Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dimarts, 8 de novembre del 2011

Esportiu Massos Reus - Santes Creus C

22 comentaris:

  1. Companys no us ho creureu, però m'emociono cada dia més quan veig aquests vídeos!! En aquest una miqueta més, ja que el Pol es va estrenar aquest any marcant, com ja sabeu degut a la seva posició no pot fer tots els que voldria i en tenia moltes ganes!!Encara que no em canso de dir que els gols no són el més importat!! L'importat de tot plegat és el joc en equip que fan tots plegats! La veritat es que aquest partit encara que "dolentet" va servir per fer teràpia !! ja ja ja
    Fins la tarda, i com sempre MOLTES GRACIES per totes aquestes imatges tant bones!!

    ResponElimina
  2. Ohhhhhhh! Però què passa, Sònia només el teu comentari quina pena! Xatus passem de 40 llargs a no escriure'n ni un!
    Segur que debeu anar molt enfeinats! Cap problema. Avui a l'entreno hem vist que juguem a les 12, o lélé o lala no ens caldrà matinar!!
    Els que fan possible aquest videos sí que deuen anar enfeinat.Com sempre gràcies i una alegria per la vista i pel cor.
    Bona nit! M'estic adormint davant de la pantalla, estic morta! Potser són els 40 tacos potser sí, però els meus peques m'esgoten les piles.

    ResponElimina
  3. Menys mal Natàlia que m'has acompanyat!! ei gent?? que no hi ha ningú? Pero bueno que passa aquí??
    Luciaaaaa, Moniiii, Juaaaaannn, Rosaaaa, Annaaaa, Graseeetttt!!!
    Però si aquest video es val tots el comenaris del mon!!
    Bé, esperaré una mica a veure si s'animeu.

    ResponElimina
  4. Bon dia, no es excusa, però he estat treballant per vosaltres, per això no he pogut escriure, però tal com diuen les compis, que ha passat? Tanta falera que hi ha hagut aquests dies, i de sobte, els típics comentaris dels de sempre. Animeu-vos a participar que aquest blog és cosa de tots.

    ResponElimina
  5. NOTA: Encara hem falten algunes fotos de les que us vaig demanar, si no us sap greu, intenteu enviar-me-les el més aviat possible. Com sempre, mil gràcies.

    ResponElimina
  6. Escolta..., això dels "de sempre" ha quedat una mica així...., eh?? Sort en tens de les sempre!! home!! que vol dir això!! i si anilitzem la paraula típics... ai ai ai!! Típics també són les fotos,els camares, les jugades, l'afició...., ai Graset no me tires de la lengua.....!!
    Natàlia espero el teu atac corresponent com a persona al.ludida!! ja ja ja (tot es broma, eh?)

    ResponElimina
  7. Perdona Sònia, com ets, a típics vull dir, que sempre sou les mateixes les que dia a dia esteu al peu del canó i sempre teniu alguna cosa interessant a dir o comentar.
    Sempre tens la destral de guerra a punt.

    ResponElimina
  8. Hoooola! ja sóc aquí, se m´acumula la feina amb tants videos , fotos , cròniques...
    Una vegada més gràcies al càmara oficial, aixíns com al cronista oficial.
    Pero quina passada de nens ho tenen tot, són guapos, simpátics, llestos i juguen molt bé , "no precisament en aquest partit" si bé en la resta de partits, en resum per menjarsels!i lo més important són molt bons nens no és pot demanar més.
    Joan una vegada més MOLT BONA MÚSICA!quan sento aixó m´anadono que ja tinc uns quants anys.
    Sònia no he escrit avans perque estic una mica liada i ho he vist avui a la feina pero m´he portat i esperat arrivar a casa per escriure, m´alegro molt que en Pol estigui content aixó és lo més important felicitats Pol!.
    Per cert Joan sempre et tenim treballan a tú i a L´Anna , voleu ajuda? ja saps que hi pots contar !.

    ResponElimina
  9. Hola a tots, boníssima la música que has posat en aquest últim video Joan, quina gràcia,fins i tot el Joan i l'Anna quan l'han sentit s'han posat a riure.D'on les treus aquestes cançons? Continua buscant, a veure amb quina ens sorprens en el pròxim video.
    Està molt bé que vagin marcant gols entre tots,així s'animen i estan més motivats,ja que per ells fer un gol és un gran mèrit i un bon premi, no creieu? Fins i tot els defenses també en poden fer amb un gran xut des de fora l'àrea, a veure si us animeu Òscar i Àlex.
    Aquest dissabte ens espera un gran partit contra el Salou,si no m'equivoco van bastant igualats amb nosaltres.
    Demà no puc venir a l'entrenament perque tinc una reunió, ens veiem el dissabte amb ganes d'animar als nostres futbolistes.
    A10

    ResponElimina
  10. Hola Bona nit! Què vol dir Joan això dels comentaris típics. Si vols t'explico el què he fet durant el dia o et parlo del debat d'en Rajoy i Rubalcaba (penós per cert), o del temps que fa avui, o del malament que pinta l'any 2012 o...no sé..... el blog és de futbol de què vols que parlem doncs, del futbol dels nostres petits, no?
    Ara si vols el proper partit tornaré a observar l'estat de la gespa, la quantitat de públic que hi haurà i faré com el resum que fa en Puyal a la TDP, amb els seus col.laboradors, de cada un dels jugadors....Ja, ja , ja de bon rotllo si vols que et comenti alguna altre cosa que no sigui sobre els partidets dels nostres menuts ja m'ho diràs. Ara segons quin tema m'haurien de venir les ganes de parlar-ne perquè de tristeses ja n'hi ha prous.
    Ara et parlo de futbol però d'un altre equip que molts de vosaltres sé que seguiu com els meus fills...Què va passar amb el Reus? Guanyant 2 a 0 però,però,però no m'ho puc creure, i de ben segur que aquests punts al final els trobarem a faltar. Cal que s'animin i a tirar endavant, però no val a badar.
    Siau!

    ResponElimina
  11. Bueno, bueno, bueno, això ja s'ha animat una mica!! ja ja ja.
    Ho veus Joan? nomès era per animar una mica el "cotarro", jo, la destral, per tu, sempre desde el "carinyo", amb el permís de la teva esposa!! ja ja.
    Molt bé Natàlia, has complert amb la reprimenda!! es que..., som el que no hi ha... UN EQUIPÀS!!!! Fins demà companys!! i avui FORÇA BARÇA!!

    ResponElimina
  12. Bona nit i força Barça. A veure noietes (Sònia i Natàlia), us demano perdó pel meu comentari, però no ha estat així com ho volia dir. Al que hem referia era que sempre hi ha els vostres comentaris. D'aquí el "típics", que canvio per "habituals", que sona tal com ho volia dir.

    ResponElimina
  13. Alfonso Rivera "gemelos"9 de novembre del 2011, a les 22:31

    Bona nit a tots, Joan escoltant la música d'aquest últim vídeo em vas a permetre l'honor de rebatejar-te com el “DJ GRASET”.
    M'ha calat profund i lamentablement m'has fet recordar que rondo els “30 anys”,
    Veient el partit després de la postproducció, no sembla el mateix partit, però és lògic ja que ens portem “una no gaire bona impressió del partit”, la veritat és que en visualitzar els gols podem veure que són els nostres, els de sempre, amb el seu futbol i qualitat, i l'únic que no van complir amb el seu partit va ser el contrari que honestament cal dir que no van estar a la mateixa altura.
    Però també cal reconèixer i aplaudir al nostre contrari, pel seu correcte comportament i que malgrat la que els estava caient, en cap moment es van venir anímicament a baix i és més, també se'ls va veure divertir-se i això és el bonic del futbol a aquestes edats. Al final el que volen és jugar i divertir-se, i del resultat ni sen recorden.
    I ara a anar preparant el partit del dissabte, que promet ser animat, encara que sigui el que sigui el resultat, del que podem estar segur és que els nostres nens ho van ha fer gran, gran, gran...
    Com he començat aquest comentari bona nit a tots.

    ResponElimina
  14. Ja, ja , ja. Joan amb això de "noietes" ara mateix m'has arribat al cor!! quedes excempt de tota culpa!! Si es que quan vols ets un encant!! Però has de tenir en compte que com a home que ets, de tant en tant se t'ha de donar canya!! ja ja ja.

    ResponElimina
  15. "ho aveu vist!!!", aquest Iniesta ha vist el vídeo del partit al Massos de Reus, quin golàs, com el de l'Adrià o el Pol, potent i col·locat.

    ResponElimina
  16. Calma, calma, hi hagi pau!!! A veure Sònia i Joan calmeu-vos, que no esteu pel Barça? Vinga feu una mica de relaxació, respireu....ja, ja,ja
    Alfonso m'ha agradat molt això de DJ GRASET. Adjudicat!!
    Alfonso rondes els 30!!! Si ets un pipiolo!!!! Em sembla que sóc la iaia de l'equip!!!! La quarentona!!! Socors! Auxili!
    No recordava que jugava el Barça! Apa us deixo i vaig a veure'l.

    ResponElimina
  17. Quarentona, que no "t'embauquin" amb això de l'edat...
    Us faig saber que ja tinc triada la música del proper vídeo.
    Aquesta última és del Miliki, del disc "a mis niños de 30 años". Tot un èxit de la nostra infància.

    ResponElimina
  18. Natàlia ets una de les quarentones més guays que conec!! i ho portes molt bé!!
    Oohhh Joan el Miliki!!! ja estic impacient pel, video, la música, el partit...., es que em poseu nerviosa..., a mi no s'em podem avançar aquest tipus de coses...., ja ja ja

    Fins dissabte, que jo també crec que serà un gran partit i espero que amb un final feliç!!

    ResponElimina
  19. Sònia, la del Miliki és la del vídeo d'aquesta setmana contra els Massos.

    ResponElimina
  20. Ja vec que us hauré de gravar un cd amb els temes dels vídeos, jajajaja...

    ResponElimina
  21. ahh em pensava que ja ens avançaves la del proper!!!
    Ei això estaria bé!! un recopilatori de la temporada !!
    Per cert Moni, tenies raó diu dale Ramon, chuta más fuerte!! ja ja ja. Es que varem tenir un lapsus a l'entreno amb dale y chuta!!

    ResponElimina
  22. Lucía moltíssimes felicitats guapa!!!Benvinguda al club. Et desitjo que passis un bon dia en companyia de la teva família. Espero que els disfrutis aquests 40! Ànim i endavant! Per cert sembla que en tinguis 30!!! Estàs estupenda!
    Sònia carinyet gràcies per les teves paraules!S'agraeix llegir-les però em sembla que em mires amb bons ulls!!!Ja, ja, ja.
    El dissabte, com tots dieu, és possible veure un bon partit, doncs allí serem per animar als petits i encoratjar-los fins que l'àrbitre piti el final del matx!!!

    ResponElimina