Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dissabte, 14 de gener del 2012

C.E. Santes Creus C - U.E. Montblanc B

Bon partit el dels nostres nens davant un rival amb poca banqueta i que crec mereix la nostre felicitació per les ganes i el nivell de lluita que han posat durant tot el partit.

Primers 10 minuts molt igualat, que malgrat haver disposat d'alguna ocasió, potser el fred del matí ens ha congelat una mica el nostre joc habitual i no hem pogut passar de l'empat a 0 en el marcador.

En el segon quart, els errors defensius han posat en perill la nostra porteria, ben defensada, com sempre, pels nostres porters. Després d'aquests petits esglais, l'Alvaro amb molt bona definició a fet pujar l'1-0 en el marcador i pràcticament hem acabat aquesta primera part amb un assetjament a l'àrea rival, que per sort per als nostres contrincants no s'ha vist reflectit en el marcador.
S'ha reprès el partit amb un penal per mans al nostre favor que l'arbrit inexplicablement no ha volgut veure.I possiblement en els millors cinc minuts del partit, en un assetjament total al nostre rival, el Joan C. ha materialitzat el segon gol del partit a passada de l'Arnau, i moments després ha estat el Joan C. qui li ha posat la pilota a l'Arnau perquè aquest posés el 3-0 en el marcador. De nou en l'últim quart hem pogut veure al nostre equip pressionant, recuperant i arribant a la porteria del nostrae rival, però com sol passar en el futbol ha estat l'equip rival qui ha pogut fer pujar al marcador el 3-1, amb un penal llançat, que encara que l'Edu s'ha estirat molt bé, no ha pogut arribar a aturar la trajectòria de la pilota que ha acabat al fons de la xarxa.
En definitiva, matí molt fred al nostre camp, que és possible que hagi influenciat perquè el marcador no hagi estat més ampli, i com començava la crònica, felicitats al Montblanc perquè han demostrat saber defensar-se molt bé.

*Crònica facilitada per l'Alfonso Rivera.

 Parella d'atac molt efectiva el dia d'avui.

 Bon posicionament defensiu. Sempre atents.

 El punta, pendent per si hi ha algun rebot.

 Aixecant el cap per veure si hi ha algun company desmarcat, molt bé Pol.

L'alegria de marca, sempre els fa molta il·lusió.


Resultats i classificació:



Jornada 12 (15-01-2012) 
TORREFORTA, C.D.C. "C"     2 - 7   PARE MANYANET, A.E. "A"      
SANTES CREUS CLUB ESPORTIU "C"     3 - 1   MONTBLANC, U.E. "B"      
ESCOLA F. LA PASTORETA, CLUB "B"     1 - 2   CAMBRILS UNIÓ CLUB FUTBOL "C"      
CANONJA, C.F. "A"     1 - 3   GIMNASTIC TARRAGONA, C. "A"      
ESCUELA F.SAN PEDRO SAN PABLO "A"     3 - 4   CAMP CLAR, AT. "A"      
ESPORTIU MASSOS DE REUS     0 - 14   VILASECA C.F. "A"      
SALOU, U.D. "A"     0 - 4   ESCOLA VALLS FUTBOL CLUB "B"      





EquipsPartitsGolsDif.
 PuntsJ.G.E.P.F.C.Gols
1CAMP CLAR, AT. "A"33121101771562
2VILASECA C.F. "A"31121011941777 
3GIMNASTIC TARRAGONA, C. "A"30121002621547 
4ESCUELA F.SAN PEDRO SAN PABLO "A"2812912792455 
5CANONJA, C.F. "A"2212714742945
6PARE MANYANET, A.E. "A"2212714723141 
7SALOU, U.D. "A"1912615402713 
8ESCOLA VALLS FUTBOL CLUB "B"191261546415
9SANTES CREUS CLUB ESPORTIU "C"1612516493910
10MONTBLANC, U.E. "B"10123183059-29
11ESCOLA F. LA PASTORETA, CLUB "B"61220101465-51
12CAMBRILS UNIÓ CLUB FUTBOL "C"6122010995-86
13TORREFORTA, C.D.C. "C"31210111393-80 
14ESPORTIU MASSOS DE REUS31210113112-109




20 comentaris:

  1. Ho veieu... ja us vaig dir ahir que avui guanyaríem, ara toca guanyar al Pare Manyanet, som-hi nois, ha començat la remuntada !!!
    Força Pre-benjamí C del Santes Creus !!!

    ResponElimina
  2. Sí senyor!!! jo també ho sabia!! aquests petits són una canya!!! Força Pre-Benjamins " C" Santes Creus!!
    Bon partit el d'avui, s'han vist moltes ganes per part dels dos equips, però els nostres han fet un joc bonic de veure, i això s'ha vist recompensat en el resultat final.
    I la setmana que ve....., a per... el.....pare manyanet!!! nois no ens ha de fer por res, ni que siguin més grans, ni que el camp sigui de terra...., s'ha d'anar a per totes!!!

    Per cert....., continuent faltant els videos!!! je je je (és broma).

    ResponElimina
  3. No tinc paraules!!! Sincerament aquests peques cada dia m'agraden més!!! Felicitar-vos a tots sou genials i és un plaer veure com jugueu i lluiteu cada cap de setmana. Avui l'emoció i el gol han arribat a fer caure les llàgrimes a una àvia, que macoooo i emotiu no em digueu que no.
    De veritat que em sento molt, molt, però molt orgullosa d'aquest equip!!!
    Siau!Petonets!!!

    ResponElimina
  4. Bona nit a tots,i quin partidàs hem pogut tornar a veure,Quan juguem amb un equip que tenen la mateixa edat que els nostres petits ja no només posem el futbol si nó que també els gols.
    Felicitats a tots, nens i entrenadors.Felicitar a l'Alvaro pel seu gol i el bon joc que ha fet avui i per la celebració tan emocionant per part de la seva àvia, ha estat molt emotiu,com molt bé ha comentat la Tati(Natàlia).Joan Anaya esperem que el mal a la cara no hagi anat a més, ens has demostrat lo valent i fort que arribes a ser,un petonàs.
    Bé,bona nit i no patiu,aviat tindreu els dos videos,si podem demà li passarem al pare Graset i ell farà el muntatge,que com sempre ens fa una molt bona feina.

    ResponElimina
  5. Hola a todos , soy el genio de la lampara jejeje os di tres deseos y me pedisteis un gol en cada deseo y ay estan los tres goles que hemos metido hoy jajaja VALLA CAMPEONES TENEMOS Y AHORA A POR EL PARE MAÑANET

    ResponElimina
  6. Joan Anaya, com tenim el cop? espero que bé, i Mònica estic amb tu, aquest Anaya encara que vegi una cama alta si allí hi ha la pilota ell hi fica el cap, el peu, el que faci falta, per treure la pilota!! és un lluitador! Un petonet i espero que ho tinguis bé!! Natàlia...., tu dimecres...ja saps on et vull veure!! del cole ja m'encarrego jo!! je je je.
    També es veritat que la reacció de l'àvia de l'Alvaro va ser molt emotiva, es va quedar uns dies més per veure al seu net jugar a futbol..., i la seva recompensa va ser aquest gran gol de l'Alvaro, que per cert, ahir va estar genial durant tot el partit.

    Ostras Juan!! tienes razón, el deseo se cumplió!! el martes espero que vengas para pedirte el del miércoles!! ja ja ja y sin trampas eh?? ja ja ja

    ResponElimina
  7. Gràcies per preguntar pel Joan, el cert és que té l'ull negre, vermell, morat i no hi veu bé...nooooooooooooooooo és bromaaaaaaaaaaaaaaaa! De veritat està molt bé, quasi bé no se li nota res.
    Doncs que no sigui tan valent a veure si un dia haurem de córrer!!!Ai, ai, ai...
    Sònia el dimecres des del sofà i calentetaaaa!
    Genio como muy bien dice Sònia el deseo lo tienes que pedir para el miércoles, éste es probable que no se cumpla jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Por cierto estabas genial y supongo que calentito también!!
    Permeteu-me felicitar al meu nebot que darrerament s'està trobant amb el gol i cada vegada més còmode al camp, Joan C estic contentíssima! Ja sé que el gol no és el més important i que és cosa de tots, des del que comença la jugada fins el que la culmina, però crec que el teu joc es mereixia una recompensa (sempre s'està content quan es marca, oi?) A veure si d'aquí a final de temporada tots podeu marcar un golet que això sempre agrada, us ho mereixeu tots, tots, tots!!! Si no pot ser la recompensa ja la teniu: el joc que feu entre tots és maquíssim, l'equip que formeu és molt maco també i l'alegria que doneu als vostres pares, avis,.. bé familiars en general és immensa, què més és pot demanar!!!Sou immensament grans!!! Gràcies!!
    Uauuuuuuuuuu quin rotllo no? Perdoneu m'envalo una mica a vegades.

    ResponElimina
  8. Bon dia a tots. Pel que vec el Joan està bé, això és el més important i mira que no feia mlt bona pinta la veritat.
    Del partit destacar la millorar del Montblanc, sobretot defensivament. Es van colocar bé al darrera i va ser difícil tenir ocasions, de fet tret dels gols només recordu una ocació de l'Arnau a la 1a part, el penalty al Joan i un xut de l'Alvaro.
    Per part nostre, ens va costar entrar al partit, tot i que, vam tenir el control absolut de la pilota i el partit. Les millors parts del partit la quarta i sobretot la tercera.
    S'ha de seguir treballant que queda molt per fer.

    ResponElimina
  9. Bona nit a tots!
    en primer lloc saludar a Joan Anaya i desde aquí li fem un petonás molt fort,ens alegrem de que estiguis bé , Natàlia quin susto quan he començat a llegir el teu comentari!.
    I Ara felicitar a tot l´equip que ho van fer MOLT BÉ!.Quins nervis pel Dissabte, passo més nervis Dissabte amb santescreus C que no pas els que pugui passar aquest Dimecres amb el Barça, qué fort, aixó deu ser perque a mi se me multiplica per dos lo dels nervis, je je...
    Bé que tingueu tots molt bona setmana !.
    Fins Dimarts!

    ResponElimina
  10. Que bé Ricard veure un comentari teu de nou. Estic contenta. Què dius que no feia bona pinta????? Menys mal que m'ho dius ara i no el dia del partit perquè m'hauries espantat!!! Bé en principi tot està bé.Gràcies per preocupar-te pel Joan.
    Lucía jo també passo nervis però al mateix temps xalo moltíssim veient aquests peques segur que a tu et passa el mateix!!! Gràcies pel petonàs que li envieu al Joan.
    Pol em sembla que tu també et vas fer mal al peu, no? Però al sortir del vestidor vaig veure que caminaves bé, així doncs suposo que tot està ok.
    Estic escoltant el Barça, anem bé!!! A veure si escurcem distàncies amb els madrilenyus!!!
    Com diu la Lucía que tingueu una bona setmana!!!
    Fins dimarts!!!

    ResponElimina
  11. A mi també m'agrada que el míster faci comentaris sobre el partit! la veritat la seva opinió també ens agrada saber-la!!
    Gràcies Natàlia per pensar en el Pol, però esta perfectament, va ser un copet que ja està més que oblidat!!
    Jo també estic amb el Barça, i la veritat aquests del Betis van a totes, totes, estan plantant cara! a veure si espavilem una mica i marquem un parell de golets més i no patim gaire, que ja patim prou amb els nostres petits!
    Per cert, heu vist al Reus? quin partit eh? el resultat no ha estat just, pel partidàs que han fet ambdós equips!!
    Bona nit!!

    ResponElimina
  12. Sònia socors!!!! Tu que veus el partit en directe què fem? Mare meva ja veig al Madrid a 8 punts, ja veuràs com perdrem al final!!! Què s'han acomodat després dels dos gols o què? Tenen mal dia? Jo estic fent fitxes pel cole, escoltant la ràdio i entrant al blog a veure si algú diu alguna coseta. Ara a la TDP diuen que el Barça domina espero que així sigui. No badem, no badem, no badem que la ballarem!
    Si el Joan i el seu pare han anat a veure el Reus, jo he enganxat la segona part i sí els comentaristes deien que tots dos equips estaven jugant molt bé, he vist la parada del penal i targeta i expulsió d'un jugador del Reus.
    Espero que quan torni pugui comentar la victòria del Barça!!!AAi,ai,ai,ai

    ResponElimina
  13. Per cert Lucía si perd avui el Barça, quina cagarela el dimecres. Ja patirem tres dies abans que jugui el Santes Creus, doble dosis de patiment. Si t'he de ser sincera pateixo molt més amb un madrid- Barça( heu vist madrid amb minúscula ja,ja,jaaaaa) que amb un partit dels nostres peques, ho sento però els blancs em superen!!!
    Potser que no rigui tant! Osti, osti, osti penal i no ens el piten, ja fa dos dies seguits que ens fan el mateix!!! I a sobre targeta groga.
    Davant de l'àrbitre i no el pita!!! No hi ha dret!!!
    Expulsióooooooooooooooo de qui? Der beti no? Uf! Aprofitem-ho!!! Vinga culés positivismeeeeeeeeeeeee!

    ResponElimina
  14. Uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

    ResponElimina
  15. GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL, GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL, GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!
    Calma, calma, calma i a fer-ne un altre per està tranquils!
    Estic més penjada que un pernil. Comentant un partit per mitjà del blog, ja, ja,ja!

    ResponElimina
  16. Ara ens tornen el penal!!!Goooooooooooooooooooool! Sembla que ja podem respirar tranquils!!! Força Barça!Merengues que venim!!!

    ResponElimina
  17. ja ja ja, Ostres Natàlia jo em peto amb tu!!! si hagues sabut que estaves "on line" m'hagues quedat dona!!! La veritat es que el Betis li va plantar cara al Barça i de quina manera!! però finalment ho varem poder resoldre bé, ara bé quin porteràs el del Betis, eh?? en va salvar unes quantes....
    Com el dimecres em facin patin d'aquesta manera....., m'els menjo amb patates!!!
    Força Barça i Força Pre- Benjamins Santes Creus "C"!!!!

    Per cert, sabeu l'hora en que es juga dissabte amb el Pare Manyanet?

    ResponElimina
  18. Bon dia,
    El partit al Pare Manyanet, si no hi ha res de nou, serà dissabte a 2/4 de 10 del matí, és a dir, a les 9:30.
    Matinada, fresqueta, camp de terra... molts factors negatius, però que carai, els nostres poden amb això i més.
    El partit d'ahir al Reus va estar bé, però no es pot perdonar tant, sort de l'Angel aturant el penal.
    I el Barça... quin patir, amb el 2-0 semblava que estava tot controlat, però no és pot dir blat fins que està al sac i ben lligat. Ara ja poden pensar en el partit de dimecres. Que es preparin !!!

    ResponElimina
  19. Gràcies Joan, sabia que tu estaries ben informat!!

    Ostres si quin paradon de penal de l'Angel, eh? impresionant i per dues vegades!! i no patiu que el Pep ja està fen psicopterapia als "xatus" per que dimecres "cremin madrit" !!! je je je

    Apa fins demà!

    ResponElimina
  20. Bona nit família, demà al matí podreu veure el vídeo del partit a Cambrils. A veure si abans del clàssic podeu veure també el del passat dissabte contra el Montblanc.
    Natàlia, per fi podràs veure el partit de Cambrils, més val tard que mai.

    ResponElimina