Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dimecres, 18 de gener del 2012

C.E. Santes Creus C - U.E. Montblanc C

16 comentaris:

  1. Bé que dir d'aquest altre partit !! que si nois que si..., que sou els millors!! i tenint en compte que aquest arbitre es va empassar un penal, una cesió i coses varies..., doncs se'n vareu sortir prou bé!!
    I ara ... a posar-vos les piles eh?? que es veu que ahir els místers no estaven gaire contents amb el vostre entrenament!! dissabte a per totes!! que vosaltres podeu!!

    ResponElimina
  2. Alfonso Rivera "gemelos"18 de gener del 2012, a les 16:48

    Joan, suposo que hauràs hagut de fer hores extres per posar-nos al dia en els vídeos, moltes gràcies per aquests regals que ens fas, el tema de la música no se si et es acabarà el repertori, però de moment cada vídeo ens sorprens.
    Gerard, el teu té molt merito, et perds cada partit amb la camara en mà, gràcies i caldrà fer-te algun relleu...
    Ja veurem si el partit d'aquesta nit és un preludi del que ens espera aquest cap de setmana amb els nostres feres.
    Ens veiem.

    ResponElimina
  3. FOOOORRRÇÇÇÇAAAA BAAAARRRÇAAAA!!! Ole le, ola la, ser del barça és el millor que hi ha!! Genio!! que ha pasado??? estos deseos... ay ay ay!! ja ja ja
    Tot i tenir els arbits en contra, que ens trepitjin, ens llesquin per tot arreu...., som elm millors!! a veure si se n'enteren d'una vegada a la capital!!

    ResponElimina
  4. Gran, gran, gran, que gran és aquest Barça !!! Quin orgull d'equip i de país. Ja ho dius bé Sònia, ser del Barça és el millor que hi ha !!!.
    Ultimament, sembal que jugar al Bernabeu sigui com jugar a casa... jejejeje

    ResponElimina
  5. Me'l deixava, que gran és Abidal !!! quin golàsssss !!!

    ResponElimina
  6. Amb equipets com aquests de capital, ens podem permetre el luxe, fins i tot, de que marquin els defenses!! ja ja ja Gran abidal i gran Puyol, a aquest capità no el podem jubilar fins els 65 mínim!!! ja ja ja
    Força Barça!!

    ResponElimina
  7. Natàlia !!!!!!! on ets... que no has de dir la teva !!!

    ResponElimina
  8. Juan, esto de los deseos, los duendes y todas estas cosas, no se de que va, pero me parece que sólo funciona a nivel pre-benjamín, así que pídele algo para nuestros cracks.

    ResponElimina
  9. Hi ha tornada? La copa no era a partit únic al camp de l'equip petit?

    ResponElimina
  10. Des de la capital del Reino de España, i després d'haver viscut ahir en el Santiago Bernabeu insitu el clàssic, només em queda dir, pels profunds madridistes, que esto no se ha acabado!!! jaaa jaaaa jaaaa. Hala Madrid. Per cert, pocs cules vaig veure per aqui, per MadriT! ;). El pare del 6 ;)

    ResponElimina
  11. Sr. Anaya, lamento que fes el vitage per veure perdre l'equip de la Capital del Reino, però així són les coses. Encara falta el partit de tornada, però si a casa són incapaços de crear perill, o el que és pitjor, de jugar a futbol, que no pretenguin fer-ho fora.

    ResponElimina
  12. Ohhhhhhhhhhhhhhhh! Quin bany!!!! Joan això és el primer que puc dir, quin bany, quina humillació, i ara quina excusa tenen? Que acceptin d'una vegada que el Barça és millor que aquest equip blanc que el definiriem com: impotent, brut, guarro, protestons,... perdoneu toca el timbre del pati i he d'anar a buscar als meus peques!!! seguiré

    ResponElimina
  13. Sr. Anònim...., no ens busquis les pessigolles...., que tens les de perdre!! ja ja ja, oh i tant que no s'ha acabat!! ara falta la tornada!! que els esperem amb els braços oberts...., es al final els hi agafaré carinyo i tot, de tants bons moments que em fan passar!! ja ja ja.
    Natàlia i tu et vas perdre marxar de Bernabeu i fer unes botifarres als merengues, es que....

    ResponElimina
  14. Sònia, boníssim el teu darrer comentari!!! Però això que els hi agafaràs carinyo i tot ni de bromaaaaaaaaaaaaa! Aquest equip que ho practica tot menys el futbol!!! Ara ja no estic tan eufòrica ni indignada perquè sinó en deixaria anar unes quantes. I ara el senyor Pepe si es que se li pot dir senyor, qusi 24h després demana perdó a Messi per correu em sembla, bien, bien, bien vamos bien Mou. Tan a un com a l'altre potser els hi queden 2 dies!!!Pocavergonyes!!!
    Bé potser que em miri el darrer video dels nostres futbolistes preferits.
    I dissabte a les 8:30 al Pare Manyanet, matinadeta!!! I no us ho perdeu la Clàudia a les 15:00h. No hi havien jugat mai a aquesta hora.

    ResponElimina
  15. No pateixis Natàlia, que el meu carinyo al blanc..., es... com et diria jo.... , es que ara per ara es indescriptible!! però no pateixis!! es que xalo tant,tant, tant quan els veig derrotats!! je je je.
    Però el millor de tot aquest joc brut que fan, si es que pot tenir algo de bó, es que fins i tot els mateixos merengues estant indignats amb aquest equip que no ha sabut ser esportiu per a res!!

    Companys/es avui a dormir d'hora, que ja se sap el que es diu..., que si ens llevem molt d'hora, molt d'hora, molt d'hora.....SEGUR QUE GUANYEM!!!
    Fins demà

    Per cert, pare del 6,desde una petita ciutad de la "república independent de casa meva" i de part de la mare de l'11... Força Barça!!!

    ResponElimina
  16. Família, un que es desa, vaig a dormir que demà toca matinadeta de la bona i fresqueta...

    ResponElimina