Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dissabte, 10 de març del 2012

U.D. Salou A - C.E. Santes Creus C

Emocionant i entretingut partit el jugat avui a Salou. Tot i el marcador final de 4-1 a favor dels locals, no es pot dir que hagi estat un marcador just. El partit ha estat molt igualat durant les tres primers parts, on el marcador era d'empat a 1.
Al començament del quart i últim quart, en una jugada de bot neutral, els jugadors del Salou no ens han tornat la pilota quan s'havia aturat el joc per atendre un jugador seu i ho han aprofitat per fer el 2-1.
El 3-1 ha vingut d'una jugada desafortunada en la que a la sortida d'un còrner, ens hem fet el gol en pròpia  porta.
El 4-1 definitiu també ha estat a la sortida d'un còrner. En aquestes jugades ha estat de la única manera que ens han pogut superar, per què, tant tècnica com tàcticament, hem sigut molt superiors, però no sempre es pot guanyar, i menys quan tens l'àrbitre en contra i l'equip rival que et fa trampes. 
Novament aquest petitons han demostrat que son molt grans i ens han tornat a regalar un partit en el que no han parat de lluitar i esforçar-se per poder treure quelcom positiu. I no han pogut treure'n cap punt, però han sortit amb el cap ben alt de tornar a plantar cara a un equip de segon any, en el que la majoria de nens els treuen tot un cap d'alçada. MOLTES FELICITATS CAMPIONS !!!

 La "PINYA"

 Petita mostra de la diferència d'alçada.
 L'Antonio estava molt content pel gol que ha marcat de falta, però...
 el seu pare Juan encara més.
 Màxima atenció a les jugades de pilota parada.
Tot i les trampes, nosaltres si que practiquem el fair play.

10 comentaris:

  1. Si senyor un gran treball de tot l'equip!!! Aquests del Salou molta alçada, molta alçada però crec que no han estat a l'alçada del partit tant a nivell de joc com a nivell d'esportivitat.
    Peques heu posat moltíssimes ganes i molta lluita però les vostres cametes els falta créixer una mica per superar aquestes torres. L'any que ve segur que creixereu, encara que sigui una mica, llavors que es preparin els nostres contincants perquè segur que els fareu patir!!!
    Bé demà ens tornem a veure. Hi haurà sal i oli a la casa?
    Bona nit!
    I quin solet que feia a Salou!!!Demà espero que també tinguem un bon dia. Sense vent molt millor!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. En principi de tot això (oli i sal) no cal portar-ne. Si no n'hi hagués, ja faria una espacada per portar-ne.

      Elimina
  2. Ok Joan!!! Nens de moment el madrid perd!!!Ja,ja,ja disfruteu del moment que potser durarà poc!!! però quin moment!!! Ai,ai,ai aquests arbitres plumeruuuuuuuuuuuu blancuuuuuuuuuuuuuuuuu!

    ResponElimina
  3. Perdona Joan i nevera n'hi ha?

    ResponElimina
  4. Estic preparant el video del partit d'avui i de reull vaig mirant el Madrit. Mentre vagi així no faré gaire via, però ja m'està bé.

    ResponElimina
  5. ohhhhhhhhh ENS HA DURAT POC EL MOMENT DE FELICITAT I ALEGRIA!

    ResponElimina
  6. Si Natàlia, hi ha nevera i l'alegria ha durat poc. Però pinta força bé, aquests del Betis hi posen ganes, m'agrada.

    ResponElimina
  7. Miguel Angel (padre de l'Adri).11 de març del 2012, a les 13:27

    Perdonar las molestias pero esto que es el blog de los prebenjamines del Santes Creus o el blog del barça o anti-madridistas??

    ResponElimina
  8. Primer que tot dir que aquests peques van tornar a guanyar, i dic GUANYAR perque és el que van fer, van guanyar en esforc, lluita i joc, perque s'ha de dir que som els únics que varem jugar..., el contrincant es va dedicar a treure còrners, a no practicar el fair play.. , entre d'altres!!! però bé podem dir amb el cap ben alt que tot i no arreplegar punts , arrepleguem molta alegria de veure els nostres jugar com juguen. Força Pre-Benjamins "C" Santes Creus!!!!

    Miguel Angel, molestia ninguna este bloc de libre expresión está para que cada uno pueda decir la suya sin que nadie se moleste por ello, lo que pasa es que si solo opinamos los cules....., pués parece lo que parece..., pero creo que este bloc esta para los altos, para los bajos, para los guapos, para los feos.... para los del barça, para los del Madrid, para los de Betis.......ja ja ja

    ResponElimina