Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dimarts, 13 de març del 2012

Juan Alfonso Rivera

Doncs aquí el teniu, com un autèntic Rivera, d'alt del cavall i amb la montera per barret. MOLTES FELICITATS company, heu estat dels ultims en arribar, però us heu integrat a la perfecció.



Per cert, avui la Mònica 40, demà l'Alfonso 40 i pocs, però no s'acaba aquí, dissabte el Pol en fa 7. Aquesta família (futbolística) no para de celebrar aniversaris.

7 comentaris:

  1. Juan Alfonso moltíssimes felicitats! Per molts anys! Destigem que demà sigui un dia especial i ho puguis celebrar amb aquesta família tan maca i especial que formeu. Una abraçada i els millors desitjos de la família Anaya-Balañà.

    ResponElimina
  2. Per cert Joan això que no haguem d'escriure les paraules clau és fantàstic! Gràcies.

    ResponElimina
  3. Moltes felicitats Alfonso,t'ho desitjem els Carbasse Balañá,que demà passis un gran dia,i segueix així de bon jan,els "peixets" som de bona pasta,no creus?
    Una forta abraçada i ens veiem el dijous.

    ResponElimina
  4. Moltes Felicitats Alfonso!! ets tant discret... que sino fos pel mega reporter que s'en "entera" de tot...!! Espero que passis un gran dia al voltant d'aquesta familia tant "guay" que tens!! un petonàs de part dels Salas-Borrull. Ah!! i aquesta foto no te desperdici!!! hauries de saber que proporcionar qualsevol cosa que et comprometi al Graset....és molt, molt perillós... !! je je

    ResponElimina
  5. Natàlia comparteixo!! això de no posar contrasenyes no te preu...

    ResponElimina
  6. Alfonso Rivera "gemelos"14 de març del 2012, a les 19:04

    Bé famílies futboleras, gràcies a tots pels vostres detalls, la veritat és que és un plaer molt grat complir els anys, rodejat de les meves petites perles que són els meus tres fills i de la més preuada d'elles, la meva companya de viatge Luci. Gens més que agrair-vos vostres felicitacions i esperar que puguem seguir vivint aquests grans moments amb aquest equip que ens uneix, moltes temporades més.

    NOTA: El tema de la foto, veig que el meu estimat Joan li esta donant molt de si, però amb la bona intenció que té amb tot el que fa, tot és perdonable.

    ResponElimina
  7. Apreciat amic Alfonso, com ja saps, tot el que es fa al blog, sempre, és sense cap mala intenció i amb molta estima. I si així podem passar tots una bona estona, doncs millor que millor.

    ResponElimina