Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dilluns, 14 de novembre del 2011

C.E. Santes Creus C vs. U.D. Salou A

30 comentaris:

  1. Companys que voleu que us digui, fent honor a la música d'aquesta setmana, olé, olé i olé!! Va se un bon recital de futbol per part dels nostres i encara que la recompensa no fós el prou justa, cada cop que em miro aquest video estic més orgullosa de tots ells.
    També volia dir que atenció a les dues parades aeres del Raúl..., sembrao, sembrao, sembrao!! En fi no tinc paraules per aquest petits, nomès penso en el que arribarem a disfrutar la propera temporada si això continua com aquesta!!!
    ENHORABONA PRE-BENJAMINS "C", SOU GENIALS!!!!

    ResponElimina
  2. Alfonso Rivera "gemelos"14 de novembre del 2011, a les 13:26

    Doncs si Sonia, tens més raó que un sant, greu error el meu al no destacar les grans aturades que ens va fer el nostre gran porter Raúl, a més haig de dir que Raúl cada dia ens sorprèn més i en cada partit ens deixa un bon repertori de parades i grans actuacions, sabent estar sempre en el lloc apropiat entre els pals.
    Com diu Ricard no és excusa la diferència física dels nostres jugadors davant el nostre rival, però jo personalment no trobo un altre motiu per deixar perdre els tres punts, perquè crec que el nostre joc persegueix l'excel·lència i tan sol detalls com aquests, ens impedeix estar en el més alt de la classificació.
    Crec que si alguna cosa no acabem de rematar bé va ser que ens falto una mica més de joc en la punta de l'atac, ja que encara que ataquem bé per les bandes no van arribar pilotes al area petita per poder matar el partit.
    Bé suposo que els que donem la nostra opinió en el blog no sempre encertem amb els nostres comentaris, en el meu cas no sóc precisament molt expert en això del futbol, per la qual cosa demano disculpes si en alguna ocasió no estic molt encertat.

    I com no felicitats al càmera i a l'equip de producció del vídeo, una vegada més un excel·lent treball.

    I ara a preparar el proper partit i a per els tres punts a Valls.

    ResponElimina
  3. Alfonso, la teva crònica està super bé!! casi, casi tant bé com el joc dels nostres!! ja ja, ja. Però la veritat es que em van agradar tant aquelles dues parades que no m'he pogut estar de comentarles!! ja sabeu els que em coneixeu que jo ho dic tot!! ja ja ja.
    Jo també crec que un dels nostres errors, es que per les bandes no arriben prou pilotes i tampoc es baixa gaire. Però bé, estic segura que tot acabarà pulint-se!! Ens veiem demà!!

    ResponElimina
  4. Ei Gerard, vaig fer via per penjar el vídeo per poder veure les cheerleaders, boníssimes, quin ritme, quin moviment de maluc, espectaculars... No les he posat perquè no han passat el control de censura.

    ResponElimina
  5. Hola família, penseu en felicitar la Mariana, demà dimarts fa els anys. Moltes felicitats guapa !!!

    ResponElimina
  6. Joan Joan ens has censurat!!!! però si fins hi tot anàvem amb una minifalda...i no vegis quines cames més tonificades, fibroses i brillants... i quin ritme que portàvem, una coordinació i una coreografia espectaculars, uns poms poms que no paraven de bellugar i les caderes!!! no t'ho perdis les caderes anaven d'un cantó a l'altre que feia por. Quina llàstima no sortir al video era un espectacle digne de veure.
    Bé vosaltres s'ho heu perdut perquè no ho tornarem a repetir! Elis, elis!!! Ja, ja, ja.
    Mariana demà et felicitarem!
    Lucíaaaaaaaaaaaaaaa! Desaparecisa en combate? Què vas fer el dia de l'aniversari? Estic preocupada.
    Xènia avui he mirat tv reus i he vist la desfilada m'ha semblat veure una nena rosseta amb barret però no sé si eres tu!!!Segur que estaves guapíssima!
    El Pol avui encara em deia a l'escola: Natàlia vam perdre!! Jo li he respòs que no passava res i que van jugar molt bé. Tot seguit ja m'ha preguntat si demà el Joan aniria a entrenar. Anirien a entrenar matí, tarda i nit!!!Socors!!!
    No us passa a vosaltres que esperen els dies l'entreno amb candeletes? Això és que disfruten amb el que fan oi?
    Siau!

    ResponElimina
  7. Ei perdoneu, totalment d'acord amb vosaltres el Raúl va fer uns paradons genials. I el Pol vau veure les ganes i la sang que hi va posar i les ocasions que va tenir (admirable), i el JoanC quin domini i com veu les jugades(espectacular), l'Óscar i l'Àlex mare meva quin parell de murs(infranquejables), i els bessons Juan i Alfonso imparables , l'Adri, l'Edu i l'Àlvaro fantàstics, l'Arnau i l'Antonio regatejo per aquí regatejo per allà i vinga cap a la porteria (sensacionals).I el meu Joan fent de correcaminos amunt i avall (incansable)
    Em feu feliç veient-vos jugar!!!
    I l'afecció incansable, sensacional,espectacular, imparable, fantàstica, admirable, ...

    ResponElimina
  8. Hoooola!Bona nit!
    Joan i Gerard felicitats de nou, impressionant, molt bona qualitat no se si és la cámara o el cámara que és tot un profesional.Joan has viatjat una mica lluny no per buscar la música?com t´ho curras no et deixas detall.
    Nens al vídeo es veu com no deixeu de lluitar ni un moment, va ser una victoria del contrari gens justa , pero no passa res a pel próxim ánim santes creus , jugueu com sabeu !.
    Natalia grácies guapi pero ja us vaig contestar ahir a la nit quan vam acabar la festa, estaba morta i abans d´anar a dormir vaig passar pel blog.
    Per cert molt bo "the cheerleaders" je, je, si feien por sí , qué bo Natalia!.
    fins demà!
    Mariana ja arriva el teu , estás preparada?

    ResponElimina
  9. Lucía sorry no havia llegit els darrers comentaris! Celebro que us ho passessiu tan bé i sobretot que en guardis un gran record.
    Ricard a mi tampoc m'agrada massa la nova equipació però ens hi acostumarem no?
    Suposo que abans no m'he deixat cap component de l'equip, em sembla que no. Els que sí que m'he deixat són els entrenadors a veure, a veure quin adjectiu els hi poso...entregats!
    Bona nit!
    No em feu ballar d'uns comentaris als altres perquè em fareu parar boja!!! Cap aquí, cap allà ara llegeix aquí, ara llegeix allà...xatines que em perdo coses!!!
    Bona nit, ara sí!Perdoneu però ho havia de dir!
    Bona setmana!

    ResponElimina
  10. Que sóc l'última d'anar a dormir?? Bona nit figures!! Natàlia comparteixo el teu comentari,has descrit a cada un dels components de l'equip com es mereixen!!i Si això de les derrotes no ho porten gaire bé, no entenen que els hi diguem que juguem molt bé però que perdin!! ja ja ja. Bé ja ho entendran, això es un aprenentatge!
    Per cert ja m'esteu posant al corrent del tema cheerleaders, perquè aquest capítol m'el vaig perdre!

    ResponElimina
  11. Ah Mariana !! Moltes Felicitats!! demà t'estirarem les orelles!!

    ResponElimina
  12. magnific video. Quan els veus jugar al camp difrutas molt però ara mirant el video t'adones realment de tot l'esforç que posen en el camp perque els hi sorti tot perfecte (els veus com es lamenten quan no entren els seus gols o si entren els de l'equip contrari i la pinya que fan tots quan marquen un gol o quan el Raul fa una super parada). SÓN FORMIDABLES.

    ResponElimina
  13. Ei!!!
    Que m'ho deixava Mariana moltes felicitats ja que avui no podre venir a l'entreno i a mes a mes amb aquest aiguat no ser si podrà ningú.
    Disfruta molt del dia!!

    ResponElimina
  14. Ostres tu!! és veritat!! Creieu que hi haurà entreno?
    El Pol ho te molt clar que siiiiii, i tanttt diu!
    Jo no ho tinc tant clar!!

    ResponElimina
  15. Sònia però si tu formaves part de les cheerleaders, si ets la capitana!!!Ja,ja ja. Si plo d'aquesta manera cal que anem al camp o s'entèn que no n'hi ha?
    siau!

    ResponElimina
  16. Ara no plou, si es manté el temps així hi haurà entrenament.

    ResponElimina
  17. Bona nit a tothom.
    Lucía, no et pots queixar.El teu estimat marit ja el pots perdonar després de la sorpresa que et va fer amb la festa i amb el cap de setmana romàntic que t'ha preparat, OOOooo Venècia,preparat que avait arriba una feliç parella. Passeu-vos ho bé i sobretot Lucía, no pateixis pels teus fills, estaran perfecte i molt ben cuidats,la teva filla ens ha explicat que l'àvia li prepararà per esmorzar uns xurros calentets i xocolata....,amb això creus que s¡enrecordaran de vosaltres???
    Aquest dissabte vam tornar a veure un gran partit,ningú en pot dubtar.
    Mariana,la família Carbasse Balañá el felicitem i esperem que acabis de passar un bon dia, a veure quin regalet t'han preparat els teus???
    Aquest cap de setmana tindrem partit el DIUMENGE, l'hora encara no la sabem.

    ResponElimina
  18. Holaaaaaaaaaaaaaaa bonaaaaaaaaa nit!
    Si sembla que el partit, segons darreres informacions, serà diumenge i no dissabte i com diu la Moni encara falta concretar l'hora.
    Bé el dijous segur que el Ricard ens ho confirmarà. Parlant del míster em sembla que juguen a le 4 a casa, a mi m'hagués fet gràcia anar-lo a veure, bé anar-los a veure i fins i tot ho em comentat però Sònia!!!! jo tampoc hi pensava i no hi podem anar tenim el Festival de Sta. Cecília a l'escola a les 5 i ens convocaran a les 16:30 segur. OHHHHHHH ara que me n'havia enterat a on i quan jugaven i no hi podré anar, encara queda temporada espero que algun dia hi podrem anar!!!
    Mariana que passis el que queda de dia el millor possible!!!
    Gràcies Joan! ja he vist que quan s'acostava l'hora de l'entrenament no plovia i això era senyal que el camp ens esperava.
    Jo ho sento però ho he de preguntar: Com i a on està el Robert? Potser no es troba bé? Ja fa dos dies que no el veiem!
    Espero que et milloris míster 2!!!

    ResponElimina
  19. L'Arnau a comentat que el Robert avui anava al metge a revisió.
    Canviant de tema, aviat tindreu notícies de les fotos que vaig rebre...

    ResponElimina
  20. Si el Joan també m'ha dit alguna cosa del metge!
    Joan i Anna esperem amb impaciència la sorpresa de les fotos. Ja les ha donades tothom? Vinga si falta algu que s'afanyi, ja tinc ganes de saber quina en porten de cap aquest parell.
    Lucía quina enveja que em fas!!! No et podràs queixar festa emotiva i regal super romàntic. Jo crec que li pots perdonar el tema de la foto, o nooooooooo!

    ResponElimina
  21. Lucía, Venecia??? oohhh això si que és una sorpresa!! t'ho mereixies després de la brometa!! ja ja ja.
    Molt bé Alfonso!! amb això la teva conciència queda en pau!! ja ja. I el Graset? com et compensarà? ja ja ja.

    Pel que fa al Robert, el Pol també m'ha comentat no se que del peu!! Bé Robert, espero que estiguis bé i que Diumenge puguem gaudir de la teva presència.
    Bona nit !!

    ResponElimina
  22. Hola noietes, encara falten algunes fotos, no gaires, espero tindre-les totes aquesta setmana. Falten les de l'Alex i l'Antonio, ja he avisat a l'Anna que dijous les demani.

    ResponElimina
  23. ANYS I ANYS PER MOLTS ANYS...
    Mariana que tinguis un any "10", ja m´agradaria a mí fer 33, quina sort disfrutals , Raul ja saps a ferli bufar les espelmes a la mami.
    Aquesta família Rivera-Serrano et dessitja lo millor , FELICITATS!.
    Gerard a la MOni li ha encantat el meu regal ja saps, si a Venecia !, je je...
    Vinga aquestes fotos que falten va va!!
    Robert Bona nit , qué tal está el teu peu? ánim i recuperat aviat que et trobem a faltar .
    Joan estás molt callat quina por em fas, no m´has contestat al meu comentari del Diumenge referent a la cobertura oi que et portarás bé? pensa que ara ja m´he fet gran i no se el meu cor com estará per depen quins sustos je, je.
    Bona nit família!
    AH SÓNIA ja he perdonat al meu home i també a Joan, volia començar aquestos 40 sense enemics je je.
    Petonets A10!

    ResponElimina
  24. Hola Lucia, pel que fa a la cobertura, no pateixis, no seré tant cuel com tu. Et tondré informada en tot moment del que passi "realment".
    Que s'ho passeu molt bé per Venècia. Mireu si hi fan algun torneig de futbol 7 pre-benjamí pel pont de la Puríssima, aquí no en tenim cap i no estaria malament anar-hi.

    ResponElimina
  25. San Joan Graset ets un "SOL", Moltes grácies!vaig ser molt cruel qué malament em sento, no ho tornaré a fer.
    Ja és segur de que no tenim torneig per la puríssima? ni tampoc partit amistós? , ja parlarem.
    Adeu família!

    ResponElimina
  26. Lucia quin super regal. Després no parlis més malament del pobre Alfonso. Disfruta molt i desconecta de tot, que de tant en tant va bé.

    ResponElimina
  27. Ei, ei, ei... estem enfeinats, estem adormits o ens hem oblidat del blog????
    Rosa un petonet, cuida't i descansa. Per cert aquest cap de setmana no teniu festa a l'escola?
    Alfonso i Lucía us desitjo un bon viatge! Us mantindrem informats del què fan els peques!
    No sé, no sé que farem dissabte, avui els he vist una mica adormits, apagats en fi no m'han agradat gaire a l'entrenament...
    De totes maneres tenen un parell de dies per posar-se les piles! Segur que ho faran i ens soprendran com sempre.
    Siau.

    ResponElimina
  28. Hola a tots/es. Adormits, si, enfeinats, també, però oblidats del blog, NO. Estic adormit i enfeinat molt, fent feina pel blog i pels nens, el tema de les fotos em porta boig, però gairebé està enllestit, només en falten dues i diumenge espero poder aconseguir-les, així que... aviat tindreu sorpreseta.
    Parelleta viatgera, que tingueu molt bon viatge, disfruteu-lo molt, i com diu la Natàlia, us mantindrem informats.
    Estic convençut que dissabte faran molt bon partit, avui estaven com el temps.

    ResponElimina
  29. Hola! comparteixo amb tu Joan, oblidats del blog? ni parlar-ne !!
    Lucía i Alfonso, aprofiteu al màxim i oblideu-vos per un día de tot, a disfrutar que són dos dies!! que us vagi molt bé!
    Rosa que no estas bé? es que com no em quedo als entrenos i només vinc al final, no "m'entero de na".
    Per cert Graset-Gacen, com esta el Roger? ahir estava enfebrat no? un petonet molt gros per ell i que es recuperi aviat!!
    I dissabte a per totes peques!!! que vosaltres podeu!! lo d'avui Natàlia era per despistar, per si havia algun espia!! ja ja ja

    ResponElimina
  30. Hola Sònia, el Roger està una mica millor, ja no te febre, però continua amb tos i molt carregat. Ja veurem si pot venir demà o que...
    Rosa, que tal? Aquesta nena ja comença donar guerra...
    Fins demà família.

    ResponElimina