Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dissabte, 17 de març del 2012

C.E. Santes Creus C - C.F.E. Valls B

Grandíssim i trepidant partit el viscut aquest matí. Gran encontre novament contra un equip de segon any. Tot i l'empat a 3 final m'agradari remarcar el gran esforç dels nostres petits herois.
Hem començat dominant clarament i fruit d'aquest domini ens hem adelantat al marcador amb un gran gol del Joan Anaya. Amb l'1-0 s'ha arribat al final del primer quart.
Al segon quart, el Valls s'ha estirat i ha abançat les linies per presionar molt amunt, cosa que ens ha dificultat les coses i ens han capgirat el marcador arribant a la mitja part 1-2.
Al tercer quart els nostres petitons han tret l'orgull que porten dins per tornar a empatar el partit, ara a 2, novament obra del Joan Anaya. Però el Valls no s'ha donat per vençut i s'ha tornat a adelantar al marcador.
Amb 2-3 s'ha començat l'últim quart, en que s'ha patit molt per l'obert que estava el partit, amb constants atacs de tots dos equips, però ha estat en una contra, on l'Antonio ha aprofitat una magnífica passada de l'Arnau per posar l'empat a 3 definitiu. A l'últim minut hem tingut l'ocasió de marcar gràcies a un penal que ens han xiulat a favor, però no hem aconseguit marcar-lo.
Ja pot estar content el Pol, que ha pogut celebrar l'aniversari aconseguint un fantàstic resultat.
Una vegada més, destacar l'esperit de lluita i sacrifici que demostren aquests nois. Guanyin o perdin, veient com s'hi esforcen val la pena seguir-los i animar-los. Força prebenjamí C Santes Creus.

 Escalfament amb alegria.
 L'afició, com sempre, de 10.
 La "PINYA"
 El protagonista de la jornada. Por molts anys Pol.

 L'1 a 0. Joan Anaya.
 L'Arnau n'ha tingut alguna, però molt forçat.

 Avui ha tornat el Raúl.
 L'alegria del 2-2
 La jugada del 3-3
 Momentàs de l'empat final a 3.

 Llàstima del penal fallat. Anim Antonio, no passa res.
Força prebenjamí C Santes Creus.

Resultats i classificació:

Jornada 20 (18-03-2012) 
CAMBRILS UNIÓ CLUB FUTBOL "C"     0 - 14   GIMNASTIC TARRAGONA, C. "A"      
MONTBLANC, U.E. "B"     2 - 7   CAMP CLAR, AT. "A"      
PARE MANYANET, A.E. "A"     3 - 1   VILASECA C.F. "A"      
SANTES CREUS CLUB ESPORTIU "C"     3 - 3   ESCOLA VALLS FUTBOL CLUB "B"      
ESCOLA F. LA PASTORETA, CLUB "B"     0 - 5   SALOU, U.D. "A"      
CANONJA, C.F. "A"     18 - 0   ESPORTIU MASSOS DE REUS      
ESCUELA F.SAN PEDRO SAN PABLO "A"     8 - 0   TORREFORTA, C.D.C. "C"      





EquipsPartitsGolsSanció
 PuntsJ.G.E.P.F.C.Punts
1CAMP CLAR, AT. "A"5520181113225107
2GIMNASTIC TARRAGONA, C. "A"482016041092980 
3VILASECA C.F. "A"4720152313927112
4CANONJA, C.F. "A"4420142414942107 
5ESCUELA F.SAN PEDRO SAN PABLO "A"412013251284088 
6PARE MANYANET, A.E. "A"412013251074265 
7ESCOLA VALLS FUTBOL CLUB "B"34201046965541 
8SALOU, U.D. "A"31201019784731 
9SANTES CREUS CLUB ESPORTIU "C"2720839936231 
10MONTBLANC, U.E. "B"1620511447117-70 
11ESCOLA F. LA PASTORETA, CLUB "B"1220401625102-77
12CAMBRILS UNIÓ CLUB FUTBOL "C"620201812198-186
13ESPORTIU MASSOS DE REUS620201811188-177
14TORREFORTA, C.D.C. "C"320101915167-152 

21 comentaris:

  1. Bona nit famílies!
    Joan estic d´acord totalment amb la teva crónica, ha estat un partit molt treballat i molt ben lluitat pels nostres peques. Una vegada més no hem guanyat per la mala sort nomes per mala sort res més. Lo més important és que s´ho han passat molt be com sempre.
    Pol avui he vist el teu video tan xulo que t´ha fet En Joan , m´agradat moltíssim, has d´estar molt content i avui has sigut el Capità , oi que estas content?.Que acabis molt bé el teu dia guapo!.
    Fins Dimecres !!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. Xatones i xatons acabem d'arribar de fer unes tapetes d'això del ganxet pinxo i m'he perdut el barça però he estat al loro i sé que hem guanyat.
    Què puc dir del partit d'aquest matí, res a dir tan sols donar-vos les gràcies pels partits que ens regaleu, la lluita i l'entrega que demostreu tots, tots, tots! Peques i entrenadors mil gràcies per les estones tan emocionants que ens feu passar! Ei que també ens feu patir!!!Però patim amb una alegria de fons perquè feu un joc molt maco i distret. Cada dia se'm fan més curts els partits, a vosaltres no us passa?
    Bé dimarts no ens veurem però dimecres i dijous siiiiii!
    Moni deus està de fiesta sorpresa ehhhh! No et podràs queixar!!! Espero que vagi molt bé. Disfrutaaaaaaaaaaaaa!
    Pol quin gran partit pel teu gran dia,llàstima que no hem guanyat però heu donat una lliçó amb el vostre esforç i això és el millor regal!
    Antonio no pasa nada guapetón!
    Raúl benvingut de nou! Per cert tenim uns porterassos! Edu i Raúl felicitats guapets!
    No em cansaré de dir-ho. TOTS, TOTS, TOTS formeu un equip genial!!!
    Bona nit!

    ResponElimina
  3. Bon dia familia!!!
    Que podria dir que no s'hagi dit a la cronica i als comentaris..., res més.., que estic totalment d'acord amb que aquests nens tenen un afan de superació que cada dia els fa mes gran com a equip, i resaltar que la sort no es la nostra aliada, però si la lluita i les ganes que hi posen partit rere partit i que ens fan disfrutar d'una manera cardiaca..., jo a la próxima convocatoria Joan li diria a la nostra Nuria o al nostre Jordi que afegis "no apte per a cardiacs" ja ja, perque cualsevol dia ens agafarà alguna cosa!! je je
    Felicitats nois sou molt grans!! encara que això de la mida aquest estiu ho hem d'estudiar papis, s'ha de fer alguna cosa perque fer creixer i engreixar a aquests menuts!! je je
    Força pre-benjamins C Santes Creus!!

    Gràcies a tots per el fantàstic dia que heu donat al Pol en el seu aniversari.., empat, cesió de capitania, felicitacions... gracies de veritat ho ha disfrutat moltíssim!!

    ResponElimina
  4. Bon dia a tothom,em va saber molt de greu no poder venir al partit,però per qüestió de feina no vaig poder assistir,però felicitats per l'empat,llàstima que vau tenir la victòria ben a prop.Pol,quan et vegi ja et pots preparar pel petonàs que et donaré pels teus 7 anys.He pogut veure el vídeo que va gravar el Gerard,però,quin vídeo! Ja veureu que el vídeo no hi ha massa cosa a veure,perquè el Gerard feia proves amb la càmara nova, i va venir un amic seu a veure'l i no va poder seguir massa el partit.La setmana que ve m'ha dit que sortirà millor.
    Ah,per cert,vaig tenir un sopar sorpresa ahir a la nit,que no oblidaré en tota la meva vida.El Gerard va reunir a un local a 30 persones per celebrar els meus 40 anyets,amb un vídeo de tot un recull de fotos.Emocionant,molt emocionant,no em puc queixar del meu maridet.
    M'han dit que dimarts no hi ha entrenament,llavors ens veiem el dimecers a la tarda a la festa,oi? Cap a les 5,no?

    ResponElimina
  5. Moniiiiiiiiiiii però si que matines després d'una festa tan especial! Segur que va anar molt bé, pel que dius ho guradaràs sempre en el record en el teu cor. Gerard felicitats d'això es tractava que li arribes al cor i ho has aconseguit.
    Moni no hi ha entrenament el dimarts i la fiestuqui és a partir de les 5. Jo arribaré un pelet més tard perquè surt del cole a les 5.ok Fins dimecres!

    ResponElimina
  6. Eiiii Ramon però que content que estaves, t'has vist a la foto? Genial!!!

    ResponElimina
  7. I la resta us haveu vist!!! Però que fashion amb les ulleres i les posses que feu! Guapes i guapos esteu de revista! Hay un infiltrado que saca la cabecita con un jersei verde, que normalmente va de BLANCO,.... susto ya pensabas que te picaba ehhh... nooooooo. Todos guapíssims i guspíssimes. Quina afició!!! I això que faltem uns quants perquè sinó es trenca la màquina amb tanta guapura!! Ja, ja, ja és broma.

    ResponElimina
  8. Bé, bé i els nens estan fantàstics! No us penseu que els guapos només sou vosatres ja,ja,ja.

    ResponElimina
  9. Moni m´alegro moltíssim que hagi anat tant bé, ja veurás com s´hi está molt bé també en aquesta nova etapa. Estarás content oi Gerard? .
    Ens veiem Dimecres guapos!.

    ResponElimina
  10. Moni m'en alegro moltíssim de la teva sorpresa !!! dimecres ens us expliques tot sense deixar un detall!! si es que aquests homes.... tenen els cops amagats... Gerard Felicitats a tu també per organitzar tot això a la teva dona, que segur que s'ho mereix!! oi?

    ResponElimina
  11. Ue, ue , ue!!!! Cules ja som a 8 punts!!!! je je je.
    Para el de verde que a menudo va de blanco....., la cuenta atrás ya ha empezado.... Madrid tiiiemmmmbllllaaaa...!! je je

    ResponElimina
  12. Si,si Sònia pero en Guardiola dona la lliga per perduda!!! Com pot ser que digui això en Pep? Potser és una tàctica que sembla que de moment ja funciona! Ja estem més a prop dels com dir-ho; blancs, merengues, potets de llet, pots de bona sort o els amics dels àrbits, els marranots, els líders sense mèrits...els líders de la lliga.... de moment! Ojalà només sigui de moment!
    Per cert al final hi haurà video o no perquè la Moni no sé que va comentar de càmera nova.....ha sortit alguna cosa?

    ResponElimina
  13. De moment, el departament d'edició i producció no ha rebut les imatges del partit per part del càmera oficial. Però no patiu, hi haurà video. Tard o d'hora, tot arriba.
    Per cert, felicitats a tots els Joseps i Josepes i Papis de l'equip.

    ResponElimina
  14. Ok Joan no hi ha pressa! Es que ens tenieu mal acostumats darrerament!
    I tant les meves felicitacions també a tots els pares, Joseps i Josepes. Abraçada!
    Fins aviat!
    Bona nit!

    ResponElimina
  15. Ui, ui, ui que s'acabi ja! Si no s'acaba aquest àrbitre encara ens pitarà un altre penaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal! Això està amanyat i ben amanyat!!! La lliga està comprada!!
    Per cert jo no veig el partit... ho fan malament o estan adormits, encantats o el Màlaga ho fa molt bé?
    Mesi felicitats ja has superat el rècord, no?

    ResponElimina
  16. Nens aquest TELLO és tremendoooooooooooo!

    ResponElimina
  17. Tati, ja no cal que pateixis, Tello ha fet el 4-2. No juguen contra el Màlaga, son "caminapiles", però de Granada.

    ResponElimina
  18. Gooooooooooooooooooooooooooooollll de Messi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  19. Ostres sorry no sé perquè he dit Màlaga ja,ja,jaaaaaaaaaaaaaa em sembla que tinc el Madrid massa present ja,ja,jaaaaaaaaaaaaaaaa. Suposo perquè desitjo que els comencin a agafar les cagaleres de la muerte.
    Ostres penal i Alves al carrer mare,mare,mareeeeeeeeeeeee no hem digueu que no fa pudooooooooor això! Potser sí que han sigut mans d'Alves però osti que no se n'hi han menjat de mans dins l'àrea als colegues blancs!!! Mare, mare ja té raó en Pep que això serà mooooolt difícil de guanyar. Mira em mossego la llengua perquè sinó m'embalariaaaaaaaaaaaaa.

    ResponElimina
  20. S'ha acabat! Au i que els bombin home! Ni pitant-nos en contra poden amb nosaltres, de moment! Visca el Barça, visca Mesi i visca el Santes Creus.
    Vaig a veure el resum en alguna cadena guapetons!
    Fins ara!!!
    Sòniaaaaaaaaaaaaaaaaaa on ets?
    Demà han de portar equipet per jugar a futbol? I botes de tacos o bambes? Gràcies!

    ResponElimina
  21. Hola!!Natàlia estava dels nervis mirant el Barça!! je je
    Si es vol es pot portar, hi ha vestuaris per canviar-se, i el camp es de gespa artificial o sigui que si volen portar les botes, cap problema.
    Bona nit i Força Barça!! a dormir a cinc puntets!!

    ResponElimina