Plantilla

D'esquerra a dreta:
De peu: Lluís (2on. entrenador), Alvaro, Jofre, Antonio, Roger,Arnau P., Samu, Selvi, Biel, Oscar (1er. entrenador).
Acotxats: Marc, Arnau G., Bruno, Pol i Aritz

dissabte, 19 de novembre del 2011

F.C. Escola Valls B - C.E. Santes Creus C

Avui aquest partit ha de començar amb la paraula LLÀSTIMA!! 
Doncs si,  llàstima perquè hem començat molt bé!! els nostres han sortit amb moltes ganes i ficats totalment en el partit, em aconseguit avançar-nos al marcador i acabar la primera part amb un 0-2 davant un equip amb un joc no gaire bonic. Hem pogut gaudir de bones passades i bon joc, però com bé sabem això no és tot per guanyar.
A la segona part hem continuat tenint ocasions però sense sort per als nostres i això a anat fent que poc a poc anès baixant el nivell de joc i els ànims dels nostres. 
A la tercera part els contraris s'han posat les piles i han aconseguit el 1-2, resultat que ens ha començat a fer patir una mica, fins que ens ha arribat el tercer gol i semblava que la cosa aniria millor i amb el 1-3 els nostres sembla ser que s'han relaxat un mica , i això ha fet que arribés el 2-3 i el 3-3 en poc menys d'uns minuts.
A partir d'aquí podem dir que el partit ha perdut el ritme amb el que havia començat i el contrari s'ha crescut per moments, tot i tenir menys joc, com sempre en aquesta temporada la condició física dels equips de segon anys ha vençut l'empenta d'aquest petits que formen el Santes Creus "C" i han arribat dos gols més que han deixat el marcador definitiu de 5-3.
La veritat es que el d'avui a estat d'aquest partits que en un principi no haguessim donat per guanyat però que veient que començaven ens em esperançat i com ens bé passant últimament em d'acabar com hem començat avui la crònica, LLÀSTIMA!!
Però com sempre diem, tot això ens serveix per fer-nos més grans de cara la propera temporada.
Ànims Pre-Benjamins Santes Creus "C" ! de tot s'apren  i avui el títol de la lliçó és : "El partit no s'acaba fins que es pita el final"!!.


Crònica facilitada per la Sònia.

 Com ja es habitual, el Raúl ha estat formidable.

Igual que la "cleca", sempre donant suport des de la banda.


0-1 Gol de l'Antonio.


Lluita, esforç, sacrifici, ho van posar tot, però...

Una de les ocasions més clares.


FORÇA PRE-BENJAMINS C. Seguiu així, sou els petits més grans de la lliga.


Resultats i classificació:



Jornada 7 (20-11-2011) 
GIMNASTIC TARRAGONA, C. "A"     10 - 1   CAMBRILS UNIÓ CLUB FUTBOL "C"      
CAMP CLAR, AT. "A"     8 - 0   MONTBLANC, U.E. "B"      
VILASECA C.F. "A"     7 - 1   PARE MANYANET, A.E. "A"      
ESCOLA VALLS FUTBOL CLUB "B"     5 - 3   SANTES CREUS CLUB ESPORTIU "C"      
SALOU, U.D. "A"     4 - 2   ESCOLA F. LA PASTORETA, CLUB "B"      
ESPORTIU MASSOS DE REUS     0 - 12   CANONJA, C.F. "A"      
TORREFORTA, C.D.C. "C"     1 - 11   ESCUELA F.SAN PEDRO SAN PABLO "A"      




EquipsPartitsGolsDif.
 PuntsJ.G.E.P.F.C.Gols
1CAMP CLAR, AT. "A"217700504+46
2ESCUELA F.SAN PEDRO SAN PABLO "A"1976105110+41 
3CANONJA, C.F. "A"1876015810+48
4VILASECA C.F. "A"167511529+43
5GIMNASTIC TARRAGONA, C. "A"1575023912+27
6SALOU, U.D. "A"1374122616+10
7PARE MANYANET, A.E. "A"1073134321+22
8SANTES CREUS CLUB ESPORTIU "C"1073133823+15 
9ESCOLA VALLS FUTBOL CLUB "B"973042729-2
10ESCOLA F. LA PASTORETA, CLUB "B"672051238-26 
11MONTBLANC, U.E. "B"471152039-19
12CAMBRILS UNIÓ CLUB FUTBOL "C"37106672-66
13TORREFORTA, C.D.C. "C"07007774-67 
14ESPORTIU MASSOS DE REUS07007274-72


41 comentaris:

  1. Avui per a mi ha estat el partit que m'ha deixat més tocat.

    Les dues primeres parts han estat nostres amb oportunitats en totes dues.

    La tercera part ha estat un empat pels dos equips amb molt joc al mig camp.

    I la última part és la que clarament hem perdut.

    Injust però és així.

    Sabeu que hi ha compteticions que els punts finals no es guanyen pel gols finals, si no pels gols en cada part? Potser ens haurem d'apuntar a aquesta lliga. Es broma.

    Curro

    ResponElimina
  2. LLÀSTIMA, LLÀSTIMA, LLÀSTIMA amb majúscules per no dir una altre cosa. Què passa, què fem malament... fa dues setmanes que ens passa el mateix!!! Ja sé que no sempre es pot guanyar però darrerament crec que ens deixem perdre els partits. No passa res si perdem, i es bo perdre, i que els nens s'ho han de passar bé i que s'aprèn de les derrotes, etc... però no em digueu que si guanyen algun partit( i crec que aquest el podrien haver guanyat) no els motiva una mica més i veuen una recompensa al seu esforç. Jo crec que un resultat positiu avui els hi hagués anat de meravella perquè els tres propers encontres seran durillos o almenys això sembla.
    Bé nosaltres sempre al seu costat!

    ResponElimina
  3. Ei, però qùe és això, quins desànims. Jo vull fer la meva aportació als comentaris que veig que són pocs i derrotistes: hem tingut davant un equip un any (i en la majoria dels casos un pam) més grans, el qual ha estat 3,5 parts del partit contra les cordes dels nostres. Jo crec que no podem demanar més al nostre equip, ja que des del meu punt de vista, cap dels nostres jugadors no se li pot retreure que no hagi donat tot el que sap pel bé de l'equip.
    És clar que podem millorar, més que res que no crec que amb 6 anys els poguem donar per perfectes, però la millora en aquests nens més efectiva és quan se senten motivats, pertanyents a un grup de nens, de pares i d'entrenadors que es diverteixen i que els seus esforços es veuen recompensats (no exclusivament en forma de victòria), ja que els equips, com diu el filòsof, no es fan en les victòries sinó en les derrotes.
    Ara sembla que ens arriba el "tourmalet" de la lliga i és per això que demano un recolzament incondicional a l'equip que segur es traduïrà en bon joc, que no necessàriament en resultats, però per damunt de tot que faci que l'equip no se senti com un conjunt d'individualitats recolzades segons el resultat, sinó com un col.lectiu fort com un roc.
    He dit.

    ResponElimina
  4. Bon dia a tothom!! Caram, si més no,la primera part positiva d'aquest partit ha estat que tenim comentaristes nous!!! ja ja ja
    Estic d'acord amb els dos tipus de comentaris que feu companys, per una part sembla ser que tenim un problema com bé diu la Natàlia, que passa? els partits que haviem perdut anteriorment no van estar com aquests dos últims, els varem perdre donant la cara, lluitant i motivats!! i aquest dos darrers no, la veritat!!
    Però Gerard, també tens raó, tenen 6 anys, ens han donat molts bons dies de futbol i no tot es guanyar, el nostre suport el tindran sempre!! al menys per part meva, guanyin o perdin, però jo crec que la qüestió d'aquest partit no ha estat el guanyar o perdre, ha estat el com.
    Místers poseu fil a l'agulla que alguna cosa s'ha descosit!! ja ja ja

    ResponElimina
  5. Per cert Joan, que no tens més fotos? si vols te'n puc passar alguna més.

    ResponElimina
  6. Sònia, ja tens més fotos penjades. No cal que siguis tant modesta en la crònica, ahir el Pol va ser dels pocs, per no dir l'únic, que va estar al nivell que ens te acostumats l'equip durant tot el partit.
    Bé, el partit d'ahir ja es aigua passada i ens hem de centrar en el pròxim, i els tecnics s'han de ficar les piles per mirar de corregir els errors de dissabte.

    ResponElimina
  7. Ei, ei, ei, ja sabia jo que el meu comentari si més no crearia confusió. En cap moment m'he posat en que els nens no fan la feina ben feta, al contrari els meus reis donen tot el que poden i més. Només em pregunto què passa que si som capaços de tenir el marcador a favor amb suficient ventatge, tot i que el rival és més alt, més corpulent, corre més...jo crec que el rival és així des del primer minut fins l'últim.
    No crec pas que les primeres parts siguin menuts, poc corpulents, corrin menys i després creixen i corrin més com per art de màgia,no?
    Si al començament els plantem cara perquè no els aguantem una mica, tenim poc fons, som més petits... potser si. Perdoneu però en cap moment he volgut desprestigiar el treball dels nostres menuts ja me´n guarderia prou! Potser no n'entenc massa de futbol, i el futbol és així, però em sap greu que poden tenir una alegria se'ls hi esfumi en uns instants. Però cap problema jo ara i sempre al costat de tots.

    ResponElimina
  8. Ei si que eés veritat des del meu punt de vista que el partit d'ahir és un dels que ens va deixar "més mal sabor de boca" però jo estic a favor del Gerard que vol dir aquests desànims. Tenim uns nens pre-benjamins de 6 anys que casi tots els partits s'enfronten amb nens de segon any, a més a més tots els equips contraris ens feliciten, jo crec que hem d'estar super ORGULLOSOS. I crec que com s'ha dit en algún altre comentari per mi TOTS lluiten i donen la cara fins l'últim moment, encara que és lògic de vegades es senten derrotats.
    I per últim que avui m'enrotllo molt no crec que necessitin ninguna "bronca" per part de ningú: ELLS SÓN ELS PRIMERS QUE VOLEN GUANYAR.

    ResponElimina
  9. Bon dia a tots, mentres feia un descans del dia dur d'estudi m'he posat al blog i m'he trobat aquests comentaris, tot i que ja me'ls esperava no comparteix-ho els vostres comentaris al 100%.

    El primer que s'ha de dir es que les dos primers parts van ser espectacular en presió i ganes de guanyar el partit, tot i que això ens va fer perdre presició en les pasades en alguns moments, però no es pot demanar tot, no són màquines.

    La tercera i quarta part s'han de mirar d'un altre manera. En part es va notar molt l'aspecte físic, sobretot a la quarta part, i perdoneu l'expressió a la quarta part vam sortir empanats. Però es bo que passin aquestes coses perquè fan millorar l'equip en conjunt i a mi en particular, de tots els errors se'n aprent.

    Per tant, em quedare amb les dos primeres parts, la direció a seguir es aquesta. I que ningú es desanimi, això només a fet que començar, i fixar-se amb la classificació aquest any és un error, aquest any s'ha d'apendre a jugar en equip i sobretot hi haurà partits en que serà molt dificil per no dir impossible guanyar perquè seràn molt superior fisicament.


    PD1: moltes gràcies a la Sonia i al Pol per venir-me a veure.
    PD2: i no em cansaré mai dirvos que jo quan tenia 6 anys només van aconseguir empatar un partit, possiblement pensareu que hi havia diferencia entre un equip i l'altre però tanta no n'hi havia us ho asseguru.

    ResponElimina
  10. Qui ha parlat de bronca? Em sembla que ningú ha dit que s'hagi d'esbroncar a ningú!!!Faltaria més.
    Només volia manifestar que em va saber greu que perdessin aquest partit. Ostres que em digui a qui no n´hi va saber de greu? I em va fer pena pels nens tot i que a ells tampoc els hi afecta massa, almenys parlo pel Joan. Ell s'ho passa bé jugant.
    Perdoneu si us han molestat els meus comentaris, no era la meva intenció ni molt menys.

    ResponElimina
  11. De cap manera!! aquí no ha de molestar cap ni un de comentari!! al menys es el que penso jo. Si no poder expresar-nos al nostre blog amb sinceritat, "apaga y vàmonos" !!. Aquest blog està perquè cadascú de nosaltres poguem dir el que realment pensem i desfogar-nos amb el que sentim!! i si en alguna coincidim tots es que tenim uns petits que són la BOMBAAAA!! Però s'ha de saber acceptar tota mena de critiques, les bones quan felicitem i les dolentes quan no ens agrada el que veiem!!

    Per cert Ricard, ahir vareu jugar molt bé, em va agradar molt el vostre equip!!

    Ânims pre-benjamins Santes Creus "C", segur que ens queda molt per veure encara.

    ResponElimina
  12. Perdoneu, el comentari anterior l'ha fet el Gerard,no jo.

    ResponElimina
  13. Perdoneu,havia esborrat el següent missatge.

    ResponElimina
  14. Molt bé, molt bé, això ja comença a semblar un equip de veritat, amb opinions a favor, en contra i matisos, fins i tot una roda de premsa del partit per part de l'entrenador (gràcies). La veritat és que, com ja havia comentat amb algú, trobava els comentaris massa ensucrats i sense contingut, però ara veig que comencem a anar bé. Gràcies a tots i ja anirem parlant.

    ResponElimina
  15. I perdoneu, que com que sóc una mica novell amb el blog, m'estic fent la pitxa un embolic amb els noms de capçalera. Ja m'aniré posant les piles...

    ResponElimina
  16. Bona nit, segur que esteu seguint les eleccions. Si voleu fer un break a les 23 hores patina una companya meva de l'escola i em sembla que la Clàudia del Ricard també perquè sé que les dues eren al Brasil. Els hi desitjo molta sort!
    El director de l'escola em va passar les següents adreces:
    www3.rollersports.tv pàgina web www.flaviao.com/patinacao/#.TsNxb I4GA.facebook enllaç directe.
    Bona sort per a tu també Ricard amb els exàmens.
    Bona nit!

    ResponElimina
  17. Des d'aquí volem felicitar la Clàudia, la xicota del Ricard, que aquesta nit juntament amb el seu equip, ha quedat tercera del món de patinatge artístic al Brasil. ENHORABONA CAMPIONA !!!
    Felicitem també la companya de la Natàlia.

    ResponElimina
  18. Hola Gerard, com va anar la jornada rovellonera?

    ResponElimina
  19. Bé, fent un símil futbolístic, podem dir que els esforços no es van veure recompensats com ens mereixiem i que el rovelló és així, que unes vegades se'n troben i d'altres no. Resumint, zero patatero. El consol és que ni els més experts de l'Argentera en van trobar, tots diuen que falta una setmaneta (em sona a excusa, ja fa varies setmanes que ho sento).
    Però no em dono per vençut, aquesta setmana vinent, en trobo "fijo", ni que sigui a la parada del mercat.
    Bé, l'anecdota de la jornada és que el Joan, que extranyament estava jugant a futbol amb un amic a la gespa de la casa on erem, per intentar fer un control al límit de la piscina, va acabar ell i pilota dins de l'aigua de cap, el vam haver de rescatar i posar-lo a eixugar a la vora del foc una bona estona. El més curiós és que el que li va fer la passada, avui estava amb angines, mentre que el Joan, per ara no (d'això se'n diu angines solidàries).

    ResponElimina
  20. Uauuuuu! Felicitats campiones!Aquest tercer lloc és una gran victòria, molt bé!!!
    Joan què ha passat, que l'estiu ja s'ha acabat ja no toca piscina!!! Espero que et trobis bé i no hagis agafat un bon refredat! Cuida't. Em sembla que això del rovelló no ha provat gaire no en vau trobar i el pobre Joan es va endur una bona remullada i un bon ensurt.
    Siau

    ResponElimina
  21. Doncs sí,l'ensurt va ser trobar-me'l a dins de la piscina tot vestit i amb la fredor de l'aigua.Si amb aquesta no s'encostipa ja puc dir que tinc un nen molt sa i fort.Segur que des de que juga a futbol,amb el fred que passem als entrenaments i als partits,...,tot plegat aquests nens ja estan inmunitzats.
    Dempa no tenim entrenament però la veritat és que estan anunciant pluja per demà,així ens estalviarem estar sota la pluja veient com entrenen els nostres ídols.
    Ens veiem el dijous, per cert,Ricard,felicita de part nostra a la gran patinadora,ja deu estar ben contenta i tu ben orgullós d'ella.
    A10 i bona nit.

    ResponElimina
  22. Gerard, si et serveix de consol, jo també els aniré a plegar a la paradeta del mercat, és més pràctic.
    Quin ensurt el Joan, estaria fresqueta l'aigua, no?
    Apa, salut i fins aviat.

    ResponElimina
  23. M'agafa fred només de pensar-hi!! pobre Joan!! es que això del futbol te un perill...., ja ja.
    Pel que fa als rovellonaries, dir-vos que aquest any no hi ha prespectiva de rovelló, millor anar al mercat!!
    Fins dijous!!

    ResponElimina
  24. Pobre Joan! Quin ensurt!
    Però tranquila Mònica que està tant fort i inmunitzat que segur que no agafa cap refredat.

    Ja veieu el que fa la pilota que encara que estigui a l'aigua a per ella que van!!!!

    ResponElimina
  25. bueno bueno bueno he estado mirando los mensajes ,y ay de todo,lo primero nuestro equipo es el mejor ¿o aveis visto algun equipo en nuestra categoria que juegen mejor y toquen mas la pelota?nos ganan por el fisico y segundo la culpa es del entrenador jajaja es broma no creo que alla mejores entrenadores que los que tenemos y lo digo en serio ay muy buena coordinacion entre jugadores y entrenadores ,LO QUE OS PASA ES QUE TENEIS AL MADRID POR DELANTE A 3 PUNTOS Y OS PONEIS DE LOS NERVIOS JAJJAJAJA

    ResponElimina
  26. A ver Juan el merengue, yo no he dudado de nuestros chicos y de nuestros entrenadores ok. Para mi son y seran los mejores siempre ok.
    Pero eso no quiere decir que no me de rabia haver perdido este ultimo partido. No te parece?
    Simplemente era eso y lo comenté,quizás no de manera muy acertada, porqué por lo visto veo que mucha gente me ha interpretado mal.
    Bueno y porqué negarte que me da muchaaaaaaa rabia que el madridddddd nos saque tres puntos.
    Ya hablaremos dentro de unos días, a ver como esta la clasificación...esta leche no os puede durar mucho ja, ja,ja, jaaaaaaaaaaaaaaa. Ala Madrid, ala Madridddddddddd! Aprovecha os queda poco para disfrutar!!!
    Bé família espero que els que estaven malaltons estiguin curats, els que es mullen estiguin ben secs, els estudiosos fent colzes per obtenir bon resultats, els boletaires que ja hagin anat al mercat i s'hagin tret el mono de menjar bolets, els blancs que disfrutin mentre duri, etc...
    Bona nit i fins dijous.

    ResponElimina
  27. Ei, ei i la Lucía i l'Alfonso que no tornaven el diumenge o si han quedat? Com va anar? Segur que de meravella. On sou? No heu donat senyals pel blog? Què passa? Ens heu oblidat?
    A veure si us quedaveu més dies i jo sense enterar-me'n (m'acostuma a passar). Sorry si es així!!!

    ResponElimina
  28. HOLA BONA NIT A TOTS!
    Hola Natalia , vam arrivar Diumenge a la tarde,com dius ha anat de maravella i no us hem oblidat ni un moment.Desde la vaporetto i en Burano vam seguir tot el partit,vam tenir molt bona cobertura i també vam seguir el blog,ens veiem Dijous, aquests petitons tenen ja mono d´entreno.
    Hola Joan carbasa ja t´has recuperat?espero que sí,un petonet de part de Juan i Alfonso.
    Ricard felicitats per la teva xicota,estareu contents oi?.
    Bona nit fins Dijous!

    ResponElimina
  29. Merengue, merengue, no me tires de la lengua...., que ya nos encontraremos!! ja ja. Disfrutad de estos tres puntos que como mucho los aguantareis hasta el próximo 10 de diciembre!! acuerdate de lo que te digo!! ja ja
    Lucía benvinguts de nou al blog! ja ens explicaràs lo guay que us ho heu passat, i ens dones una mica d'enveja!! ja ja
    Fins dijous familia!!

    ResponElimina
  30. Juan "merengue", disfrutad del momento, a saber cuanto os durará, jejeje

    ResponElimina
  31. Per cert, departament de càmara i producció, que no hi ha video aquesta setmana?

    ResponElimina
  32. El departament de producció encara no ha rebut les imatges del partit.

    ResponElimina
  33. Hola a tots, el video de l'últim partit encara no l'hem pogut passar ja que no ens hem vist amb la família productora.Demà a l'entrenament li posaré el pen a la bossa de l'Arnau.Tot arriba.
    Ens veiem demà, Lucía,ja ens explicaràs el viatge d'enamorats.
    A10

    ResponElimina
  34. Juaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan! El que debe estar nervioso ahora me parece que tienes que ser tu. Has visto este Barça, vaya partidazooooo!
    Madridistas empezad a temblar ja, ja, jaaaaaaa!

    ResponElimina
  35. Ooohh quin Barça!! sense paraules!! això són ganes!! Merengues aneu preparant-vos que ja arribem!!! ja ja ja
    Juan esto esto es futbol y no lo que hacen por la capital!! ja ja ja
    Familia de video !! oido cocina !! je je

    ResponElimina
  36. Vista la desesperació per veure el vídeo, el departament de producció farà un esforç per desplaçar-se a l'entrenament a recollir el dispositiu USB amb les imatges per editar-lo el més aviat possible.

    ResponElimina
  37. Per cert, aquesta setmana ja han instal·lat el "cagómetre" a Madrid, jejejeje....
    FORÇA BARÇA !!!
    FORÇA PRE-BENJAMÍ "C" !!!

    ResponElimina
  38. Departament de producció ja saps que si necessites un cable..., en un donat moment i essent que jo sóc el curcó del video, també te'l podria fer arribar!! je je je
    Ja ser que els teus esforços són sincers! je je,

    ResponElimina
  39. S'agraeix l'oferiment, però faré l'esforç per poder apropar-me a l'entrenament. Així us veure a tots/es.

    ResponElimina
  40. Jajaja, bueno cules ya queda poco para el dia 10 , por cierto vi a las cules muy serias no? Lo entiendo se acerca el dia . Santes creus esta semana a ganar !!!! Ala madrid y ala santes creus!!!!natalia, sonia etc,,,, lo siento jajaja

    ResponElimina
  41. Que es lo que sientes? haber visto futbol por una vez en tu vida este miercoles? porque el Milan y el Barça son equipos de futbol!! je je y los merengues con quien jugaron? si no los conoce ni su madre!! ja ja y ahora que teneis al portero Higuaín, ya podreis, ya!! así así gana el Madrid!! ja ja ja
    FORÇA BARÇA Y FORÇA SANTES CREUS!!! ja ja
    el día 10 tiene que ser un gran día!!

    ResponElimina