Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

diumenge, 29 de gener del 2012

Aniversari Joan Carbasse

Ei família, aquesta setmana ve carregada d'aniversaris, dimarts fa 7 anys el Joan Carbasse, penseu en estirar-li les orelles i felicitar-lo.
MOLTES FELICITATS, CAMPIO !!!

6 comentaris:

  1. Hola Joan Carbasse avui i demà són dos díes molt especials per tú i els teus papis, i desde aquesta casa els bessons te volen dir que ho passis molt bé, En Juan i Alfonso diuen que MOLTES FELICITATS I la resta de la family també , demá ja et donarem dos petonets, que siguis molt feliç CAMPIÓ, passatho demà MOLT BÉ amb els teus amiguets del cole , i als papis també MOLTES FELICITATS QUE TENIU UN BOMBONET A CASA .

    ResponElimina
  2. Ohhhhh quina felicitació més xulaaaaaaaaaaaaa! I quin futbolista més guapo!!!
    De part dels teus cosinets i tiets un petonàs i una abraçada! Per molts anys Joan! Que passis un bon dia i quan arribis a l'entreno ja pots tenir les orelles i les galtes a punt per rebre carinyoses estirades d'orelles i dolços petons! Amb tot el carinyo et desitgem moltes felicitats! I l'Anna que també es prepari que si l'enganxoooooooooooo!!!
    Joan G aquests detalls són maquíssims!!!Gràcies!
    Gerard i Joan us haurem de fer un monument per tot aquest recull de fotos i videos eiiiiiiiiiiii i a la Sònia que alguna vegada també ha facilitat fotos i crònica i al Juan Alfonso que també algun cop ho ha fet i si em deixo algú sorry, felicitar-lo també i felicitar-me a mi per gaudir-ne ja, ja, jaaaaaaa
    Xics i xiques si contesteu quan el Joan ja ha penjat una cosa nova al blog em perdo comentaris, no havia llegit el del Ricard!!! No m'ho feu que he d'estar al lorooooo!!!
    Per cert quina podoreta el Barça!!! Sense gent un mes de febrer xungo, xungo amb una quantitat de partits que espanta, ui,ui,ui,ui mama por!

    ResponElimina
  3. Bona nit a tothom,moltes gràcies per aquest regal!!! El Joan abans d'anar a dormir ja ho ha vist,li ha encantat,me l'ha fet posar una,dos i tres vegades,i perquè al final li he dit que ja n'hi havia prou,que ja era hora d'anar a dormir,sinò demà no s'aixecarà i li espera un gran dia.Moltes gràcies per les felicitacions,7 anys,7anys,...,passa el temps volant,sembla que va ser ahir mateix que va sortir de la panxa un nen que només se li veien aquests ulls negres,ben negres i ben desperts,amb ganes d'observar-ho tot!
    Gràcies pare Graset per aquest detall,penses en tot.
    Avui el Joan ha anat a dormir molt content i amb un gran somriure,el Joan A.,la Clàudia, l'Alfonso i el Juan l'han felicitat abans de que arribi el seu gran dia,i a més a més amb aquest video tan bonic, per ell això ja és tot un regal.
    Moltes gràcies a tots.
    Ens veiem demà a l'entrenament

    ResponElimina
  4. MOLTES FELICITATS!!!!! Joan desde casa els Salas-Borrull et volem dessitjar que passis un gran dia amb els teus companys de cole i a la tarda...... amb els teus companys de pilota que ja t'esperen per felicitar-te i donar-te una bona estirada d'orelles!!! El Pol a vist el teu video i li ha encantat, s'ha posat tant content que semblava que sortis ell enlloc del Joan !! ja ja i m'ha dit que et digui que t'ho passis molt bé, que a la tarda ja et felicitarà.

    Mònica i Gerard, Felicitats a vosaltres també per la important part que us toca, teu uns peques genials!!

    ResponElimina
  5. Bon dia Joan, MOLTES FELICITATS CAMPIO !!! La família Graset-Gacén t'envia un petonàs i els millors desitjos per aquest dia tant especial.

    ResponElimina
  6. FELICIDADES CAMPEON!!!!! de parte de tu compañero antonio y sus padres

    ResponElimina