Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dilluns, 5 de març del 2012

C.E. Santes Creus C - Esportiu Massos Reus

14 comentaris:

  1. Video xulísssim, que tot i que teniem un equip facilet davant,es veu el bon joc dels nostres petits cracks, amb bones passades entre ells,bons canvis de joc i sobretot moltes ganes de jugar al que més els hi agrada:EL FUTBOL.

    ResponElimina
  2. És veritat Rosa,què bé ens ho passem amb aquests petits,ens fan gaudir cada dia més.A veure si contra el Salou podem fer un gran partit.Si juguen així,passant-se-la i amb aquesta visió de joc, els hi costarà molt guanyar-nos.
    Per cert,penseu que aquest diumenge farem la calçotada que tenim pendent,demà a l'entrenament comuniqueu qui s'apuntarà.I prepareu 15 euros per adult,que és el que s'ha de pagar per reservar el lloc i també els calçots.
    Raul i Pol com esteu? Més recuperats? El Raul,si no m'equivoco,encara en té per un temps,i el Pol? que ja has anat al fisio?

    ResponElimina
  3. Encara no he vist el video sencer!!! Abans de fer-ho volia preguntar pels lesionats com la Moni. El Pol m'ha dit avui al cole que anava al metge a veure què li deia. Ell m'ha dit que demà quasi segur que podrà venir a entrenar. La Sònia es deurà conectar d'aquí una estoneta i ens explica el què.
    Raúl ja sé que no vindràs segur encara et queden uns quants dies, vinga ànims campió.
    Xatus i xates olé olé olé l'espanyooooooooo! Es van lluir els muchachuuuuuuuus! Visca els pericooooooooooooooos! Ho sento papa!!!
    Vaig acabar de veure el video (ostres ara he recordat a la Lloll fent aquell gag del video: el video (es deia Vanessa l'hostessa, no ho recordo) ja,ja,ja.

    ResponElimina
  4. un gran partido de nuestros fenomenos,me encanta los movimientos los pases y como cambian de un lado a otro el balon,por parte de los mossos decir que me impresionaron el amor propio de ese equipo el no echarse abajo en ningun momento(impresionante), bueno como dicen los catalanes adeu..........punts jajajjajaja

    ResponElimina
  5. Hola !!! Ja sóc aquí!!! Bé primer que tot que dir d'aquest equipàs que tenim!! no tinc paraules per descriure el bon joc que fan, encara que estic d'acord amb el Juan (i que no sirva de precedente!! je je) en que els nois dels Massos van donar una bona lliçó de comportament i lluita al camp tot i anar com anaven.
    Pel que fa la lesionat..., doncs ahir vam anar al metge i fisio i ens van.... donar.... L'ALTAAAA!!! je je, diuen que esta molt recuperat!! que comenci a fer vida normal..(entrenaments, correr, partits...) i que si veu que en algun moment li fa alguna molestia que baixi ritme!! però... deixeu que tingui els meus dubtes... amb aquest Pol..., ahir li van fer un mini entrenament al Reus per veure com reaccionava..., i l'haurieu d'haver vist!! es va desfogar... que fins i tot el fisio va flipar!!! nomes deia.. quin nervi, quin nervi...!! je je.
    Però molt bé, la veritat em quedat molt contents de l'atenció mèdica que ens han donat al Reus!! i aquesta tarda...... ENTRENAMENT!!!!

    Fins la tarda guapos/es!! gràcies per la vostra preocupació!!

    ResponElimina
  6. Estic totalment d'acord amb el merengue i la cule! Admirable el comportament i actitud dels nens de l'equip dels Masos en cap moment van perdre el somriure, l'alegria i les ganes de jugar, realment exemplars.
    Alerta que el Jordi s'ha canviat de roba això vol dir NOVETATS!
    M'agradaria felicitar a tots els jugadors que vau marcar algun gol, ja sé que no és el més important i que sense les passades dels altres els gols no neixen sols però estic segura que fer-ne un fa il.lusió i et proporciona alegria. Als que encara no n'heu marcat cap també us vull felicitar perquè des de la vostra posició és una mica més complicat fer-ho però tot arribarà(mireu l'Óscar va esta a punt) bé què faria l'equip sense vosaltres!!!
    Benvingut Pol de nou a l'entrenament, vigila i no forcis la màquina!!!
    Raúl vinga que ja van passant els dies i ja en queden menys!
    Bona nit!

    ResponElimina
  7. Ja he sentit el Jordi!! vinga gent animeu-vos a venir a la calçotada que ens ho passarem molt bé!!! Familia "gemelos" us trovarem a faltar!! però tot sigui per una bona causa!! ànims Lucia que ja queda menys!!

    Natàlia, mira que....., si algun dia d'aquests enxampem al Jordi fent el canvi de roba..... ai ai ai!!!! je je je

    ResponElimina
  8. Ei culerada!!! Debeu haver xalat com a locos i loques ehhh! Què Juan has visto que equipo, que juego, que classe...nosotros tambien sabemos hacer una manita y dos deditos mas!!! Ja ja ja.
    Quin partit!
    Bona nit.
    Em sembla que algú de l'equip ho ha vist en directe!!! Un ocellet m'ha dit alguna cosa. Quina emveja!!!

    ResponElimina
  9. Quin partit,noooo quin partidas!!! Això es futbol i del bo !! i això es un contrincant amb esportivitat i de qualitat, no el producte nacional que tenim que hagafen aquelles rebequeries de nens petits!! Merengues hay que mirar al exterior... que hace falta aprender mucho!! je je

    Força Barça!!

    ResponElimina
  10. Ei perdoneu,, he fotut agafen amb "h" i ara al llegir-ho m'ha fet un mal la vista!!! ha estat un error d'emoció culé eh!!! perdoneu

    ResponElimina
  11. Bon dia, quin orgull i satisfacció d'equips que tenim, el Barça fent història amb el Messi destroçant records, i els nostres nens al Santes Creus fent-nos gaudir cada setmana amb un joc espectacular per l'edat que tenen.

    ResponElimina
  12. Ostres jo també he escrit enveja amb MMMMM sorry suposo que ens perdonem les errades, sempre anem corrent i passa el que passaaaaaaaaaaa! No ens ho tinguem en compte!!!

    ResponElimina
  13. Joan comparteixo amb tu tanta alegria, ja tens raó no em d'oblidar el bon joc que tenen els nostres petits, i espero poder seguir-la compartint el dissabte!! je je

    Així m'agrada Natàlia, tu solidaria amb mi!! je je

    ResponElimina
  14. Ei nens !!! Espero que ja sigueu tots a dormir, demà tenim un partit molt important i heu d'estar descansat i despejats.

    ResponElimina