Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

divendres, 25 de novembre del 2011

F.C. Escola Valls B - C.E. Santes Creus C

9 comentaris:

  1. Ja el tenim aquí!! je je. Com sempre estupenda gravació i producció. La veritat es que veien el vídeo es veuen detalls molt bonics, encara que el conjunt general del partit no agradés!! I la música? que dir de la música!! xulissima!!!
    Xiques, fins aquesta nit!! al sector masculí fins demà!!!

    ResponElimina
  2. Ei noietes !!! espero les vostres fotos demà mateix. El vostre soparet no pot passar desaparcebut al blog. Disfruteu molt.

    ResponElimina
  3. Tornem a estar d'enohorabona, demà és l'aniversari del Juan, si si, el "merengue", el pare de l'Antonio. Ja sabeu que vol dir això, demà estirada d'orelles, jejeje. MOLTES FELICITATS !!!

    ResponElimina
  4. Molt bonic el video i la música perfecta.
    I que dir als nostres cracks que són INCREIBLES!!

    eI MAmis ja que jo avui no podré venir feu moltes fotos per ensenyar-les i pASSEU'SHO SUPER BÉ.
    (recordeu-se prohibit parlar de futbol, nens i homes). Fins demà.

    ResponElimina
  5. Rosa, n'estàs segura d'això que dius... Es "misión imposible", passar-s'ho bé, segur que ho faran, però no parlar de nens, futbol i posar de volta i mitja als homes, això és impossible !!!

    ResponElimina
  6. Rosa ja et vaig dir que ets una desertora!! je je. Al damunt no voldràs que et fem cas, no? Però bueno com tenim bon fons, ja t'ensenyarem les fotos!! i ja saps si t'ho repenses t'esperarem amb els braços oberts!! animet dona!! i del que parlarem....., ja es veurà! ja ja

    ResponElimina
  7. Felicitem al Juan pel seu aniversari, i demà li podrem dir en persona.
    Mames, aquesta nit ens veiem, de què parlarem no ho sé però tranquil.les sí que hi estarem, sense nens, sense homes,..., només parlar i parlar, menjar i menjar, i sobretot riure i riure, que d'això en saber molt, oi?
    Ens veiem aquesta nit i amb els demés ens veurem demà al partit, i com sempre animant als nostres petits.
    Visca el Santes Creus!!!

    ResponElimina
  8. Gràcies productor i cámara, com sempre molt currat!és un regal poder veure el partit cada setmana amb tranquilitat i sense els nervis del Directe. Avui no faig comentari del partit perque estavem fora de joc aquests papis , em refereixo al meu home i jo.
    Rosa qué pena que no vinguis només faltarás tu no?
    JUAN MUCHAS FELICIDADES POR TU DÍA , TE FELICITO PORQUE YO MAÑANA NO PUEDO IR QUE TRABAJO, ESPERO QUE TE HAGAN DE REGALO DE CUMPLE UNA VICTORIA , ESTE SANTESCREUS C NO? UN ABRAZO Y FELICIDADES .
    Per cert mamis no us fan pena els papis, la próxima que sigui mixta , també ens ho passariem molt bé.
    FINS ARA !!

    ResponElimina
  9. Lucia muchas grscias, todas las demas ya veo lo bien q lo aveis pasado, la loli se quedo con las ganas y cuando vea las fotos creo q sera peor, se quedo en barcelona con su mama, bueno espero que organiceis pronto otra seguro que no se la perdera por nada, ala santes creus!!!!! jejeje

    ResponElimina