt bé, però... aquest baile no el feien el Cristiano i al Marcelo???????A veure si us enganxareu als blancuuuuuuuuuuuuuuus!!! Per cert parlant de blancs, avui a l'entrenament he vist al nostre genio de la lampara alias Juan i li he preguntat sobre el partit de demà i.........no les tenia totes, no us ho perdeu ha fet una careta d'acollonidooooooooooooo.....ya veremos que pasa Juan tú tranquilo hombre!!! Pide el deseo por si a caso ja,ja,ja!!!
    Per cert avui no sé què ha passat a l'entrenament però el Robert no us vol tan adormits el dijous!!!Així que nois carregueu piles!Vosaltres podeu! Vinga!
    Molta sort culés!!!

    ResponElimina