Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dimecres, 21 de març del 2012

Festa aniversaris Joan Anaya, Joan Carbasse i Pol Salas.

Fantàstica tarda/vespre de futbol a les instal·lacions de Winner'Sports a Reus. Els companys Anaya, Carbasse i Salas han convidat a tot l'equip a la seva festa i com no pot ser d'altra manera, ho han fet jugant a futbol.
S'ho hem passat tots molt bé.
























MOLTES FELICITATS CAMPIONS !!!

4 comentaris:

  1. La veritat es que ens ho hem passat molt bé!! gràcies a tots els que heu vingut!! gran tarda i per rematar el dia de celebració...... culeeessss a 6 punts!! ue, ue, ueeeee!!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies a tots/es per fer-ho possible! Gràcies per haver vingut i poder gaudir de la vostra companyia un cop més. Crec que tot va anar molt bé, els nens van compartir una tarda de futbol, como no...i nosaltres una bona estona!
    I xatuuuuuuuus/es estem a 6 punts!!! Jo començo a creure que pot ser possible aconseguir-ho. Gràcies Villarreal per fer-nos feliços uns dies, de moment!
    Mou segona vegada que t'expulsa el mateix àrbit ja, ja,jaaaa...no n'apendràs mai a comportar-te com un campió! No saps perdreeeeeeeeeeeee! I les estirades de samarreta...Madrid, Madrid de nou esteu perdent els papers!
    Ens veiem a l'entrenooooooooooo!

    ResponElimina
  3. Ep alerta pels que heu marxat després de firmar! Ens han dit per anar a un torneig a Hospitalet el dijous de setmana santa. ok?

    ResponElimina
  4. Per si algú no hi era quan ho han dit, com que no se n'escapa ni una, aquí al blog hi ha un nou apartat en el que s'especifiquen les dates i el lloc dels tornejos on ens han apuntat.

    ResponElimina