Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dijous, 15 de març del 2012

Pol 7 anys

Ei família, dissabte el Pol fa 7 anys, penseu en estirar-li les orelles i també a felicitar-lo.
Per molts anys CAMPIÓ !!!

5 comentaris:

  1. Que xuli!!!! oohhhh!!! m'he emocionat i tot snif, snif..., si m'emocionen els dels altres..., com no m'ha d'afectar el del meu "nen"....7 ANYASSOS!!!

    Moltes Gràcies Joan, aquests detalls fan que tot plegat sigui, si i cap, encara més agradable visitar diariament aquest bloc que ens te tant enganxats!!
    Equip al complert (nens, pares, mares, familiars, entrenador..)Gràcies per ser LA CANYA!!!

    ResponElimina
  2. Precioso el video, pol muchas felicidades campeon!!! A Seguir asi estais creciendo muchissimo como futbolistas y como grupo, un abrazo de tu compañero y amigo antonio y sus Padres

    ResponElimina
  3. Ohhhhhhh! Joan cada dia millor aquests videos! Sincerament molt,molt bonic. Pol ja pots esta content amb aquest regal tan especial, per cert, estàs molt guapooooo! Demà et farem un petonàs ben gran i una bona estirada d'orelles!
    Rosaaaaaaaaaaa! Com estàs? Cuida't força! Una abraçada guapetona! I ja li pots dir a la petitona que s'esperi una miqueta més dins la panxona!

    ResponElimina
  4. moltes gracies joan per el video, es molt xulo
    pol

    ResponElimina
  5. Hola Pol,moltes felicitats de part de la família Carbasse Balañá.Ja tens 7 anys!!!Continua amb aquesta alegria que et caracteritza,amb aquesta energia que no te l'acabes mai.Dimecres a la tarda ho podem celebrar conjuntament amb els teus companys de l'equip.
    Un petonàs!!!

    ResponElimina